roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 18, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iulie 18, 2017 Cand ma iei cu baby, imi amintesc de o tiganca din fata Notre-Dame, care m-a apelat cu ''chiparosule''. Repet.Imi este greata, pana si de cel mai mic detaliu, care ar putea sa asocieze cu mocofanii slinosi de pe aici.Dar tu ce-ai de esti asa gingas? Lasa-te odata iubaritLasa ca iti dau eu acuma stelute la profil sa te dezvirginez Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Iulie 18, 2017 Cand ma iei cu baby, imi amintesc de o tiganca din fata Notre-Dame, care m-a apelat cu ''chiparosule''. ... Te-a recunoscut ca cersetor asemenea ei... 2 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Cand ma iei cu baby, imi amintesc de o tiganca din fata Notre-Dame, care m-a apelat cu ''chiparosule''. Repet.Imi este greata, pana si de cel mai mic detaliu, care ar putea sa asocieze cu mocofanii slinosi de pe aici. Chiparosule, sa-ti traiasca frantuzoaica! Nimic nu stia tiganca aia! Realizezi ca tot baby o sa-ti zic, nu? Greata? Exista leac. Ai probleme cu bila? 5 4 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Iulie 18, 2017 Sa ia "la muie"! 1 Link spre comentariu
miskin still above the mundane Reputație: 24 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Chiparosule, sa-ti traiasca frantuzoaica! Nimic nu stia tiganca aia! Realizezi ca tot baby o sa-ti zic, nu? Greata? Exista leac. Ai probleme cu bila? Sunt perfect sanatos.Am facut un tratament experimental cu orthokine la o clinica din Bangkok. Zi-mi cum vrei tu, ma doare-n cantaloupe. Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Iulie 18, 2017 Phoaaa, hamsterul... Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Sunt perfect sanatos.Am facut un tratament experimental cu orthokine la o clinica din Bangkok. Zi-mi cum vrei tu, ma doare-n cantaloupe. Ok, baby , esti pasiv-agresiv azi! Eu am iesit. Pa! 6 4 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Iulie 18, 2017 Ba(ca sa fiu feminin)merge azi fazanul nu gluma....cum apare o postare undeva pac doua fazane se si catara in locul fruntas Ps.Cu ce-s hraniti fazanii astia....sau fazanele 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Ba(ca sa fiu feminin)merge azi fazanul nu gluma....cum apare o postare undeva pac doua fazane se si catara in locul fruntas Sa bage până s-or inverzi ) Link spre comentariu
miskin still above the mundane Reputație: 24 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Astia-s nimfolabarii, 5-6 useri cu 100.000 postari.Pe langa lingerismul excesiv, vad ca mai au si gusturi comune la camasi.Si ce delicatese aveau ei... Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 18, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iulie 18, 2017 Ba(ca sa fiu feminin)merge azi fazanul nu gluma....cum apare o postare undeva pac doua fazane se si catara in locul fruntas Ps.Cu ce-s hraniti fazanii astia....sau fazaneleCu pauni Nobel. Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Iulie 18, 2017 Cu pauni Nobel.N-are cumSpecia e ocrotita Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Iulie 18, 2017 Astia-s nimfolabarii, 5-6 useri cu 100.000 postari.Pe langa lingerismul excesiv, vad ca mai au si gusturi comune la camasi.Si ce delicatese aveau ei... Astea sunt petrecerile organizate de Randunica ? 1 Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 18, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iulie 18, 2017 N-are cumSpecia e ocrotita Auzi Nobel oare daca ii zic la fiece postare directa la miski babe face spume?Sa auda asa stereo Parachiv in stanga baby, eu pe flancul drept babema simt oleaca nastrusnica, dar tre incercat Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Iulie 18, 2017 Auzi Nobel oare daca ii zic la fiece postare directa la miski babe face spume?Sa auda asa stereo Parachiv in stanga baby, eu pe flancul drept babema simt oleaca nastrusnica, dar tre incercat Eu zic sa incerci.Sigur se va bucura Link spre comentariu
miskin still above the mundane Reputație: 24 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Rectific, doar picon si oly au vreo 60000 postari impreuna.Saracia de obsedat are si el vreo 15000-20000.Apoi urmeaza fraerii ceilalti, trollescoviculos, marean, fraeru' straponizat daywalker, tuseu rectal raffaela cu vreo 10000, astfel ne apropiem de vreo 200.000.Daca am uitat vreun handicapt, imi cer scuze. Eu, recunosc, cred ca am intre 2500 - 8575(euro) postari, dar marea majoritate ironii finesse si adevaruri greu de digerat. Un fel de '' a spune adevarul in vremuri ale inselatoriei universale, este un act revolutionar''. mea. Zic ca e timpul sa ma car din haznaua asta.Pentru totdeauna. