n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2017 Tipic, fugit sub pres! Cine mai are orice problema cu Picon, adresati-va, imi lipseste minim motiv...
v-ships Reputație: 24 Postat Iulie 23, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iulie 23, 2017 Nu editez, mi-e lene, un sclavete intoarce in tigaie, altul apare... Bleah! Succes!Dupa ce intoarce se pune la un film... al doilea... sa vad cu ce toane vine...E usor sa domini?! Va spun eu ca nu, domin as lifestyle, nu sedinte, au toane, sa stii cum sa iei, sa stii cand sa dai... Ultima tigaie il las sa puna, mi-e lene. Pe bune acum, cred ca este mai de cacat si mai devianta o viata/relatie cu o panarama d-asta distrusa, de impostor nascut cu pula, decat cu un barbat normal, care din an in paste te mai mascaresti, paruiesti, strangi de gat parte-n parte si reciproc. In afara de a-ti pune pizda pe taraba la modul cel mai public tuturor cretinilor, in care baza 90% sunt bosketari distrusi psihic, daca nu si fizic, de ajungi sa urasti toti barbatii, a trai cu un sclavete d-asta dezaxat care cere/cauta in continuu umilinta, te deviaza/dezaxeaza si mai mult psihic, cautand mereu in tine rautatea, ura, furia si toate feeling-urile de rahat pe care le poate avea o fiinta umana, doar ca sa-i faci pe plac distrusului. Urat, tare urata si trista trebuie sa fie o relatie d-asta, vorbind despre partea(partenerul) dominanta, sa ai un partener de genul asta sclavete/cuckold/sclava isaura, pe care nici un pisat sa nu dai, reciproca fiind la fel de valabila, in cazul idioatelor care nu poat trai fara lumina ochilor/secatura iubita, daca nu le fragezeste ori se pisa pe ele la propriu/figurat, zilnic/saptamanal, astfel de relatii incurajeaza si dezvolta tot ce este mai de cacat in specia umana. Ps: pt pulifrici, pula-n cur, pulesteu-pestalau, pejtele prajit/crevetele oparit sociopat, nu ziceai tu ca nu tot ce zboara se mananca? Se pare ca dorinta de a va fute-n gatzi este mai mare decat ratiunea si bunul simt, pai ce pula mea in gatzii vostri, ori suntem animale, ori ce dreaq ? Vezi ca inca n-a deschis prostul topic despre retragerea/banarea mea, asa ca posibil sa ma mai deztrabalez p-acilea cateva zile, cat ma mai tine ficatul, in prezenta unor jeguri penale ca voi, inainte de a da in icter de atata scarba, ca si asa m-am saturat de plaja, meritati si voi acolo juma de ora pe zi, o muie moca, virtuala la botul calului/forumului.
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 23, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 23, 2017 tipic masochistului isi ia zilnic portia de "scaba" )
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 23, 2017 Azi e meci, ceva ? 2
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iulie 23, 2017 Pe bune acum, cred ca este mai de cacat si mai devianta o viata/relatie cu o panarama d-asta distrusa, de impostor nascut cu pula, decat cu un barbat normal, care din an in paste te mai mascaresti, paruiesti, strangi de gat parte-n parte si reciproc. In afara de a-ti pune pizda pe taraba la modul cel mai public tuturor cretinilor, in care baza 90% sunt bosketari distrusi psihic, daca nu si fizic, de ajungi sa urasti toti barbatii, a trai cu un sclavete d-asta dezaxat care cere/cauta in continuu umilinta, te deviaza/dezaxeaza si mai mult psihic, cautand mereu in tine rautatea, ura, furia si toate feeling-urile de rahat pe care le poate avea o fiinta umana, doar ca sa-i faci pe plac distrusului. Urat, tare urata si trista trebuie sa fie o relatie d-asta, vorbind despre partea(partenerul) dominanta, sa ai un partener de genul asta sclavete/cuckold/sclava isaura, pe care nici un pisat sa nu dai, reciproca fiind la fel de valabila, in cazul idioatelor care nu poat trai fara lumina ochilor/secatura iubita, daca nu le fragezeste ori se pisa pe ele la propriu/figurat, zilnic/saptamanal, astfel de relatii incurajeaza si dezvolta tot ce este mai de cacat in specia umana. Ps: pt pulifrici, pula-n cur, pulesteu-pestalau, pejtele prajit/crevetele oparit sociopat, nu ziceai tu ca nu tot ce zboara se mananca? Se pare ca dorinta de a va fute-n gatzi este mai mare decat ratiunea si bunul simt, pai ce pula