vertical1972 Reputație: 230 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 28, 2014 iti dadeam un punct dar nu pot 6
farmacistu Reputație: 576 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 28, 2014 Salutare lume,sunt Londra72 ca sa nu mai stati sa va faceti griji ca cine mai e asta si sa dati cu banuitul.Am postat aici deoarece este postul meu favorit,si cred ca nu o sa se supere nici un colleg ca am intervenit pe topicul asta.Vreau pe acesta cale sa le multumesc celor care mi-au sustinut cauza cand am fost banat ,si totodata o sa fiu la fel deci VERTICAL.In prima faza nu am vrut sa ma mai inscriu pe acest forum ca eram satul de tarfe masculine si aici poate sunt si unii de m-au sustinut dupa banare,dar plictiseala si neavand cu cine sa ma mai tiganesc am hotarat sa revin dupa o pauza care sunt mai atent la cine si cu cine sa am o conversatie,dar la fel nu o sa ma faca nimeni sa nu mai tastez ce gandesc pe moment fie si de natura obscena,ca am mai trecut prin astea.Pe acesta cale ii multumesc moderatorului forumului ca m-a facut sa achizitionez un nou laptop ca cu cel vechi nu aveam cum sa mai inscriu si asa era el vechi,si daca tot veni vorba de inscriere din nou va spun ca nu am mai fost resapat ,dupa cum a afirmat asta de deasupra mea acuma si coolhotman(sa te frec asa ma crezi tu pe mine)si inca odata bine v-am regasit prieteni.Welcome back! We' ve been expecting you!Chiar ieri spuneam ca ne lipseste sarea si piperul! Gata acu putem sa facem ciorbica de Constanța completa! Spor! 1
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 28, 2014 Salutare lume,sunt Londra72 ca sa nu mai stati sa va faceti griji ca cine mai e asta si sa dati cu banuitul.Am postat aici deoarece este postul meu favorit,si cred ca nu o sa se supere nici un colleg ca am intervenit pe topicul asta.Vreau pe acesta cale sa le multumesc celor care mi-au sustinut cauza cand am fost banat ,si totodata o sa fiu la fel deci VERTICAL.In prima faza nu am vrut sa ma mai inscriu pe acest forum ca eram satul de tarfe masculine si aici poate sunt si unii de m-au sustinut dupa banare,dar plictiseala si neavand cu cine sa ma mai tiganesc am hotarat sa revin dupa o pauza care sunt mai atent la cine si cu cine sa am o conversatie,dar la fel nu o sa ma faca nimeni sa nu mai tastez ce gandesc pe moment fie si de natura obscena,ca am mai trecut prin astea.Pe acesta cale ii multumesc moderatorului forumului ca m-a facut sa achizitionez un nou laptop ca cu cel vechi nu aveam cum sa mai inscriu si asa era el vechi,si daca tot veni vorba de inscriere din nou va spun ca nu am mai fost resapat ,dupa cum a afirmat asta de deasupra mea acuma si coolhotman(sa te frec asa ma crezi tu pe mine)si inca odata bine v-am regasit prieteni.Bai...si daca nu esti Londra? Ca sa te cred...adu-ti aminte ce m-ai intrebat pe PM..referitor la un topic..pe unde umblam eu intr-o zi!
vertical1972 Reputație: 230 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 28, 2014 coolandhotman ce sa te intreb pe unde umbli ?esti sifilitic muscate de deget sa-ti revi ,dincolo pe celalalat site mi-ai dat ignore la pm vroiam sa iti spun ca nu sunt eu ala care spuneati voi nici nu stiu cine a fost dar tu furi curent rau mi-ai si deschis topic pentru mine bv am sa te pandesc la colt si o sa te salut barbatesate :laugh2 :laugh2 7
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 28, 2014 ...el e...
