Sari la conținut

Cine a fost/este userul ciocan ?

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

un vechi prieten!

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Inseamna ca suntem dusmani. :)

"Enemy of my enemy is my friend" ?

:laugh2  :laugh2  :laugh2 

Vizitator
Postat

Și amic e de rău? :)

• Oras:aici
  • Oras:aici
Postat

Vin cu informatii proaspete, i-am luat un fel de mini-interviu. Nu ucideti mesagerul.

Va transmite urmatoarele:

@kukuruz - "nu mai exista userul ciocan pe nimfomane"

@the deceiver - "nu stiu cine e in spatele userului, insa daca ne cunoastem ii transmit salutari si numai bine"

@obsedatul - "nu stiam ca suntem dusmani, nu consider opiniile divergente un motiv de dusmanie. Il salut cu respect si pe el.

@petrepetre02 - "sa vorbeasca cu cine stim noi si o rezolvam cu cafeaua aia, ca mi-e dor de el"

@tendoi - "nu cunosc, nu ma pot exprima, dar il salut"

@gicanu - "nu cunosc sau nu-mi amintesc de el, probabil e un rebranding al unui membru vechi, il salut"

@n-am.ce.face.acum - "nu cunosc, dar am un feeling ca stiu despre cine e vorba, ii transmit atat: sa fii sanatoasa si tot binele din lume sa traga la tine, dar la mine sa nu mai apelezi vreodata ca-ti voi intoarce spatele (asta ca sa-ti reamintesc ca atunci cand toata lumea s-a pisat pe tine, Ciocan ti-a intins o mana si te-a scos din rahat!"

@all "cine stie unde sa ma caute, ma gaseste usor! N-am motive sa ma ascund de nimeni!"

• Like 1
  • Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

...

@obsedatul - "nu stiam ca suntem dusmani, nu consider opiniile divergente un motiv de dusmanie. Il salut cu respect si pe el.

...

Nici nu suntem, dar timpul ne e dusman comun. :hihat

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Vin cu informatii proaspete, i-am luat un fel de mini-interviu. Nu ucideti mesagerul.

@the deceiver - "nu stiu cine e in spatele userului, insa daca ne cunoastem ii transmit salutari si numai bine"

@petrepetre02 - "sa vorbeasca cu cine stim noi si o rezolvam cu cafeaua aia, ca mi-e dor de el"

@gicanu - "nu cunosc sau nu-mi amintesc de el, probabil e un rebranding al unui membru vechi, il salut"

@n-am.ce.face.acum - "nu cunosc, dar am un feeling ca stiu despre cine e vorba, ii transmit atat: sa fii sanatoasa si tot binele din lume sa traga la tine, dar la mine sa nu mai apelezi vreodata ca-ti voi intoarce spatele (asta ca sa-ti reamintesc ca atunci cand toata lumea s-a pisat pe tine, Ciocan ti-a intins o mana si te-a scos din rahat!"

@all "cine stie unde sa ma caute, ma gaseste usor! N-am motive sa ma ascund de nimeni!"

Ciudata interventie...

Mie imi provoaca multe intrebari:

- de ce nu raspunde direct @ciocan? Sunt sigur ca bantuie pe aici

- nu cumva esti chiar tu @ciocan? Altfel nu inteleg de ce l-ai informa atat de prin pt e exact si postezi si un raspuns detaliat " din partea lui"

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Peseu:

Sa ma fut in el de telefon, ca are literele prea apropiate!

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Chiar vorbeam o grămadă cu Ciocan pe ym acum 5-6 ani.

Vizitator
Postat

Peseu:

Sa ma fut in el de telefon, ca are literele prea apropiate!

:)
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

cred ca mai degraba nu i-a dat un ciocan.....

Nu am chef sa intru in troaca ta! Ciocan cand ceream 200 la dominare, m-a denigrat pe ascuns pe asa numit site de concurenta... si a zis ca merit 150 pentru ca voia banii de chirie pentru o garsoniera in care stia ca nu se poate lucra... Apoi cand am plecat insista sa-i dau 800 ron pe langa ce aveam sa-i dau... L-am chemat la noua locatie si m-am achitat cu cat trebuia...

Nu m-a scos din rahat, m-a bagat in rahat mai mare!

Orice poveste are 2 parti, la tine e doar aia de om parsiv.

Nu voiam s-o spun public, dar daca insisti...

Sa fie cum poate, eu ma bucur ca nu mai am legatura.

Vizitator stau de sase
Postat

Cu Ciocan n-ai cum sa te certi.

Cu Obse' n-ai cum sa nu te certi(cel putin o data).

Baieti buni. Vremuri frumoase. Restul e tacere.

• Like 4
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Nu am chef sa intru in troaca ta! Ciocan cand ceream 200 la dominare, m-a denigrat pe ascuns pe asa numit site de concurenta... si a zis ca merit 150 pentru ca voia banii de chirie pentru o garsoniera in care stia ca nu se poate lucra... Apoi cand am plecat insista sa-i dau 800 ron pe langa ce aveam sa-i dau... L-am chemat la noua locatie si m-am achitat cu cat trebuia...

Nu m-a scos din rahat, m-a bagat in rahat mai mare!

Orice poveste are 2 parti, la tine e doar aia de om parsiv.

Nu voiam s-o spun public, dar daca insisti...

Sa fie cum poate, eu ma bucur ca nu mai am legatura.

naspa rau experienta :no2  , am citit pe undeva ca era moderator prin 2010 parca

• Like 6
  • Minus 11
Postat

cred ca mai degraba nu i-a dat un ciocan.....

Sau a platit anticipat ca sa dea un ciocan si in realitate a dat 4-5 ciocane fara pauza de a lasat fata cu pussyul contorsionat de durere)))

Postat

Cu Ciocan n-ai cum sa te certi.

Crezi tu? :)

• Like 2
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...