mea in gatzii vostri, ori suntem animale, ori ce dreaq ? Vezi ca inca n-a deschis prostul topic despre retragerea/banarea mea, asa ca posibil sa ma mai deztrabalez p-acilea cateva zile, cat ma mai tine ficatul, in prezenta unor jeguri penale ca voi, inainte de a da in icter de atata scarba, ca si asa m-am saturat de plaja, meritati si voi acolo juma de ora pe zi, o muie moca, virtuala la botul calului/forumului. Stai linistit,nu te baneaza nimeni,esti sub patrafirul/protectia mea. 2 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2017 Pe bune acum, cred ca este mai de cacat si mai devianta o viata/relatie cu o panarama d-asta distrusa, de impostor nascut cu pula, decat cu un barbat normal, care din an in paste te mai mascaresti, paruiesti, strangi de gat parte-n parte si reciproc. In afara de a-ti pune pizda pe taraba la modul cel mai public tuturor cretinilor, in care baza 90% sunt bosketari distrusi psihic, daca nu si fizic, de ajungi sa urasti toti barbatii, a trai cu un sclavete d-asta dezaxat care cere/cauta in continuu umilinta, te deviaza/dezaxeaza si mai mult psihic, cautand mereu in tine rautatea, ura, furia si toate feeling-urile de rahat pe care le poate avea o fiinta umana, doar ca sa-i faci pe plac distrusului. Urat, tare urata si trista trebuie sa fie o relatie d-asta, vorbind despre partea(partenerul) dominanta, sa ai un partener de genul asta sclavete/cuckold/sclava isaura, pe care nici un pisat sa nu dai, reciproca fiind la fel de valabila, in cazul idioatelor care nu poat trai fara lumina ochilor/secatura iubita, daca nu le fragezeste ori se pisa pe ele la propriu/figurat, zilnic/saptamanal, astfel de relatii incurajeaza si dezvolta tot ce este mai de cacat in specia umana. Ps: pt pulifrici, pula-n cur, pulesteu-pestalau, pejtele prajit/crevetele oparit sociopat, nu ziceai tu ca nu tot ce zboara se mananca? Se pare ca dorinta de a va fute-n gatzi este mai mare decat ratiunea si bunul simt, pai ce pula mea in gatzii vostri, ori suntem animale, ori ce dreaq ? Vezi ca inca n-a deschis prostul topic despre retragerea/banarea mea, asa ca posibil sa ma mai deztrabalez p-acilea cateva zile, cat ma mai tine ficatul, in prezenta unor jeguri penale ca voi, inainte de a da in icter de atata scarba, ca si asa m-am saturat de plaja, meritati si voi acolo juma de ora pe zi, o muie moca, virtuala la botul calului/forumului. Tu crezi ca stau eu sa citesc atata text...Scurt si la obiect. 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2017 Postat Iulie 23, 2017 Azi e meci, ceva ? Da,joaca Dinamo cu Botoșani și pe la 12 noaptea supercupa Europei,Real-Man Utd Tu crezi ca stau eu sa citesc atata text...Scurt si la obiect.Sa faci poza la chifteluțe )
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 23, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 23, 2017 Da,joaca Dinamo cu Botoșani și pe la 12 noaptea supercupa Europei,Real-Man Utd Sa faci poza la chifteluțe )Chifteluțe... Hm.😈
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2017 Postat Iulie 23, 2017 Chifteluțe... Hm.Dacă face și cu sos,m-a Uomorat! 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 23, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 23, 2017 Dacă face și cu sos,m-a Uomorat!Îmi faci in ciudă...Las' că o iau eu iarăși pe Amada de-o parte si nu-mi mai scapă.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2017 Postat Iulie 23, 2017 Îmi faci in ciudă...Las' că o iau eu iarăși pe Amada de-o parte si nu-mi mai scapă. ma faci sa rosesc....http://i.imgur.com/5NNd9b7.gif
average dick Reputație: 59 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Iulie 23, 2017 Cund o sa ajung in situatia sa ma bata o femeie,imi bag un deget in cur si apoi ma sinucid.Cum PLM sa-ti inchipui ca ma poate bate o femeie????? Nenicule, nu stiu daca vb asa din cauza caldurii sau doar atat de duce mintea.Daca esti asa sigur pe fortele tale, iti aranjez un meci in sala cu vara-mea de 18 ani. Are 1.75m si vreo 60 si ceva de kile. E oricand in cautare de sparring-partners. Azi e meci, ceva ? Flausatule, iarasi mananci cacat si bagi batul prin gard?Mi-ai ramas dator cu un raspuns de acum vreo doua saptamani.
