Sari la conținut

Fete la strada

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat

Va rog, daca cineva poate, sa puneti cateva locuri cu fete mai aratoase care fac strada prin Bucuresti, ca stau pe aici 2 zile si as incerca si o Bucuresteanca. Va rog sa precizati care sunt locuri frecventate ziua si care noapte, dar cat mai precis, ca aseara am batut Bucurestiul tot anapoda..

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

dupa zona dristor spre kfc si mai departe dar my "advice" ar fi sa te duci la locatie decit sa iei una de pe strada.

• Oras:Milano
Postat

de la muncii spre obor pe partea stanga sunt mereu imprastiate. aseara era una cu niste pantaloni scurti, avea ditamai fundul. Eram in taxi pe celalalt sens si nu am vazut foarte bine la fata, dar poate mai trec si o vad. oricum sfatul meu este sa cauti o fata cu locatie, nu conteaza ce servicii preferi, macar stii ca e spalata.

• Oras:till i die
Postat

Cu atât tehnologie si curățenie tu te uiti dupa fete la strada?

De ce nu cauti aici pe forum ceva ok la pret si servicii?

Decât să pleci cu ceva de pe acolo mai bine caută aici ceva.

La strada fetele în primul rând nu au unde sa se spele nici ele si nici voi. Parerea mea.

• Like 2
Postat

Multumesc foarte mult pt sfaturi si chiar vi le voi urma. In Timisoara sunt unele la strada care sunt chiar ok. Putine, dar exista. Asadar, ma voi orienta la ceva de top. Multumesc inca odata !

Vizitator kido
Reputație: 0
Postat

La strada fetele în primul rând nu au unde sa se spele nici ele si nici voi. Parerea mea.

Alexa dar tu cand revii??

Postat

Alexa dar tu cand revii??

Buna eu am sa revin de miercuri 0764556459 acesta este nr de tel la care ma poti găsiți începând de marti

• Like 1
  • Oras:Bucharest
Postat

Alexa, tu pierzi din vedere suspensul pe care-l simte un barbat cand agata ceva pe strada; e mult mai palpitant decat sa vii la masa gata facuta ( preparata ):) poti s-o speli la tine acasa, daca vine!

Postat

dupa zona dristor spre kfc si mai departe dar my "advice" ar fi sa te duci la locatie decit sa iei una de pe strada.

Nu stiam de zona asta...

• Oras:Locatie
  • Oras:Locatie
Postat

Am vazut saptamana trecuta o balena neagra, pe la 1.85m si 120kg in fata Garii de Nord. Pare tranny. Daca nu ma insel, avea anunt si pe publi la un moment dat, de asta mi-a atras atentia. Pe bune acum, cine ar fute asa ceva? Oare exista vreunul atat de tampit si disperat sa mearga dupa aia?

Postat

Acum erau 3 bomba cum cobori podul de la mihai bravu spre sun plaza. le-am vazut tot de pe trotuarul celalalt cand asteptam masina. Era una mai inalta cu pantaloni de piele, isi daduse pantalonii jos, si a trecut un mercedes si pasagerul i-a dat o palma la fund, din mers :))

• Like 1
Postat

Am vazut saptamana trecuta o balena neagra, pe la 1.85m si 120kg in fata Garii de Nord. Pare tranny. Daca nu ma insel, avea anunt si pe publi la un moment dat, de asta mi-a atras atentia. Pe bune acum, cine ar fute asa ceva? Oare exista vreunul atat de tampit si disperat sa mearga dupa aia?

E bărbat!!!!! O arde de multi ani pe la Gara de Nord! Acum câteva zile era la Iancului! Asta seara am văzut specimenul din nou la Gară! Doar un nebun poate fute așa ceva! Plm, bulangii!

Postat

Acum erau 3 bomba cum cobori podul de la mihai bravu spre sun plaza. le-am vazut tot de pe trotuarul celalalt cand asteptam masina. Era una mai inalta cu pantaloni de piele, isi daduse pantalonii jos, si a trecut un mercedes si pasagerul i-a dat o palma la fund, din mers :))

Probabil ca daca s-au terminat lucrarile la pasaj a disparut politia din zona si au aparut astea...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...