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 28, 2014 coolandhotman ce sa te intreb pe unde umbli ?esti sifilitic muscate de deget sa-ti revi ,dincolo pe celalalat site mi-ai dat ignore la pm vroiam sa iti spun ca nu sunt eu ala care spuneati voi nici nu stiu cine a fost dar tu furi curent rau mi-ai si deschis topic pentru mine bv am sa te pandesc la colt si o sa te salut barbatesate :laugh2 :laugh2 Tu esti! Bine ai revenit!
vertical1972 Reputație: 230 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 28, 2014 Lasam caterinca la o parte ,si trecem la treaba.Saptamana trecuta mi se facu pofta de o labareala dar uitanduma atent in buzunar gasesc niste maruntis in buzunar si inca ceva de pe la sefu de prin masina ca o dusesem la spalat zic cu 40 ron ce pot face.Primul gand direct la pizda mi se duse gandu,si unde sa fut cu banii asta decat la traseiste,si daca nu eram banat mergeam la una care avea aici pe site cu analescu dee toate la pretul asta dar daca nu aveam cum sa intru am plecat catre murfatlar.Cum am intrat in padure toti le stim pe cele 3 naspete de dupa cimitir ,si zic poate o gasesc pe cris dar de unde m-am invartit 30 min ca un coi in galeata dar dupa a doua tura la iesirea din padure catre ciocarlia pe partea dreapta de dupa curba coboara dintro masina o bruneta tiganca tinerica maxim 22 ani ma mai invart ceva si gasesc o cale sa opresc masina ca na sa nu vada cineva ca in masina bosului se suie o traseista.O iau in masina Alina cica o cheama si mergem pe parte dreapta ,deci visavi cum statea ea si nu intreb pretul si stiind locul fermecat opresc masina si imi cere bani 30 ron pentru oral neprotejat.Fata cred ca era racita ca vorbea pe nas mai mult ,si deschid fermoarul mi-l sterge pe gogu si incepe sa suga dar ce supt ca mai mult ma enerva se oprea din 10 sec in 10 sec sa-si traga muci ,fututi gatu mati mi se facea scarba la 30 sec mai si sulfla in batiste nazale in fine a fost una din cele mai nereusite finalizari la oral ceva de 10 min .Dupa finalizare orala imi ofera servetele umede sterg soldatu si ea se spala pe gura cu apa dorna. locatie-padurea murfatlar iesirea catre ciocarlia aspect -9 din departare 7 din apropiere oral 7 tarif 40 ron i-am mai dat 10 ron sa-si ia paracetamol ca mi-a fost mila de ea Concluzie :ceva chinuit 15
barosanu1 Reputație: 537 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 28, 2014 bine ai revenit Londra , pardon Vertical72 si bafta data viitoare cand mai mergi sa nu ramai inzapezit cu masina sefului la locul actiunii
obiectiv Reputație: 5314 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Ianuarie 28, 2014 bai nashpetule, bine te-ai intors , mincate-ar serpii pe la basarabi. mi-am si dat noroc cu o tequila ,de bucurie ca te revaz pe-acilea .mor de ciuda pe tine ,ca nu te-am prins in constanta sa facem o expeditie la babaiu.baga una si pentru obi cind mai treci pe la padure si sa-ti dea domnul parte numai de fete spalate,fermecatule.
senya_g Reputație: -516 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 29, 2014 Bine ai revenit Londra :clapp
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 29, 2014 Ah Senya ce m-ai speriat. Am crezut ca in drum spre Constanta ai oprit la Basarabi si ai facut poze la fetite.
senya_g Reputație: -516 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 29, 2014 Ah Senya ce m-ai speriat. Am crezut ca in drum spre Constanta ai oprit la Basarabi si ai facut poze la fetite. Nu rade gabitule ca abia am ajus la Constanta dupa ce am fost nevoit sa ocolesc austostrada
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 29, 2014 Nu rad ca ai ramas inzapezit. M-ai ales ca am si eu vreo doua la activ. Una pe la Faurei si alta pe undeva intre Galati si Tecuci. Radeam ca postasei numai poze si mi-a trecut prin gand ca ai gasit ceva poze cu fetele de-acolo.
