Sari la conținut

Haznaua nimfolabari.com - Loc destinat coprofililor si coprofagilor, de ambele sexe.

Postări Recomandate

• Oras:B

Cand ma iei cu baby, imi amintesc de o tiganca din fata Notre-Dame, care m-a apelat cu ''chiparosule''.

Repet.Imi este greata, pana si de cel mai mic detaliu, care ar putea sa asocieze cu mocofanii slinosi de pe aici.

Dar tu ce-ai de esti asa gingas? Lasa-te odata iubarit

Lasa ca iti dau eu acuma stelute la profil sa te dezvirginez

Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0

Cand ma iei cu baby, imi amintesc de o tiganca din fata Notre-Dame, care m-a apelat cu ''chiparosule''.

Repet.Imi este greata, pana si de cel mai mic detaliu, care ar putea sa asocieze cu mocofanii slinosi de pe aici.

Chiparosule, sa-ti traiasca frantuzoaica! Nimic nu stia tiganca aia! 

Realizezi ca tot baby o sa-ti zic, nu? 

Greata? Exista leac. Ai probleme cu bila? 

• Like 5
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv

Sunt perfect sanatos.Am facut un tratament experimental cu orthokine la o clinica din Bangkok.

Zi-mi cum vrei tu, ma doare-n cantaloupe.

Ok, baby , esti pasiv-agresiv azi! 

Eu am iesit. Pa! 

• Like 6
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator

Ba(ca sa fiu feminin)merge azi fazanul nu gluma....cum apare o postare undeva pac doua fazane se si catara in locul fruntas =))

Sa bage până s-or inverzi :))

Link spre comentariu
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla

Auzi Nobel oare daca ii zic la fiece postare directa la miski babe face spume?

Sa auda asa stereo Parachiv in stanga baby, eu pe flancul drept babe

ma simt oleaca nastrusnica, dar tre incercat :laugh2

Eu zic sa incerci.Sigur se va bucura

Link spre comentariu

Rectific, doar picon si oly au vreo 60000 postari impreuna.Saracia de obsedat are si el vreo 15000-20000.

Apoi urmeaza fraerii ceilalti, trollescoviculos, marean, fraeru' straponizat daywalker, tuseu rectal raffaela cu vreo 10000, astfel ne apropiem de vreo 200.000.Daca am uitat vreun handicapt, imi cer scuze.

Eu, recunosc, cred ca am intre 2500 - 8575(euro) postari, dar marea majoritate ironii finesse si adevaruri greu de digerat.

Un fel de '' a spune adevarul in vremuri ale inselatoriei universale, este un act revolutionar''.

:shy: mea.

Zic ca e timpul sa ma car din haznaua asta.Pentru totdeauna.

Link spre comentariu

Rectific, doar picon si oly au vreo 60000 postari impreuna.Saracia de obsedat are si el vreo 15000-20000.

Apoi urmeaza fraerii ceilalti, trollescoviculos, marean, fraeru' straponizat daywalker, tuseu rectal raffaela cu vreo 10000, astfel ne apropiem de vreo 200.000.Daca am uitat vreun handicapt, imi cer scuze.

Eu, recunosc, cred ca am intre 2500 - 8575(euro) postari, dar marea majoritate ironii finesse si adevaruri greu de digerat.

Un fel de '' a spune adevarul in vremuri ale inselatoriei universale, este un act revolutionar''.

Nu pleca babe miski, ma pun sa ascult cantecelul.

esti stresat ce-ai? nu o sa iti lipsesc cu sufletul meu de copil care iti da stelute

ai vazut ca numai eu dau mereu, sunt suava

si daca pleci sa imi dai raportul unde? mie trebuirile astea nu-mi plac un barbat trebuie tinut din scurt

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti-Periferie

...

Iar ai ReVenit, saracie ? 

Ai mancat ceva azi ?

Nu pleca babe miski, ma pun sa ascult cantecelul.

esti stresat ce-ai? nu o sa iti lipsesc cu sufletul meu de copil care iti da stelute

ai vazut ca numai eu dau mereu, sunt suava

si daca pleci sa imi dai raportul unde? mie trebuirile astea nu-mi plac un barbat trebuie tinut din scurt

Stai cuminte ca nu pleaca cainele de la macelarie de bunavoie niciodata.

Asta nici dat afara de sute de ori nu a plecat.

Probabil s-a obisnuit sa-si ia la mwie.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator

Iar ai ReVenit, saracie ? 

Ai mancat ceva azi ?

http://i.imgur.com/rv193x8.gif

Link spre comentariu

...

de ce simti ma nevoia sa ai doua conturi active sarlatanul si tendoi, 

Sa-ti iei la mwie de la amandoi.

Adunat pe toate conturile avute asumate ai peste 20-30 de mii de fecale debitate in ultimii 5 ani, asta numesti tu sanatate psihica, ma paraodie de barbat, care singur se lauda ca are familie si copil/copii, cand in fiecare zi, ani de zile la rand, la 5-6 dimineatza semnezi condica si borasti diverse cacaturi la adresa unuia sau a altuia ?

Posibil sa fie 20 -30 de mii, cum spui tu, nu le-am numarat, dar nu fac spume la gura cand scriu aici, scriu de placere, sa ma relaxez....sa fac misto de prosti ca tine si ca miskin, care aveti viata doar online.
Scriu la 6 dimineata pentru ca nu o sa vezi vreo postare de-a mea dupa ora 22., atunci ma trezesc, fara sa sune ceasul, nu stau sa pierd noptile sa citesc, sa urmaresc ce au scris altii, cum faci tu.Postari de peste 2.000 de cuvinte la ora 4 dimineata. Baga-mi-as pula in creierii tai aia prajiti, imbibati de alcool si cine stie  ce substante hranitoare mai bagi in tine, pentru ca asta ar fi singura ta scuza pentru postarile pe care le faci. Sau esti beat sau drogat.

Link spre comentariu

:heart:

Incepi sa vorbesti ca pisicuts.... e grav...ceea ce imi aminteste ca voiam sa ii pun o inimioara sa se simta fericit si am uitat

Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

miskin este invidios pe alte persoane care se distreaza cand el spala vesele la bucatarie si seara "acasa" are parte de asa actiune:

pre_1500402075__13385642_163072815724728

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

miskin este invidios pe alte persoane care se distreaza cand el spala vesele la bucatarie si seara "acasa" are parte de asa actiune:

pre_1500402075__13385642_163072815724728

Crezi? Eu sunt convins ca n-are parte de niciun fel de afectiune.

Inca ma uimeste amaratul asta. A ajuns sa cerseasca atentie, injuraturi si dispret pe un forum pentru a umple cumva viata lui searbada de frustrat dezradacinat.

Mi-e mila de el.

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu

• Oras:Emerald City
  • Oras:Emerald City

Astia-s nimfolabarii, 5-6 useri cu 100.000 postari.

Pe langa lingerismul excesiv, vad ca mai au si gusturi comune la camasi.Si ce delicatese aveau ei...

Pantofi de cocalar, 'asortati' la jeans

Trabuc ieftin, tinut in mana cocalareste

Poze cu mancare, pasiunea cocalarului sarac si neumblat

Lanturi groase la gat, sa crape de invidie ceilalti cocalari

.....

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...