Sari la conținut

Haznaua nimfolabari.com - Loc destinat coprofililor si coprofagilor, de ambele sexe.

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Din pacate, nu-ti pot intoarce complimentul. :(

Da-te-n sloboz sa te bata de stiuletar! :(

E lumea rea, minusuri multe, reputatia ti se duce pe pula. :(

"Fericirea"  ta este  precum  smiley-ul acela pe care il folosesti destul de intensiv  sau zace in acei 1200 de lei pe care ii aloci lunar , doar ca  sa o imprumuti cu ora , ca mai apoi sa te intorci din nou  acasa si sa constati ca singuratatea ta este impartasita doar acestei platforme , noaptea.  :)

PS:Hai ,te las sa-mi aduci Reputatia pe minus , daca asta reprezinta singura si adevarata ta fericire . Ai timp la noapte ,  sunt convins de asta . Promit ca  peste 2 zile iti arat si in ce consta fericirea altora    :)

• Like 7
  • Minus 17
Link spre comentariu

"Fericirea"  ta este  precum  smiley-ul acela pe care il folosesti destul de intensiv  sau zace in acei 1200 pe care ii aloci lunar , doar ca  sa te intorci din nou  acasa si sa constati ca singuratatea ta este impartasita doar acestei platforme , noaptea.  :)

1200 ron câștiga la videochat pentru o luna .

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

"Fericirea"  ta este  precum  smiley-ul acela pe care il folosesti destul de intensiv  sau zace in acei 1200 de lei pe care ii aloci lunar , doar ca  sa o imprumuti cu ora , ca mai apoi sa te intorci din nou  acasa si sa constati ca singuratatea ta este impartasita doar acestei platforme , noaptea.  :)

PS:Hai ,te las sa-mi aduci Reputatia pe minus , daca asta reprezinta singura si adevarata ta fericire . Ai timp la noapte ,  sunt convins de asta . Promit ca  peste 2 zile iti arat si in ce consta fericirea altora    :)

Esti foarte suparat, Miky! :( Aproape ca-mi pare rau de tine.

Pleci la Baile Herculane?

• Like 12
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde

Unde merg eu ...tu esti prea sarac  si de mana a doua :)

kiki, ce faci bai acolo la mijoc  :laugh2  :laugh2  :laugh2

http://www.redtube-xxx.ro/wp-content/uploads/fetishhits/14694-1.jpg

Unde mergei tu bai saracule, sa te futa cainii de rupt in cur ce esti tu :laugh2

• Like 7
  • Minus 7
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...