florincta2 Reputație: 1012 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 9, 2014 Saptamana trecuta, fiind prin zona padurii "Basarabi", m-am hotarat sa ma delectez cu ceva nou. Dupa ce am sondat putin piata mi-am dat seama ca nu prea am ce alege. Spre fericirea mea, la capatul padurii inspre Ciocarlia, pe partea stanga, am zarit ceva interesant,Misunau de fapt doua fete. Una mica cu parul cret si nespalat, total neinteresanta si colega ei, o bruneta cam la 1.70 si ceva pe tocuri, bine imbracata (si mai bine dezbracata), cu un par lung si drept, bruneta. Desi se vede clar ca este de etnie petru ca o tradeaza culoarea, are niste trasaturi fine si niste ochi foarte frumosi.Dupa ce imi este comunicat pretul (30 lei oral, 50 de lei normal si 60 de lei combinat), sunt ghidat spre un loc apropiat de la marginea padurii ( mai exact imediat dupa drumul de pamant care duce spre "Unitatea Militara"). Ajuns la fata locului ii spun ca doresc un oral, dar nu avea sa imi dea rest la 50 de lei si a acceptat combinat pentru suma asta.Coboram din masina la cererea mea si mergem printre copacii proaspeti inverziti. Ajunsi acolo fata se apuca de supt si pot sa o zic ca o face foarte bine, mai ales pentru varsta declarata si anume 18 ani. In fine am incercat si putin normal dar nu prea ne-a reusit pentru ca era complet uscata la locul cu pricina, insa mi-a dat ocazia sa ii vad fundul frumos de pustoaica colorata. De fapt culoarea ei, fara sa fiu subiectiv, te duce cu gandul mai mult la locuitoarele unor insule exotice decat la locuitoarele cartierului Palas. Am avut parte de un oral si de o finalizare orala, bune dar fara artificii.Recomand celor cu putini bani si care iubesc natura. Noteigiena - 8 nu am simtit mirosuri si igienizarea s-a facut cu servetele umedeaspect - 7.5 pentru o fata de strada chiar e placutaoral 7normal - prefer sa nu dau nota pentru ca nu a fost rea-intentie ci doar o nepotrivire 10
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 9, 2014 flrinache , inclin sa cred ca ai frecat-o pe cristinuta ,gagica lui vertical ,londonezul.
florincta2 Reputație: 1012 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 9, 2014 Nu nu. Se intampla sa trec destul de des prin zona acea si nu am vazut-o niciodata pana saptamana trecuta. In plus, cred in proportie de 90 ca o cunosc pe Cristina. Asa ca nu cred ca voi face pe nimeni gelos. ) 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 9, 2014 atunci e si mai bine, si eu sint fan gitance .
adi_cta Reputație: 138 Postat Mai 4, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 4, 2014 Salutare !Saptamana trecuta am avut treaba prin Cernavoda...la intoarcere zic: ia sa vad ce "tufe" noi au crescut pe langa padure...))))....ies de pe autostrada, merg spre padurea Murfatlar...prima aparitie....corp super- cam 1,70- tate, cur...dar de etnie...nu mi-a placut...a doua aparitie...cam 1,65, frumusica, par lungut strans in coada, satena, cur, tate, fusta scurta albastra, mulata pe cur...imi place....merge...intreb scorul...40 oral, 50 normal, 80 combinat...aleg un oral ca nu prea aveam timp...intram la iarba verde...::)))....dau banii inainte...na, ca la ...iarba verde...))).....ma asez confortabil si incepe actiunea....bag caciulitza....limbi peste tot, , implicare, fara graba...bag si un deget in gaurica, ii place...gemete....finalizare in balonas, curatenie....fata e din Buc, maritata in Cta, sotul stie ce face...fiecare cu viata lui...:)))) familie moderna...vine si o ia de la munca...stau de vorba cu ea, e ok fata....mi-a spus ca o cheama Gabi....sgur numele de scena...imi spune ca fata de etnie e **spam editat**...deci atentie...O recomand...mai trec pe la ea sa incerc si normalul cand am timp...Spor la ciocanit! 10
uceniculcurvar Reputație: 1 Postat Iunie 28, 2014 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Postat Iunie 28, 2014 A mai fost cineva?
uceniculcurvar Reputație: 1 Postat Iulie 8, 2014 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Postat Iulie 8, 2014 Ceva nou??
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iulie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 9, 2014
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum