Sari la conținut

Andra Dansatoarea - 0738523243

Vizitator proxenet

Postări Recomandate

Vizitator proxenet
Reputație: 0
Postat

BUNA sunt ANDRA am revenit tot ce trebuie sa faci este sa ma suni te astept in locatia mea sau la tine.kiss Si inca ceva special pentru voi dansez la petreceri de burlacie sau private

post-212825-0-49712800-1500220856_thumb.jpg

post-212825-0-11357100-1500220857_thumb.jpg

post-212825-0-49668900-1500220857_thumb.jpg

post-212825-0-87604700-1500220857_thumb.jpg

post-212825-0-25414700-1500220858_thumb.jpg

• Minus 1
  • Oras:madagascar
Postat

FOTO MAI EXPLICITE?

azi trebuia sa ajung la tine....a intervenit ceva....dar maine sigur!

• Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat

FOTO MAI EXPLICITE?

@gurule eu cred ca esti Bivol (aru) in persoana.

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:around
  • Oras:around
Postat

domnisoara este destul de cunoscuta printre utilizatorii mai vechi , cred ca are si citeva topicuri deschise la verificate.

eu cred ca am facut cunostinta cu ea prin 2012 cind avea locatie prin inel ,la parterul unui bloc de 4 etaje.

• Like 3
  • Minus 2
Postat

@gurule eu cred ca esti Bivol (aru) in persoana.

nu raspund la provocari!!!....

Postat

domnisoara este destul de cunoscuta printre utilizatorii mai vechi , cred ca are si citeva topicuri deschise la verificate.

eu cred ca am facut cunostinta cu ea prin 2012 cind avea locatie prin inel ,la parterul unui bloc de 4 etaje.

ok....multumesc!...

• Oras:Timisoara
Postat

FOTO MAI EXPLICITE?

Gurule te rog spune-ne si noua cum a fost fata , daca are atitudine , prestatie ok ca si mie imi place la corp dar ma tem de cum lucra fiindca parerile sunt impartite la acest aspect.

Eu am sunat dar nu a raspuns. Stie cineva preturile meniul si cam cat sta la Cta ?

• Oras:Constanta
Postat

e cumva aia care avea tatuajul ala cu ochi pe mijloc?

Postat

Am vorbit cu ea. 150/200  oral normal

Dar fk si cuni is la capitolul fantezii si mai cere 100.

Deci pachet complet cu ce ar fi normal intre un barbat si o femeie vin 300

Daca ar face ce trebuie ar putea fi ok, Dar face ? Sa ne spuna gurru :)

• Like 1
Postat

nu imi amintesc exact dar tatoo-uri are sigur .

Fatuka asta avia tatoaje dalea ku labe di cîine pi burta anainti sa fie la moda lucru asta. Di acu 4-5 ani. Ie un pik bronzata fata...avia nisti flescaituri di tite...nu stu dak leo ândesat ku civa silicon intre timp da nu cre. Avia o mană di par mult si lung si di o prindiai an toani buni iera un futai corect di bani cari ii cirea. Obi ari dreptati...iera la parteru unui bloc ku 4 ietaje...la Ieliberari...ku usi termopane la interior. Or stat multi coarde an locatia ceia.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Fatuka asta avia tatoaje dalea ku labe di cîine pi burta anainti sa fie la moda lucru asta. Di acu 4-5 ani. Ie un pik bronzata fata...avia nisti flescaituri di tite...nu stu dak leo ândesat ku civa silicon intre timp da nu cre. Avia o mană di par mult si lung si di o prindiai an toani buni iera un futai corect di bani cari ii cirea. Obi ari dreptati...iera la parteru unui bloc ku 4 ietaje...la Ieliberari...ku usi termopane la interior. Or stat multi coarde an locatia ceia.

Deci depinde de cum o prinzi si cum te intelegi/negociezi cu ea , de chimie de alea si poate sa iasa bine. Sa fie genu care ii si place meseria asa prefer ca de hoituri pusculita is satul

• Like 2
Postat

Mah...cie sati zik...lu iuby...atunsea...io placut di ia. O zis cai arzoaica....daaaar, la fiel o zis ka poa sa fii si inviers !!! Şti cum ie...cum ționfig norocu !!!

;)

• Like 2
  • Minus 4
Postat

unde are locatia...am fost la alta fata....era in cursul zilei....toti vecinii...insirati pe langa bloc...pe scara...toti pensionari....adevarate camere de supraveghere....se uita la tine....te masoara...te analizeaza...sunt in stare sa iti scaneze si codul de bare daca ai avea.....ca nu cumva sa dai o spargere.....si incerc sa evit zona cat pot de mult!

• Like 1
Postat

unde are locatia...am fost la alta fata....era in cursul zilei....toti vecinii...insirati pe langa bloc...pe scara...toti pensionari....adevarate camere de supraveghere....se uita la tine....te masoara...te analizeaza...sunt in stare sa iti scaneze si codul de bare daca ai avea.....ca nu cumva sa dai o spargere.....si incerc sa evit zona cat pot de mult!

acei oameni mai in varsta, cu ochii atintiti pe ce e pe langa ei si nu au nimic mai bun de facut, se numesc Santinele de Romania (pensionari) :)))))))) - sigur ai fost subiectul lor pentru minim 2 ore :)))

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Around!
  • Oras:Around!
Postat

acei oameni mai in varsta, cu ochii atintiti pe ce e pe langa ei si nu au nimic mai bun de facut, se numesc Santinele de Romania (pensionari) :)))))))) - sigur ai fost subiectul lor pentru minim 2 ore :)))

Haha! Eventual, functie de door-to-door a primit si note! :))))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

da pana la urma ai valsat-o pe dansatoare ? Eo oricum merg cu ochelari negrii si palarie.

Si am si un cod de bare de-o palma pe umar la tricoul preferat !  sa-i vad la lucru :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...