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iulie 23, 2017 Nenicule, nu stiu daca vb asa din cauza caldurii sau doar atat de duce mintea.Daca esti asa sigur pe fortele tale, iti aranjez un meci in sala cu vara-mea de 18 ani. Are 1.75m si vreo 60 si ceva de kile. E oricand in cautare de sparring-partners. Flausatule, iarasi mananci cacat si bagi batul prin gard?Mi-ai ramas dator cu un raspuns de acum vreo doua saptamani. Pleaca ma in pula mea s-o sugi cu curul.Te provoc eu,am un nepot de 2 ani.campion la judo.Te astept sa vad cat esti de bun. 3 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2017 Pe bune acum, cred ca este mai de cacat si mai devianta o viata/relatie cu o panarama d-asta distrusa, de impostor nascut cu pula, decat cu un barbat normal, care din an in paste te mai mascaresti, paruiesti, strangi de gat parte-n parte si reciproc. In afara de a-ti pune pizda pe taraba la modul cel mai public tuturor cretinilor, in care baza 90% sunt bosketari distrusi psihic, daca nu si fizic, de ajungi sa urasti toti barbatii, a trai cu un sclavete d-asta dezaxat care cere/cauta in continuu umilinta, te deviaza/dezaxeaza si mai mult psihic, cautand mereu in tine rautatea, ura, furia si toate feeling-urile de rahat pe care le poate avea o fiinta umana, doar ca sa-i faci pe plac distrusului. Urat, tare urata si trista trebuie sa fie o relatie d-asta, vorbind despre partea(partenerul) dominanta, sa ai un partener de genul asta sclavete/cuckold/sclava isaura, pe care nici un pisat sa nu dai, reciproca fiind la fel de valabila, in cazul idioatelor care nu poat trai fara lumina ochilor/secatura iubita, daca nu le fragezeste ori se pisa pe ele la propriu/figurat, zilnic/saptamanal, astfel de relatii incurajeaza si dezvolta tot ce este mai de cacat in specia umana. Ps: pt pulifrici, pula-n cur, pulesteu-pestalau, pejtele prajit/crevetele oparit sociopat, nu ziceai tu ca nu tot ce zboara se mananca? Se pare ca dorinta de a va fute-n gatzi este mai mare decat ratiunea si bunul simt, pai ce pula mea in gatzii vostri, ori suntem animale, ori ce dreaq ? Vezi ca inca n-a deschis prostul topic despre retragerea/banarea mea, asa ca posibil sa ma mai deztrabalez p-acilea cateva zile, cat ma mai tine ficatul, in prezenta unor jeguri penale ca voi, inainte de a da in icter de atata scarba, ca si asa m-am saturat de plaja, meritati si voi acolo juma de ora pe zi, o muie moca, virtuala la botul calului/forumului. Asteapta tu sa citesc un car de text...Mai succint si-ti raspund ca atare. mkmdglkasgngnknmbkmkldbfmkmdkfb!!!!!!!!!!!!!!
average dick Reputație: 59 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Iulie 23, 2017 Pleaca ma in pula mea s-o sugi cu curul.Te provoc eu,am un nepot de 2 ani.campion la judo.Te astept sa vad cat esti de bun. Vezi cum vorbesti, analfabetule, sau o sa-ti indes pula-n gat pana-ti ies ochii ca la melc.Te pomenesti ca esti si tu vreun pui de smecher, cacaciosule!
