Sari la conținut

Cine a fost/este userul ciocan ?

Postări Recomandate

• Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

Si eu beau una acum, apoi ma bag sa gatesc :)

stii sa gatesti pitico ? :)

• Oras:Back home
  • Oras:Back home
Postat

deci cat e scoru la pauza

casa stiu pt cine beu BeRe

:laugh2  

E mereu 1-0pt. Roz ...  :laugh2

Suntem simple cunostinte virtuale Man.

P.S. Berea o dau tot eu cind vin in tara ... preferinte ?

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:B
Postat

stii sa gatesti pitico ? :)

dap. Voi face farfale cu dovlecel si creveti. Am primit in dar niste creveti proapeti astazi de la cineva din bloc. O doamna foarte cumsecade de altfel :)

• Like 1
Postat

dap. Voi face farfale cu dovlecel si creveti. Am primit in dar niste creveti proapeti astazi de la cineva din bloc. O doamna foarte cumsecade de altfel :)

spor :)

• Like 6
  • Oras:.
Postat

cat e chilu ?

(era sa zic.. ora)

:blushing2

• Minus 1
Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Si baga poze😜

Postat

E mereu 1-0pt. Roz ...  :laugh2

Suntem simple cunostinte virtuale Man.

P.S. Berea o dau tot eu cind vin in tara ... preferinte ?

ReCe

neagra

..silva eventual 

mersy 

• Like 2
  • Minus 2
Postat

cat e chilu ?

(era sa zic.. ora)

mi s-a oferit doar sa ca sunt iubiroare de peste lool si vietati de mare desi cred ca evident astia vine din un acvariu doar ca recent au fost scosi afar

plus ca vreau sa o invat  pe asta mica cu anumite mici chestii gatite cateodata daca nu sunt platouri greoiae /prajeli sosuri etc

creveti pt un pui de isica chiar si usor trecuti prin tigaie in ulei de masline sunt ok si cred eu mai ok decat vreun ton la conserva sau mancarea deshidratata la plic:))

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

cat e chilu ?

(era sa zic.. ora)

Ai da o carja, nu?

Postat

Sa stiti ca Lubric isi cere scuze de la cei pe care i-a parasit... din nou. ;) Cine si de ce l-a "ajutat" ramane un mister. :D

Postat

Sa stiti ca Lubric isi cere scuze de la cei pe care i-a parasit... din nou. ;) Cine si de ce l-a "ajutat" ramane un mister. :D

Aww Cubix o banare nu inseamna absolut nimic

Nu te mai lasa ajutat de altii si petreceti vacanta din Ro,chiar si socializand aici

bobo nu e frumos ca dai afar pe cineva cu care ai baut ,dar tu stii mai bine

hellooo!!!! rezolvati-va scurt divergentele in  pm, tel ciori cu tolba sau berze....

Postat

Am incercat, nu o data, sa vorbesc frumos cu el, dar n-am cu cine... el e bo$u' cu valoare (mancat-as) si face ce vrea in casa lui. :D

Postat

Rozico, tot o sa aflu eu cine esti. ;)

Ciocan. Cubix/ terti/ Olimpu adunat poti sa intrebi orice si iti voi raspunde

afar de adresa si grupa de sange ca mi se pare psihopat, am fost mereu sincera,daca vrei vreo lamurire intreaba direct. te asigur ca din alte surse u veui afla :)

Postat

Vorbeste cu Adi sa mi te desconspire; cu el am sa iau eu legatura. ;)

Adrianu poate sa iti zicqa orice despre mine, inclusiv sa faca printscreen cu tot ce am vb cu elnu asa multe si Eu nu vorbesc nicodata cu nicun user pe forum ardelean banatean,unur sarb, croat,chinez ce  nu as spune singura public....

Dzar ar tb sa iti rezolvi problemele dungarii. Ele nu se mai petrec asa usor si mai ales ca esti fizic intalnit la baute 

Nu este rostul meu sa ma intereseze macar ce aveti de impartit, insa cred ca ar trebui sa o rezolvati intre voi :)

Postat

Am incercat, nu o data, sa vorbesc frumos cu el, dar n-am cu cine... el e bo$u' cu valoare (mancat-as) si face ce vrea in casa lui. :D

Cubi  of of conteacteaza-l privat.zilelele astea a fost chiar ocupat tare,dar daca nu aveti chestii vechi de impartit neplacute  el nu este absurd si chiar daca pare ca nu zice multe  remarca si analizeaza. Si vb inapoi cand simte o abordare calda,nu una oricum altfel :) Ai facut tu ceva ce nu spui.....

Cine a fost userul RozKendra?

Aceeasi cu care discutai ceva acu 2 ani. Am avut inreistrari de voce si atunci postate  si acum cateva saptami altele audio pe  contul curent.

Este aceeasi voce,nu vad ce nelamuriri ai tu si ce poftesti la o adica

daca nu ai aflat demult sau in timp cine e roz nu vad cum ai putea acum

Postat

Cubi of of conteacteaza-l privat.zilelele astea a fost chiar ocupat tare,dar daca nu aveti chestii vechi de impartit neplacute el nu este absurd si chiar daca pare ca nu zice multe remarca si analizeaza. Si vb inapoi cand simte o abordare calda,nu una oricum altfel :) Ai facut tu ceva ce nu spui.....

Aceeasi cu care discutai ceva acu 2 ani. Am avut inreistrari de voce si atunci postate si acum cateva saptami altele audio pe contul curent.

Este aceeasi voce,nu vad ce nelamuriri ai tu si ce poftesti la o adica

daca nu ai aflat demult sau in timp cine e roz nu vad cum ai putea acum

Ai vocea asemanatoare alora de prin aeroporturi, care ne cheama cu final call?

Postat

Pe ce limba vorbesti, ca nu inteleg nimic?

cantoneza intreaba-i pe veci nii tai cu mandarina

acu hai pa ca nu dorm demult si nu stau pe net cu domnia ta celestra ca ai tu chef sau esti pe un alt fus orar sau iarasi ai chinezi la ttreaba si esti nevorbit

fii cuvincios !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...