Sari la conținut

Andra Dansatoarea - 0738523243

Vizitator proxenet

Postări Recomandate

• Oras:madagascar
Postat

cand ii vezi...iti dispare si cheful de futut!!!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

O la laaaa ! Dar cum arata fatuca asta ! :crazylove :crazylove :sweaty

Postat

ehhheeeee.....cam asa!!!...ce faci?? sigur stiu unde te duci....banui ca daca nu le iese...  te si urmaresc unde suni....***.inca unu la curva aia de la 2!!***

• Like 1
  • Oras:Timisoara
Postat

Lasa -i incolo de "vulturi" dansatoarea e buna si ar fi de verificat daca e in toane bune ca asta am inteles eo ca-i ba calda ba rece in prestatii

Postat

Lasa -i incolo de "vulturi" dansatoarea e buna si ar fi de verificat daca e in toane bune ca asta am inteles eo ca-i ba calda ba rece in prestatii

depinde cum o prinzi daca cel care a fost inaintea ta a nenorocit-o o sa se vada pe fata ei si atunci sti ce te asteapta :laugh2

• Like 1
  • Minus 4
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sunteți nebuni!

Sa va spun ce spaima am tras intr-o noapte...mi-A crescut tensiunea la 300/280!!!! Era spre 3-4 dimineața, mă întinsesem în pat și am atipit. Nu dormeam.prea adânc , auzind ca prin vis urlete și racnete. La un moment dat,disting clar vocea bărbătească " a dracu' sa fii de curva nenorocita! " Moamaaaaa...panica! Zic" ce-am făcut, cine e, ce naiba fac?!? "m-am ridicat și mă duc spre geam, sa văd nemulțumitul la ochi. Ăla își continua pledoaria, zbieranf din toți rărunchii ce și cum îi "iubise" toate orificiile "curvei nenorocite". Hmmm...Ceva nu se lega! După încă vreo 5 minute de zbierete am priceput - era amantul vecinei ! Supărat foc nenea! I don't give a fuck, ma' frend, pe problemele dvs.. ..Bine ca nu am fost eu "curva nenorocita "!!!

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

double post!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

ptiu! duca-se pe pustii! Te pui cu psihopațiî ?

Vizitator j0hnny_legend
Postat

Sunteți nebuni!

Sa va spun ce spaima am tras intr-o noapte...mi-A crescut tensiunea la 300/280!!!! Era spre 3-4 dimineața, mă întinsesem în pat și am atipit. Nu dormeam.prea adânc , auzind ca prin vis urlete și racnete. La un moment dat,disting clar vocea bărbătească " a dracu' sa fii de curva nenorocita! " Moamaaaaa...panica! Zic" ce-am făcut, cine e, ce naiba fac?!? "m-am ridicat și mă duc spre geam, sa văd nemulțumitul la ochi. Ăla își continua pledoaria, zbieranf din toți rărunchii ce și cum îi "iubise" toate orificiile "curvei nenorocite". Hmmm...Ceva nu se lega! După încă vreo 5 minute de zbierete am priceput - era amantul vecinei ! Supărat foc nenea! I don't give a fuck, ma' frend, pe problemele dvs.. ..Bine ca nu am fost eu "curva nenorocita "!!!

Te simteai cu musca pe caciula...

Yo cred ca era unu' din aia care stateau la boscheti pentru "Lucky number 10" :)

#rezist :)))

• Like 2
Vizitator
Postat

Și săracu ... #rezist.rezist ... da cât pula lu Hector să #rezist .. că stă atârnache pe lângă bloc din final de Aprilie. Probabil că s-o fi săturat puțin ....

Orișicât, a vorbit foarte trivial, având în vedere că uite .. putea și a fost auzit de niște doamne în pula mea !!!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Te simteai cu musca pe caciula...

Păi no? Normal ca mi-a sărit inima inițial! Ia pune-te în locul meu : dacă te trezești în toiul nopții, bezmetic, în triluri de privighetoare nervoasa care ,pițigăiat, afirma " Porcule , măgarule, animalule, ti-ai bătut joc de sentimentele și pi*da mea!" .......jura-Te ca nu te panichezi măcar ptr câteva secunde!

D'Apăi eu!!!!!!!!!!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

si daca te striga te faceai ca nu auzi 

PS:si vecinuta era singura?nu a iesit barbatuso? :laugh2

He-he...A continuat telenovela, da' nu dau din casă, ce se întâmplă în ograda mea,aici moare!

Postat

deci...revin....am fost aseara....fata sictirita....rau de tot....cred ca nici un kil de lamaii nu ii taia greata....am intrat in apartament(cutie de chibrituri) mai erau inca 2 fete...frumusele....ma duce in dormitor....si imi arunca....oralul cum il vrei? protejat? ne? ii spun ne...eeee mai dai 50.....am spus nu...si am plecat.....nu era vb de bani...ci de gest.....daca spui o vorba asa sa ramana.....nu sa incerci sa sugi cat poti de mult....mi-sa parut de prost gust...in rest...fata nu chiar asa ca in foto.....am vrut mult sa ajung la cumatra.....dar dezamagire....eu unul...nu o sa mai ajung pe acolo!

• Like 4

Postat

La corp in realitate nu era asa buna ca-n poze ?

Poate merg si eu sa fac la fel ca sa o vad :-)

Merci gurru ca te'ai incumetat si ca ai scris

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...