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iulie 23, 2017 Vezi cum vorbesti, analfabetule, sau o sa-ti indes pula-n gat pana-ti ies ochii ca la melc.Te pomenesti ca esti si tu vreun pui de smecher, cacaciosule!Marș ba taratura că mirosi a lake. 3 3
average dick Reputație: 59 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Iulie 23, 2017 Marș ba taratura că mirosi a lake. Asa-i ca esti cocos ascuns dupa monitor? Te fut in gat la orice ora. Astept propuneri, analfabetule. 2 1
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iulie 24, 2017 Asa-i ca esti cocos ascuns dupa monitor? Te fut in gat la orice ora. Astept propuneri, analfabetule. Că să-ți fac o propunere, întâi spune ce tarif ai,DEEP,CIM, angilingus faci? Show lesbi cu verișoara ta faci? 3 3
pulesteu Reputație: 10787 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2017 Ps: pt pulifrici, pula-n cur, pulesteu-pestalau, pejtele prajit/crevetele oparit sociopat, nu ziceai tu ca nu tot ce zboara se mananca? Se pare ca dorinta de a va fute-n gatzi este mai mare decat ratiunea si bunul simt, pai ce pula mea in gatzii vostri, ori suntem animale, ori ce dreaq ? Vezi ca inca n-a deschis prostul topic despre retragerea/banarea mea, asa ca posibil sa ma mai deztrabalez p-acilea cateva zile, cat ma mai tine ficatul, in prezenta unor jeguri penale ca voi, inainte de a da in icter de atata scarba, ca si asa m-am saturat de plaja, meritati si voi acolo juma de ora pe zi, o muie moca, virtuala la botul calului/forumului. Acum se explica de ce ai atata boala pe proxeneti. Esti de fapt o curva. Una foarte penala.Caci doar o curva penala ar putea sa procedeze in felul asta. Spui ca te retragi gandindu-te ca o sa inceapa lumea sa te roaga sa ramai. Vezi ca nimeni nu o face, asa ca nu pleci si continui in acelasi mod de parca nimic nu s-a schimbat.Comportament de zdreanta.La modul serios, comportamentul tau e de domeniul patologicului. Mai ales ca spui ca esti suparat ca nu ai ce sa futi. Din atatea curve cate sunt pe forumul asta, chiar nu ai gasit nimic pe placul tau? Hai ca e prea de tot.Si pe mine ma obosesc anumiti utilizatori de pe forum. Mai ales ca tot forumul este poluat astfel. Insa, n-ai ce sa faci, plus ca e doar un forum.Pana la urma, de ce ar fi treaba mea modul in care e adminstrat? Cui nu-i place, sa nu mai intre. Cu siguranta exista multe personaje carora li s-a dat apa la moara. Tu, Miskin si multi altii.Pentru ca vi s-a dat apa la moara si vi s-a suflat mult in panze, ati ajuns sa va considerati importanti, relevanti, formatori de opinie.Oameni de genul asta merita doar ignorati sau luati la misto.Mie imi place sa va iau la misto pentru ca stiu cat va enerveaza. Cat despre astia care se ameninta cu bataia, asta e tot o chestie de oameni inapoiati mintal. Nu sunt de acord cu ceea ce spui, asa ca-ti trag la muie si o sa-ti sparg fata, o sa te calc pe cap! Pe bune? Sa mor daca as misca un deget pe motiv de asa ceva.Plus ca, tot la modul serios, multi vorbesc de smardoiala, insa au o forma fizica deloc potrivita pentru asa ceva. Viseaza smardoieli, dar ei fac infarct daca alearga dupa tramvai. Daca vine unul de 60-70 kg si va da un sut in cur si fuge, va uitati lung.Cam asta e online-ul romanesc. Foarte multe frustrari si multe parandaraturi. 11 6
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iulie 24, 2017 Postat Iulie 24, 2017 Acum se explica de ce ai atata boala pe proxeneti. Esti de fapt o curva. Una foarte penala.Caci doar o curva penala ar putea sa procedeze in felul asta. Spui ca te retragi gandindu-te ca o sa inceapa lumea sa te roaga sa ramai. Vezi ca nimeni nu o face, asa ca nu pleci si continui in acelasi mod de parca nimic nu s-a schimbat.Comportament de zdreanta.La modul serios, comportamentul tau e de domeniul patologicului. Mai ales ca spui ca esti suparat ca nu ai ce sa futi. Din atatea curve cate sunt pe forumul asta, chiar nu ai gasit nimic pe placul tau? Hai ca e prea de tot.Si pe mine ma obosesc anumiti utilizatori de pe forum. Mai ales ca tot forumul este poluat astfel. Insa, n-ai ce sa faci, plus ca e doar un forum.Pana la urma, de ce ar fi treaba mea modul in care e adminstrat? Cui nu-i place, sa nu mai intre. Cu siguranta exista multe personaje carora li s-a dat apa la moara. Tu, Miskin si multi altii.Pentru ca vi s-a dat apa la moara si vi s-a suflat mult in panze, ati ajuns sa va considerati importanti, relevanti, formatori de opinie.Oameni de genul asta merita doar ignorati sau luati la misto.Mie imi place sa va iau la misto pentru ca stiu cat va enerveaza. Cat despre astia care se ameninta cu bataia, asta e tot o chestie de oameni inapoiati mintal. Nu sunt de acord cu ceea ce spui, asa ca-ti trag la muie si o sa-ti sparg fata, o sa te calc pe cap! Pe bune? Sa mor daca as misca un deget pe motiv de asa ceva.Plus ca, tot la modul serios, multi vorbesc de smardoiala, insa au o forma fizica deloc potrivita pentru asa ceva. Viseaza smardoieli, dar ei fac infarct daca alearga dupa tramvai. Daca vine unul de 60-70 kg si va da un sut in cur si fuge, va uitati lung. Cam asta e online-ul romanesc. Foarte multe frustrari si multe parandaraturi.Clar e tarfa si inca una proasta frustrata alcoolica si batrana si are ciuda ca no fute nici dracu.Cunosti pe vreuna asa? 7 17
dan pulea Reputație: 54 Postat Iulie 24, 2017 Oras:..... Oras:..... Postat Iulie 24, 2017 Pământu este vesnic ...oamenii sunt trecători!