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 http://i.imgur.com/shFozK7.gif Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 18, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iulie 18, 2017 Rectific, doar picon si oly au vreo 60000 postari impreuna.Saracia de obsedat are si el vreo 15000-20000.Apoi urmeaza fraerii ceilalti, trollescoviculos, marean, fraeru' straponizat daywalker, tuseu rectal raffaela cu vreo 10000, astfel ne apropiem de vreo 200.000.Daca am uitat vreun handicapt, imi cer scuze. Eu, recunosc, cred ca am intre 2500 - 8575(euro) postari, dar marea majoritate ironii finesse si adevaruri greu de digerat. Un fel de '' a spune adevarul in vremuri ale inselatoriei universale, este un act revolutionar''. mea. Zic ca e timpul sa ma car din haznaua asta.Pentru totdeauna. Nu pleca babe miski, ma pun sa ascult cantecelul.esti stresat ce-ai? nu o sa iti lipsesc cu sufletul meu de copil care iti da steluteai vazut ca numai eu dau mereu, sunt suavasi daca pleci sa imi dai raportul unde? mie trebuirile astea nu-mi plac un barbat trebuie tinut din scurt Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Iulie 18, 2017 ... Zic ca e timpul sa ma car din haznaua asta.Pentru totdeauna. Iar ai ReVenit, saracie ? Ai mancat ceva azi ? Nu pleca babe miski, ma pun sa ascult cantecelul.esti stresat ce-ai? nu o sa iti lipsesc cu sufletul meu de copil care iti da steluteai vazut ca numai eu dau mereu, sunt suavasi daca pleci sa imi dai raportul unde? mie trebuirile astea nu-mi plac un barbat trebuie tinut din scurt Stai cuminte ca nu pleaca cainele de la macelarie de bunavoie niciodata.Asta nici dat afara de sute de ori nu a plecat.Probabil s-a obisnuit sa-si ia la mwie. 1 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Iar ai ReVenit, saracie ? Ai mancat ceva azi ? Stai cuminte ca nu pleaca cainele de la macelarie de bunavoie niciodata.Asta nici dat afara de sute de ori nu a plecat.Probabil s-a obisnuit sa-si ia la mwie. http://i.imgur.com/rv193x8.gif Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Iulie 18, 2017 ... de ce simti ma nevoia sa ai doua conturi active sarlatanul si tendoi, Sa-ti iei la mwie de la amandoi. Adunat pe toate conturile avute asumate ai peste 20-30 de mii de fecale debitate in ultimii 5 ani, asta numesti tu sanatate psihica, ma paraodie de barbat, care singur se lauda ca are familie si copil/copii, cand in fiecare zi, ani de zile la rand, la 5-6 dimineatza semnezi condica si borasti diverse cacaturi la adresa unuia sau a altuia ? Posibil sa fie 20 -30 de mii, cum spui tu, nu le-am numarat, dar nu fac spume la gura cand scriu aici, scriu de placere, sa ma relaxez....sa fac misto de prosti ca tine si ca miskin, care aveti viata doar online.Scriu la 6 dimineata pentru ca nu o sa vezi vreo postare de-a mea dupa ora 22., atunci ma trezesc, fara sa sune ceasul, nu stau sa pierd noptile sa citesc, sa urmaresc ce au scris altii, cum faci tu.Postari de peste 2.000 de cuvinte la ora 4 dimineata. Baga-mi-as pula in creierii tai aia prajiti, imbibati de alcool si cine stie ce substante hranitoare mai bagi in tine, pentru ca asta ar fi singura ta scuza pentru postarile pe care le faci. Sau esti beat sau drogat. Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 18, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iulie 18, 2017 Stai cuminte ca nu pleaca cainele de la macelarie de bunavoie niciodata.Asta nici dat afara de sute de ori nu a plecat.Probabil s-a obisnuit sa-si ia la mwie.Incepi sa vorbesti ca pisicuts.... e grav...ceea ce imi aminteste ca voiam sa ii pun o inimioara sa se simta fericit si am uitat Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114260 Postat Iulie 18, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iulie 18, 2017 Rectific, doar picon si oly au vreo 60000 postari impreuna.Saracia de obsedat are si el vreo 15000-20000.Apoi urmeaza fraerii ceilalti, trollescoviculos, marean, fraeru' straponizat daywalker, tuseu rectal raffaela cu vreo 10000, astfel ne apropiem de vreo 200.000.Daca am uitat vreun handicapt, imi cer scuze. Eu, recunosc, cred ca am intre 2500 - 8575(euro) postari, dar marea majoritate ironii finesse si adevaruri greu de digerat. Un fel de '' a spune adevarul in vremuri ale inselatoriei universale, este un act revolutionar''. mea. Zic ca e timpul sa ma car din haznaua asta.Pentru totdeauna. miskin este invidios pe alte persoane care se distreaza cand el spala vesele la bucatarie si seara "acasa" are parte de asa actiune: 3 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 18, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Iulie 18, 2017 miskin este invidios pe alte persoane care se distreaza cand el spala vesele la bucatarie si seara "acasa" are parte de asa actiune: Crezi? Eu sunt convins ca n-are parte de niciun fel de afectiune. Inca ma uimeste amaratul asta. A ajuns sa cerseasca atentie, injuraturi si dispret pe un forum pentru a umple cumva viata lui searbada de frustrat dezradacinat.Mi-e mila de el. 3 4 Link spre comentariu
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Partajează Postat Iulie 18, 2017 Astia-s nimfolabarii, 5-6 useri cu 100.000 postari.Pe langa lingerismul excesiv, vad ca mai au si gusturi comune la camasi.Si ce delicatese aveau ei... Pantofi de cocalar, 'asortati' la jeansTrabuc ieftin, tinut in mana cocalarestePoze cu mancare, pasiunea cocalarului sarac si neumblatLanturi groase la gat, sa crape de invidie ceilalti cocalari..... 1 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate