roza kendra Reputație: 213 Postat August 14, 2017 Oras:B Oras:B Postat August 14, 2017 deci cat e scoru la pauzacasa stiu pt cine beu BeRe Si eu beau una acum, apoi ma bag sa gatesc 2
remus jack Reputație: 1443 Postat August 14, 2017 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat August 14, 2017 Si eu beau una acum, apoi ma bag sa gatesc stii sa gatesti pitico ?
geo_x36 Reputație: -663 Postat August 14, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat August 14, 2017 deci cat e scoru la pauzacasa stiu pt cine beu BeRe E mereu 1-0pt. Roz ... Suntem simple cunostinte virtuale Man. P.S. Berea o dau tot eu cind vin in tara ... preferinte ? 1 5
roza kendra Reputație: 213 Postat August 14, 2017 Oras:B Oras:B Postat August 14, 2017 stii sa gatesti pitico ? dap. Voi face farfale cu dovlecel si creveti. Am primit in dar niste creveti proapeti astazi de la cineva din bloc. O doamna foarte cumsecade de altfel 1
remus jack Reputație: 1443 Postat August 14, 2017 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat August 14, 2017 dap. Voi face farfale cu dovlecel si creveti. Am primit in dar niste creveti proapeti astazi de la cineva din bloc. O doamna foarte cumsecade de altfel spor 6
man@work Reputație: -2083 Postat August 14, 2017 Oras:. Oras:. Postat August 14, 2017 dap. Voi face farfale cu dovlecel si creveti. Am primit in dar niste creveti proapeti astazi de la cineva din bloc. O doamna foarte cumsecade de altfel cat e chilu ?(era sa zic.. ora) 1
man@work Reputație: -2083 Postat August 14, 2017 Oras:. Oras:. Postat August 14, 2017 E mereu 1-0pt. Roz ... Suntem simple cunostinte virtuale Man. P.S. Berea o dau tot eu cind vin in tara ... preferinte ? ReCeneagra..silva eventual mersy 2 2
roza kendra Reputație: 213 Postat August 14, 2017 Oras:B Oras:B Postat August 14, 2017 cat e chilu ?(era sa zic.. ora) mi s-a oferit doar sa ca sunt iubiroare de peste lool si vietati de mare desi cred ca evident astia vine din un acvariu doar ca recent au fost scosi afarplus ca vreau sa o invat pe asta mica cu anumite mici chestii gatite cateodata daca nu sunt platouri greoiae /prajeli sosuri etccreveti pt un pui de isica chiar si usor trecuti prin tigaie in ulei de masline sunt ok si cred eu mai ok decat vreun ton la conserva sau mancarea deshidratata la plic:))
lubrique Reputație: 57 Postat August 14, 2017 Oras:partout et nulle part Oras:partout et nulle part Postat August 14, 2017 Spor la "tratament"! 2
roza kendra Reputație: 213 Postat August 14, 2017 Oras:B Oras:B Postat August 14, 2017 Spor la "tratament"!Cubix am zis cuiva acest lucru pe la inceput.Alcoolul preuspune sa ai ce ucide
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 14, 2017 Postat August 14, 2017 cat e chilu ?(era sa zic.. ora) Ai da o carja, nu?
1a2b3c4d Reputație: 0 Postat August 14, 2017 Postat August 14, 2017 Sa stiti ca Lubric isi cere scuze de la cei pe care i-a parasit... din nou. Cine si de ce l-a "ajutat" ramane un mister.
roza kendra Reputație: 213 Postat August 14, 2017 Oras:B Oras:B Postat August 14, 2017 Sa stiti ca Lubric isi cere scuze de la cei pe care i-a parasit... din nou. Cine si de ce l-a "ajutat" ramane un mister. Aww Cubix o banare nu inseamna absolut nimicNu te mai lasa ajutat de altii si petreceti vacanta din Ro,chiar si socializand aicibobo nu e frumos ca dai afar pe cineva cu care ai baut ,dar tu stii mai binehellooo!!!! rezolvati-va scurt divergentele in pm, tel ciori cu tolba sau berze....
1a2b3c4d Reputație: 0 Postat August 14, 2017 Postat August 14, 2017 Am incercat, nu o data, sa vorbesc frumos cu el, dar n-am cu cine... el e bo$u' cu valoare (mancat-as) si face ce vrea in casa lui.