average dick Reputație: 59 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Iulie 24, 2017 Că să-ți fac o propunere, întâi spune ce tarif ai,DEEP,CIM, angilingus faci? Show lesbi cu verișoara ta faci? Baga-mi-as pula-n neamul tau de analfabeti vanzatori de covrigi si guma in Gara de Nord, data viitoare cand imi vii cu o astfel de replica o sa te chem sa mi-o spui in fata. Sa se convinga forumul asta ce fel de smecher esti tu. Acum se explica de ce ai atata boala pe proxeneti. Esti de fapt o curva. Una foarte penala.Caci doar o curva penala ar putea sa procedeze in felul asta. Spui ca te retragi gandindu-te ca o sa inceapa lumea sa te roaga sa ramai. Vezi ca nimeni nu o face, asa ca nu pleci si continui in acelasi mod de parca nimic nu s-a schimbat.Comportament de zdreanta.La modul serios, comportamentul tau e de domeniul patologicului. Mai ales ca spui ca esti suparat ca nu ai ce sa futi. Din atatea curve cate sunt pe forumul asta, chiar nu ai gasit nimic pe placul tau? Hai ca e prea de tot.Si pe mine ma obosesc anumiti utilizatori de pe forum. Mai ales ca tot forumul este poluat astfel. Insa, n-ai ce sa faci, plus ca e doar un forum.Pana la urma, de ce ar fi treaba mea modul in care e adminstrat? Cui nu-i place, sa nu mai intre. Cu siguranta exista multe personaje carora li s-a dat apa la moara. Tu, Miskin si multi altii.Pentru ca vi s-a dat apa la moara si vi s-a suflat mult in panze, ati ajuns sa va considerati importanti, relevanti, formatori de opinie.Oameni de genul asta merita doar ignorati sau luati la misto.Mie imi place sa va iau la misto pentru ca stiu cat va enerveaza. Cat despre astia care se ameninta cu bataia, asta e tot o chestie de oameni inapoiati mintal. Nu sunt de acord cu ceea ce spui, asa ca-ti trag la muie si o sa-ti sparg fata, o sa te calc pe cap! Pe bune? Sa mor daca as misca un deget pe motiv de asa ceva.Plus ca, tot la modul serios, multi vorbesc de smardoiala, insa au o forma fizica deloc potrivita pentru asa ceva. Viseaza smardoieli, dar ei fac infarct daca alearga dupa tramvai. Daca vine unul de 60-70 kg si va da un sut in cur si fuge, va uitati lung.Cam asta e online-ul romanesc. Foarte multe frustrari si multe parandaraturi. Nu ti-am citit toata poliloghia, dar inteleg ca esti si tu doar un alt muist tare de dupa monitor, de unde poate injura femei si barbati la gramada fara riscul de a ajunge pe la ATI.
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iulie 24, 2017 Baga-mi-as pula-n neamul tau de analfabeti vanzatori de covrigi si guma in Gara de Nord, data viitoare cand imi vii cu o astfel de replica o sa te chem sa mi-o spui in fata. Sa se convinga forumul asta ce fel de smecher esti tu. Usor zmardoiule,stai bland infipt in pula mea. 2 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iulie 24, 2017 Postat Iulie 24, 2017 Usor zmardoiule,stai bland infipt in pula mea.Asta-i chicki chan cu o alta clona sau si tu ai fost chemat la parte n parte 6 17
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum