Sari la conținut

Ane Mary 0760849685

Postări Recomandate

• Telefon: 0760849685
  • Oras:Bucuresti Unirii
Postat

Ce am scris atat de rau despre tine incat spui ca nu am fost la tine??

da mi.am amintit de tine.. idee e ca ai spus ca a durat 1 min oralul si apoi te.am intrebat daca trecem ,,la treaba" si ca pozele ar induce in eroare la modul editate.. chef de cearta nu am cu nimeni numai ca ai exagerat.. sunt curioasa daca stateai 1h ce spuneai..
  • Like 1
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

da mi.am amintit de tine.. idee e ca ai spus ca a durat 1 min oralul si apoi te.am intrebat daca trecem ,,la treaba" si ca pozele ar induce in eroare la modul editate.. chef de cearta nu am cu nimeni numai ca ai exagerat.. sunt curioasa daca stateai 1h ce spuneai..

Rectific...e posibil sa fi durat un pic mai

Mult oralul... Si intradevar, nu m am exprimat bine...pozele nu induc in eroare pe nimeni...chiar tu esti in poze, avand poZe chiar cu fata... Doar ca din modul in care sunt facutepozele ma asteptam sa ai in jur de 170 inaltime si greutatea corespinzatoare.

Ma opresc aici, ce am avut de spus am spus in recenzie. Bafta la cat mai multi clienti, te pupic

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Rectific...e posibil sa fi durat un pic mai

Mult oralul... Si intradevar, nu m am exprimat bine...pozele nu induc in eroare pe nimeni...chiar tu esti in poze, avand poZe chiar cu fata... Doar ca din modul in care sunt facutepozele ma asteptam sa ai in jur de 170 inaltime si greutatea corespinzatoare.

Ma opresc aici, ce am avut de spus am spus in recenzie. Bafta la cat mai multi clienti, te pupic

:) :*
  • Like 1
Postat

Diaponibila pentru programari :* :X

post-239763-0-10801500-1505749622_thumb.jpg

Postat

Ce am scris atat de rau despre tine incat spui ca nu am fost la tine??

Ti-am spus...daca ai fi citit ce am scris eu...nu mai aveai ce cauta acolo. Cauta povestea mea si ai sa vezi acelasi lucru...doar ca eu am plecat cand a bagat placa cu ...se plateste extra oranul nepro...si cand m-am gandit ca dupa ce ca e vai de mama ei 40 kg si nu ma atragea cu nimic sa platesc dublu un oral vai mama lui.

Am plecat

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Up up up :X :x

post-239763-0-31383500-1505753783_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Up up up :*

Postat

Ti-am spus...daca ai fi citit ce am scris eu...nu mai aveai ce cauta acolo. Cauta povestea mea si ai sa vezi acelasi lucru...doar ca eu am plecat cand a bagat placa cu ...se plateste extra oranul nepro...si cand m-am gandit ca dupa ce ca e vai de mama ei 40 kg si nu ma atragea cu nimic sa platesc dublu un oral vai mama lui.

Am plecat

Mi-ai dat cu minus....solutia dupa parerea mea ar fi sa mai mananci si sa mai adaugi vreo 10 kg si cu siguranta vei fi mult mai sexoasa, dupa parerea mea.

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:bcuresti
  • Oras:bcuresti
Postat

Mi-ai dat cu minus....solutia dupa parerea mea ar fi sa mai mananci si sa mai adaugi vreo 10 kg si cu siguranta vei fi mult mai sexoasa, dupa parerea mea.

exact.. parerea ta :). eu zica ca e perfect asa

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna, te-am sunat astazi de mai multe ori dar fara succes. Ai tel inchis. Cand esti disponibila?

Postat

Am fost si eu de 2 ori la Ane Mary. Prima data mi-a placut, a 2-a oara mai putin, cred ca depinde si ce chef are fata. 

Tipa este frumoasa la fata si mai mult ok pentru cei carora le plac mai skinny.

La dus a fost mai mult decat ok de fiecare data, iar prosopul a fost curat, nou.

Ca si servicii, a prestat oral np si normal. 

Aspect fata: 10

Aspect corp: 9 (daca nu va plac skinny puteti sa scadeti cat doriti)

Oral: 9 

Normal: 7

• Like 1
Postat

Am fost si eu de 2 ori la Ane Mary. Prima data mi-a placut, a 2-a oara mai putin, cred ca depinde si ce chef are fata. 

Tipa este frumoasa la fata si mai mult ok pentru cei carora le plac mai skinny.

La dus a fost mai mult decat ok de fiecare data, iar prosopul a fost curat, nou.

Ca si servicii, a prestat oral np si normal. 

Aspect fata: 10

Aspect corp: 9 (daca nu va plac skinny puteti sa scadeti cat doriti)

Oral: 9 

Normal: 7

Era sa uit pretul - 200 pentru 2 finalizari (o ora).

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Sa retras ..... oricum era teapa mare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...