1a2b3c4d Reputație: 0 Postat August 14, 2017 Postat August 14, 2017 Rozico, tot o sa aflu eu cine esti.
roza kendra Reputație: 213 Postat August 14, 2017 Oras:B Oras:B Postat August 14, 2017 Rozico, tot o sa aflu eu cine esti. Ciocan. Cubix/ terti/ Olimpu adunat poti sa intrebi orice si iti voi raspundeafar de adresa si grupa de sange ca mi se pare psihopat, am fost mereu sincera,daca vrei vreo lamurire intreaba direct. te asigur ca din alte surse u veui afla
1a2b3c4d Reputație: 0 Postat August 14, 2017 Postat August 14, 2017 Vorbeste cu Adi sa mi te desconspire; cu el am sa iau eu legatura.
roza kendra Reputație: 213 Postat August 14, 2017 Oras:B Oras:B Postat August 14, 2017 Vorbeste cu Adi sa mi te desconspire; cu el am sa iau eu legatura. Adrianu poate sa iti zicqa orice despre mine, inclusiv sa faca printscreen cu tot ce am vb cu elnu asa multe si Eu nu vorbesc nicodata cu nicun user pe forum ardelean banatean,unur sarb, croat,chinez ce nu as spune singura public....Dzar ar tb sa iti rezolvi problemele dungarii. Ele nu se mai petrec asa usor si mai ales ca esti fizic intalnit la baute Nu este rostul meu sa ma intereseze macar ce aveti de impartit, insa cred ca ar trebui sa o rezolvati intre voi
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 14, 2017 Postat August 14, 2017 Cine a fost userul RozKendra?
roza kendra Reputație: 213 Postat August 14, 2017 Oras:B Oras:B Postat August 14, 2017 Am incercat, nu o data, sa vorbesc frumos cu el, dar n-am cu cine... el e bo$u' cu valoare (mancat-as) si face ce vrea in casa lui. Cubi of of conteacteaza-l privat.zilelele astea a fost chiar ocupat tare,dar daca nu aveti chestii vechi de impartit neplacute el nu este absurd si chiar daca pare ca nu zice multe remarca si analizeaza. Si vb inapoi cand simte o abordare calda,nu una oricum altfel Ai facut tu ceva ce nu spui..... Cine a fost userul RozKendra?Aceeasi cu care discutai ceva acu 2 ani. Am avut inreistrari de voce si atunci postate si acum cateva saptami altele audio pe contul curent.Este aceeasi voce,nu vad ce nelamuriri ai tu si ce poftesti la o adicadaca nu ai aflat demult sau in timp cine e roz nu vad cum ai putea acum
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 14, 2017 Postat August 14, 2017 Cubi of of conteacteaza-l privat.zilelele astea a fost chiar ocupat tare,dar daca nu aveti chestii vechi de impartit neplacute el nu este absurd si chiar daca pare ca nu zice multe remarca si analizeaza. Si vb inapoi cand simte o abordare calda,nu una oricum altfel Ai facut tu ceva ce nu spui..... Aceeasi cu care discutai ceva acu 2 ani. Am avut inreistrari de voce si atunci postate si acum cateva saptami altele audio pe contul curent.Este aceeasi voce,nu vad ce nelamuriri ai tu si ce poftesti la o adicadaca nu ai aflat demult sau in timp cine e roz nu vad cum ai putea acumAi vocea asemanatoare alora de prin aeroporturi, care ne cheama cu final call?
roza kendra Reputație: 213 Postat August 14, 2017 Oras:B Oras:B Postat August 14, 2017 Ai vocea asemanatoare alora de prin aeroporturi, care ne cheama cu final call?https://www.speakpipe.com/voice-recorder/msg/nulhelil0d42rvja
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 14, 2017 Postat August 14, 2017 https://www.speakpipe.com/voice-recorder/msg/nulhelil0d42rvjaPe ce limba vorbesti, ca nu inteleg nimic?
roza kendra Reputație: 213 Postat August 14, 2017 Oras:B Oras:B Postat August 14, 2017 Pe ce limba vorbesti, ca nu inteleg nimic?cantoneza intreaba-i pe veci nii tai cu mandarinaacu hai pa ca nu dorm demult si nu stau pe net cu domnia ta celestra ca ai tu chef sau esti pe un alt fus orar sau iarasi ai chinezi la ttreaba si esti nevorbitfii cuvincios !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum