Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 nu raspund la provocari!!!.... Fatuka asta avia tatoaje dalea ku labe di cîine pi burta anainti sa fie la moda lucru asta. Di acu 4-5 ani. Ie un pik bronzata fata...avia nisti flescaituri di tite...nu stu dak leo ândesat ku civa silicon intre timp da nu cre. Avia o mană di par mult si lung si di o prindiai an toani buni iera un futai corect di bani cari ii cirea. Obi ari dreptati...iera la parteru unui bloc ku 4 ietaje...la Ieliberari...ku usi termopane la interior. Or stat multi coarde an locatia ceia. unde are locatia...am fost la alta fata....era in cursul zilei....toti vecinii...insirati pe langa bloc...pe scara...toti pensionari....adevarate camere de supraveghere....se uita la tine....te masoara...te analizeaza...sunt in stare sa iti scaneze si codul de bare daca ai avea.....ca nu cumva sa dai o spargere.....si incerc sa evit zona cat pot de mult! deci...revin....am fost aseara....fata sictirita....rau de tot....cred ca nici un kil de lamaii nu ii taia greata....am intrat in apartament(cutie de chibrituri) mai erau inca 2 fete...frumusele....ma duce in dormitor....si imi arunca....oralul cum il vrei? protejat? ne? ii spun ne...eeee mai dai 50.....am spus nu...si am plecat.....nu era vb de bani...ci de gest.....daca spui o vorba asa sa ramana.....nu sa incerci sa sugi cat poti de mult....mi-sa parut de prost gust...in rest...fata nu chiar asa ca in foto.....am vrut mult sa ajung la cumatra.....dar dezamagire....eu unul...nu o sa mai ajung pe acolo!Insistent dom'le... Vezi ca răspunzi la provocări!? )))Mulțumim pentru recenzie!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum