Sari la conținut

Haznaua nimfolabari.com - Loc destinat coprofililor si coprofagilor, de ambele sexe.

Postări Recomandate

• Oras:#nothere

Nu inca.Vreau sa-i cer sfatul lui V-Ships.El cauta la 300/weekend.

Eu dau 300/ora.

Doar nu te marry cu o eXcorta

tu sa zici daca esti indragostit ca nu mai pot de curiozitate, sunt chiar entuziasta si tre' sa ciripesti tot

Link spre comentariu

Iti spun, cand am PM.

la naiba this will never happen.... nu cu  Mussolini asta wannabe in cizme rosii dandu-se felina care iti blocheaza conturile

ti-as da adresa de mail,dar iti dai seama ca ceva smintiti s-ar putea sa scrie.......

in ritmu asta daca iti iei sosie ma anunti prin ciori calatoare :(

PS tocmai mi-am dat seama ca l-am jignit pe Mussi :)

Link spre comentariu

la naiba this will never happen.... nu cu  Mussolini asta wannabe in cizme rosii dandu-se felina care iti blocheaza conturile

ti-as da adresa de mail,dar iti dai seama ca ceva smintiti s-ar putea sa scrie.......

in ritmu asta daca iti iei sosie ma anunti prin ciori calatoare :(

PS tocmai mi-am dat seama ca l-am jignit pe Mussi :)

Ea e.

post-247939-0-06570000-1508948210_thumb.jpg

Link spre comentariu

PS l-as cita pe asta sa il rog sa nu te mai baneze macar pana apuci sa iti faci pm sa imi zici despre iubirea ta,dar mie ca topaie in 3 secunde sa iti blocheze contul de al dracu daca ii intra notificare cu citat de la mine .............

Link spre comentariu

Ai zis bine, El se marita.

Nu fi nerusinat. Ma referam la ying si yang cum ca trasaturile sale de sensibilitate le completeaza pe alle mele. Androginitate. Un tot. Jumatati. Si alte lipituri.

Dar serios acum,nu-ti place de el?Hai, fi sincer

Link spre comentariu

Nu fi nerusinat. Ma referam la ying si yang cum ca trasaturile sale de sensibilitate le completeaza pe alle mele. Androginitate. Un tot. Jumatati. Si alte lipituri.

Dar serios acum,nu-ti place de el?Hai, fi sincer

Am avut curiozitatea odata sa vizitez acel link Yt de la semnatura lui.

Eu sunt sincer : este un taranus cocalar, cu banii lu' tata, probabil parfum Paco Rabbane sau, hai fie, Creed.Freza a la Cristiano Ronaldo, dar genul gay de la tara.Agramat si cam prostut, dar cu Universitate.Utilizeaza eronat, cu siguranta, neologismele si e cu hashtaguri pe facebook.As putea continua.

Tu decizi.

Link spre comentariu
  • Oras:Somewhere

Iar faci misto de mine cu pozele tale de pe net cu tot. Sa vezi ce ne injura asta cand se logheaza ca facem chat pe topicului :))

Auzi, crezi ca e o idee buna sa-l marit pe Diamond cu mine?

Casa de piatra, Roz! :laugh2  Te-am ratat si pe tine. :no2

Da' totusi ... cine-i Diamond asta?

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Am avut curiozitatea odata sa vizitez acel link Yt de la semnatura lui.

Eu sunt sincer : este un taranus cocalar, cu banii lu' tata, probabil parfum Paco Rabbane sau, hai fie, Creed.Freza a la Cristiano Ronaldo, dar genul gay de la tara.Agramat si cam prostut, dar cu Universitate.Utilizeaza eronat, cu siguranta, neologismele si e cu hashtaguri pe facebook.As putea continua.

Tu decizi.

