Lastjedi Reputație: 105 Postat Decembrie 12 Postat Decembrie 12 Începând de vineri ora 16 00 este disponibila! 🥳💥💫
mihailct Reputație: -11 Postat Duminică la 06:32 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Duminică la 06:32 A mai ajuns in oras printesa asta mica ??? 1
Lastjedi Reputație: 105 Postat Duminică la 06:55 Postat Duminică la 06:55 Este disponibila și astăzi! Trebuie doar sa citești! A venit de vineri dupaamiaza! 1 1
doru fotograful Reputație: -92 Postat Duminică la 11:55 Postat Duminică la 11:55 Acum 5 ore, mihailct a spus: A mai ajuns in oras printesa asta mica ??? ieri a fost dar era full , am incercat si eu sa o revad dar n-am primit prioritate .trimite whapp , poate iti raspunde.
sava.nicol Reputație: 344 Postat Duminică la 15:27 Oras:Mamaia Oras:Mamaia Postat Duminică la 15:27 Acum 3 ore, doru fotograful a spus: ieri a fost dar era full , am incercat si eu sa o revad dar n-am primit prioritate .trimite whapp , poate iti raspunde. Confirm ca este in oraș,am fost eu la ea azi după parnz.Note numai de 10 și vorbe numai de bine,la fel ca colegii mei care au trecut pe la ea.Este și mâine activa in locație. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum