Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Falastoaca
Postat

Am intrat pe site după aproximativ două săptămâni și observ că mulți au început să sufere de Pipilicofobie,(Picon,Siana,Deliapisii..,.) toți membrii noi sunt suspectați a fi Sfântul Părinte.

Atenție,boala se poate agrava și o să ajungeți să vă suspectați și rudele.

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Am intrat pe site după aproximativ două săptămâni și observ că mulți au început să sufere de Pipilicofobie,(Picon,Siana,Deliapisii..,.) toți membrii noi sunt suspectați a fi Sfântul Părinte.

Atenție,boala se poate agrava și o să ajungeți să vă suspectați și rudele.

Ne pișam pe Pipilică, doar de-aia e ...Pipilică! Bine ai revenit ... la revedere!
  • Like 5
  • Minus 9
Postat

Ne pișam pe Pipilică, doar de-aia e ...Pipilică! Bine ai revenit ... la revedere!

Sa mai vina dupa alte doua saptamani si pormit ca ne si cacam pe el)))) :bow  :bow

• Like 2
Postat

Bine te-am găsit Limburic anal modificat genetic.

Tot pasionat de strapoane ești?

Mai este puțin și sărbătorești 6 ani de vegetat pe nimfomane.com,zi de zi de la 6 din până la 3-4 noaptea.

Apropo, viață socială ai și tu? E vară,lumea e plecată în vacanță iar tu tot aici stai că un Limbric electronic.

• Like 5
  • Minus 3
Postat

Mai este puțin și sărbătorești 6 ani de vegetat pe nimfomane.com,zi de zi de la 6 din până la 3-4 noaptea.

Apropo, viață socială ai și tu? E vară,lumea e plecată în vacanță iar tu tot aici stai că un Limbric electronic.

Parinte, ăsta nu mai are nicio cale de scapere, ce facem cu el ? :pope

• Minus 1
Postat

Ce te fute pe tine grija de alții! Jegule, nu te-ai săturat de câtă muie îți iei pe forum (probabil și în viață)? Marș, în p.m., mizerie umană!
  • Like 5
  • Minus 9
Postat

Tot aici esti limburici ?

Marș, mă, jartea penală, cu expresiile tale de mahala! Tu, cu limburicii, Mișkin cu ceacanăii ... fute-v-ar câinii, de lumpeni!

• Like 5
  • Minus 9
Postat

Ce te fute pe tine grija de alții! Jegule, nu te-ai săturat de câtă muie îți iei pe forum (probabil și în viață)? Marș, în p.m., mizerie umană!

Pur și simplu mie milă de tine, ești dependent de site-ul ăsta și intri în sevraj dacă lipești o oră.

Când o să ajungi că și Tina, să dai anunțuri să cerșești milă?

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Pur și simplu mie milă de tine, ești dependent de site-ul ăsta și intri în sevraj dacă lipești o oră.

Are 30.000 de postari, toata viata lui este aici daca se închide forumul se sinucide

• Like 1
Postat

Marș, mă, jartea penală, cu expresiile tale de mahala! Tu, cu limburicii, Mișkin cu ceacanăii ... fute-v-ar câinii, de lumpeni!

Moșule nu te nervoza că nu e vina noastră că ai ajuns un ratat,un bătrânel singur si trist.

Te înțeleg perfect si chiar îmi este milă de tine,e greu să stii că lumea e plecată în vacanță cu familia, prietenii....iar tu stai ca prostul pe site și spumegi toată ziua.

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Nu te enerva ca sunt in concediu :laugh2

Concediu plăcut!

• Like 5
  • Minus 9

Postat

Are 30.000 de postari, toata viata lui este aici daca se închide forumul se sinucide

Ai dracu' popi, care o fac pe lupii moraliști!
  • Like 5
  • Minus 9

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...