Stiu cum pare Diamond...nu vrei sa stii ce parere aveam cand am vorbit prima data cu el cand m-a abordat si ce urat l-am ciufulit. Am sarit ca arsa......Ne-am ciocnit rau, de fapt eu pe el. Cat despre agramat Diamond scrie 'ca pe net'. Cand isi doreste scrie impecabil Fara gluma, dar impecabil! fara sa se gandeasca prea mult,fara sa corecteze. daca arunca ceva acolo nu se uita la cratime, punctuatie etc

Cat despre cocalar e pe faza party clubbin poate si lautari dar ii place sa se ditreze mai loud.Si sa cheltui. Si da sa aiba aplaudaci. Asa e el. Dar oricat de superficial pare el si felul cum traieste Diamond nu e shallow deloc. Adica are profunzime, de la emotional la intelect. Si vb pe bune acum. Insa e o persoana real fericita.De aia pare si prostut uneori. El rade mereu, mereu glumeste, mereu se bucura de viata. El e mereu fericit. Oricat hateri. Oricine, orice el tot e super pozitiv si se duce sa fie happy incontinuare. Si in ciuda astora e cat e de aiurit cand are sentimente devine f serios, poate chiar solemn si deine vulnerabil. Putina neatentie si  o clipa de insensibilitate si rapesti fericirea pt un scurt timp,desi nimeni nu o facea inainte. Ain't that delightful? Cat despre neologisme si etc te asigur ca e informat de la economie la politica. 

Nu intotdeauna lucrurile sunt ceea ce par sa stii si uneori persoanele vor sa para mai light. Doar pt ca asa vor

Link spre comentariu

Oare ce-o gandi @pisicuts despre asta? Pare o fire foarte geloasa si posesiva.

Nu il pomeni pe defunct, te rog!

Nu vreau stafii in viata mea.

PS nu-i gelos, e mai mult genul de cuckold fraier  Diamond e gelos si posesiv. Dar nitel cam exagerat :)) Desi-s cuminte zau si planuiesc sa fiu

Link spre comentariu

Nu il pomeni pe defunct, te rog!

Nu vreau stafii in viata mea.

PS nu-i gelos, e mai mult genul de cuckold fraier  Diamond e gelos si posesiv. Dar nitel cam exagerat :)) Desi-s cuminte zau si planuiesc sa fiu

Da-i papucii popandaului. Astia prea gelosi si posesivi tind sa-ti controleze viata si sa te trateze ca pe un obiect/trofeu.

Eu am crezut la un moment dat ca o sa se infiripe ceva intre tine si utilizator copou. Sau intre tine si picon. :laugh2  Ca prea patimasi erati cand va intalneati pe aici.

Link spre comentariu

Da-i papucii popandaului. Astia prea gelosi si posesivi tind sa-ti controleze viata si sa te trateze ca pe un obiect/trofeu.

Eu am crezut la un moment dat ca o sa se infiripe ceva intre tine si utilizator copou. Sau intre tine si picon. :laugh2  Ca prea patimasi erati cand va intalneati pe aici.

Soooo,not my type. Nici la adolescenta nu le-as oferi mai mult decat prietenie. Nu pot oferi nimic mai mut decat prietenie unora cu personalitatea celor mentionati de tine,indiferent cum s-ar comporta cu mine. Doar daca ar fi baftosi ca al de care ziceai tu,raposatul,sa il iubesc asa mult fara sa il plac ca persoana.Mult mai atrsa sunt claaaar de genul lui miskin

Pai sg nevasta pt diamond este exact ce ai spus trophy wife,dar nu ma deraneaza cat timp imi aprecieaza inteligenta,ma lasa sa am pareri si sa le exprim cum vreau etc.Ceea ce se intampla. ORicum felul lui de a fi scoate dulceata si blandete  din mine, daca ma poti vedea pe mine blanda:)) In rest poate sa me trateze ca pe o papusa dun mind, sa ma imbrace, hraneasca. plimbe,frece. Daca nu ma duce in Maldive cum i-a scapat porumbelu astazi de gelozie la vara il tai! Dar pana vara mai e....Intai sa vedem ce decidem cu viitorul nostru ca merg la Cluj inainte de ziua mea si plecam la Amsterdam pt aniversqare just us 2. Deci in decembrie va fi marea finala lol

Link spre comentariu

Soooo,not my type. Nici la adolescenta nu le-as oferi mai mult decat prietenie. Nu pot oferi nimic mai mut decat prietenie unora cu personalitatea celor mentionati de tine,indiferent cum s-ar comporta cu mine. Doar daca ar fi baftosi ca al de care ziceai tu,raposatul,sa il iubesc asa mult fara sa il plac ca persoana.Mult mai atrsa sunt claaaar de genul lui miskin

Pai sg nevasta pt diamond este exact ce ai spus trophy wife,dar nu ma deraneaza cat timp imi aprecieaza inteligenta,ma lasa sa am pareri si sa le exprim cum vreau etc.Ceea ce se intampla. ORicum felul lui de a fi scoate dulceata si blandete  din mine, daca ma poti vedea pe mine blanda:)) In rest poate sa me trateze ca pe o papusa dun mind, sa ma imbrace, hraneasca. plimbe,frece. Daca nu ma duce in Maldive cum i-a scapat porumbelu astazi de gelozie la vara il tai! Dar pana vara mai e....Intai sa vedem ce decidem cu viitorul nostru ca merg la Cluj inainte de ziua mea si plecam la Amsterdam pt aniversqare just us 2. Deci in decembrie va fi marea finala lol

Nope! Tu pari prea independenta si prea "naravasa" (no offence!) ca sa te multumesti cu rolul de tropy wife. Nu spun mai multe, sa nu faca o criza de gelozie si sa ma baneze :)).

Doar atat :D

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Nope! Tu pari prea independenta si prea "naravasa" (no offence!) ca sa te multumesti cu rolul de tropy wife. Nu spun mai multe, sa nu faca o criza de gelozie si sa ma baneze :)).

Doar atat :D

Poate sunt independenta, autonoma si naravasa,dar asa repejor ma bag eu dedesupt de un barbat daca am eu chef de nu ai tu idee. daca vreau. Si daca merita. In mine zac multe si-s eu multe feluri. Cand sunt single sunt exact cum ai spus tu. Dar in fond,fiind versatila si  f complexa, in cuplu pot fi complet diferite si pt fiecare barbat o alta. Cheia e ca depinde ce scoti din dedesipurile ales ale mele la suprafata. Si de aia ti-am zis sa nu mai vb de raposat. Eu in viata mea nu credeam sa iasa din mine ceva atat de pocit si total nu eu insami cu stimuli in asa fel. Orice om are pase proaste,dar sa aungi mai rau decat cea mai proasta versiune chiar si imaginata a ta nu e ceva nostim. Ca si cum treci de la luxury la ceva chinezarie cauciucata.De aia raposatu si acea RozKEndra trebuau ucisi :pope

later edit acu nu mai spun nimic aici ca vine marinelu si se scobora toti sfintii si raniti

Link spre comentariu

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

@ Nea Katrane, vorbea(manca rahat) lumea p-acilea la-nceput de vara, ca am avut io ceva cu matale, cand am avut tupeul sa te trag destul de decent de urechi ca esti cam ...sa ma rezum doar la ''ciudat'', si io chiar zic ca ma pricep la sinonime ;) , pai daca croncaneai in halul asta atunci, cred ca-ti zburau fulgii/penele, cu sisurilee lu' matale cu tot. Sper ca nu dirijezi cu mopul/matura sau cel pula mea faci matale cu creierii varza pe la companii de trafic aerian, da lasa in pace Qatar Airways-ul, in rest nici in pula nu ma doare, oricum nu aterizeaza avioane la baicoi/giurgiu/faltiseni sau pe unde or avea loc specimene d-astea ca matale cu 'radarul' afectat, personalitati si conturi multiple.

Sa fiu al dracului daca pot sa ma supar pe matroz ... prea e zgubilitic ! Da' nu pot sa ma abtin sa nu-i zic vreo doua : 

Da-te-n sange sa te usuci de marinar cracanat ... ti s-a facut frica-n pantaloni ? Zbori numa' cu Qataru' ? Ete-a dracu' spurcaciune ... Zat !!! 

Maaaa ... nu care cumva esti la ciclu ? Spune ma , nu te rusina ... rama cu ochi , sobolan de cambuza ce esti ... 

Sa-l ia toti dracii pe Miskin , i-as da muie cu o lopata , da' are dreptate ... nu cred ca treci de vreun examen psihopupu ... 

Hai ca m-am distrat ... sa traiesti bre , sa fi sanatos ... si mai da-te-n pula mea ! Ete-asa ! Na ! 

• Like 13
  • Minus 8
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...