danadana123 Reputație: 15072 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2018 Foarte frumoasa!Sper sa ne intalnim cat de curand, Dana...Multumesc frumos! Te astept. 1 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 22, 2018 Pai n-ai spus unde stai acum...asteptam precizari... 2 Link spre comentariu
danydan46 Reputație: 2524 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2018 Frumoasà ! Sper sà ne vedem cât de curând...😘😘😘😘 1 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat Iunie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 23, 2018 Frumoasà ! Sper sà ne vedem cât de curând...😘😘😘😘Multumesc frumos! Te astept. 2 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat Iunie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 23, 2018 0736046128 :callyou Disponibila! Weekend placut! 1 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat Iunie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 23, 2018 Eii 9 Link spre comentariu
Vizitator thermopile Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2018 Partajează Postat Iunie 23, 2018 :laugh2 1 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 23, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 23, 2018 :laugh2termina ma cu prostiile... 1 Link spre comentariu
Vizitator thermopile Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 termina ma cu prostiile...Bine gata, scuza-mi-l 2 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat Iunie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 24, 2018 Buna dimineata, Disponibila pana dupa amiaza. O duminica frumoasa! 12 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat Iunie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 24, 2018 :innocent :138x 2 Link spre comentariu
Vizitator tehnix Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Partajează Postat Iunie 25, 2018 Ce poza.. hmm. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Partajează Postat Iunie 25, 2018 Buna ziua Am vizitat-o si eu pe Dana. Locatia este usor de acesat, locuri de parcare mai greu de gasit din pacate, asa ca recomand metroul ca e sfant. Ca si prima impresie, fata e draguta, dezinvolta, mi-a placut de la inceput pana la sfarsitul intalnirii. Actiune: treaba mea :) Note: corp: 7(nimeni nu e perfect)fata: 9,5oral 10 cu felicitari, neprotejat, m-a intrebat inainte cum vreaunormal: 9FK: 10, m-am simtit ca in adolescentaGFE:10, foarte atenta la detalii si la ce isi doreste clientulIgiena: 10Locatie: 10(foarte misto apartamentul, renovat, AC) -1 (pentru problema tehnica de la intrare)=9Pret: 100 pt o finalizare, platiti la urma In mod clar e de revenit si multumesc celor care au recenzat inainte PS: in anumit setup al futaiului, scartaie patul 7 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat Iunie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 25, 2018 Buna ziua Am vizitat-o si eu pe Dana. Locatia este usor de acesat, locuri de parcare mai greu de gasit din pacate, asa ca recomand metroul ca e sfant. Ca si prima impresie, fata e draguta, dezinvolta, mi-a placut de la inceput pana la sfarsitul intalnirii. Actiune: treaba mea :) Note: corp: 7(nimeni nu e perfect)fata: 9,5oral 10 cu felicitari, neprotejat, m-a intrebat inainte cum vreaunormal: 9FK: 10, m-am simtit ca in adolescentaGFE:10, foarte atenta la detalii si la ce isi doreste clientulIgiena: 10Locatie: 10(foarte misto apartamentul, renovat, AC) -1 (pentru problema tehnica de la intrare)=9Pret: 100 pt o finalizare, platiti la urma In mod clar e de revenit si multumesc celor care au recenzat inainte PS: in anumit setup al futaiului, scartaie patul Multumesc frumos pt vizita! 1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Partajează Postat Iunie 25, 2018 Multumesc eu, frumoaso. Mi-ai luminat ziua Link spre comentariu
cerrone Reputație: -1104 Postat Iunie 25, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 25, 2018 Multumesc eu, frumoaso. Mi-ai luminat ziuaImposibil. In capul tau e bezna permanent. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Partajează Postat Iunie 25, 2018 Imposibil. In capul tau e bezna permanent.Pai ma-ta era de alta parere cand mi-a supt pula. PS: nu stia sa o suga asa ca am futut-o in gura Link spre comentariu
cerrone Reputație: -1104 Postat Iunie 25, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 25, 2018 Pai ma-ta era de alta parere cand mi-a supt pula. PS: nu stia sa o suga asa ca am futut-o in guraIti urez sa te duci cat mai urgent la locul cu verdeata, acolo unde e.Pana atunci, si tu si ma-ta sugeti pulili cainilor maidanezi, beliti pula iezilor si-mi luati cacatu' la laba. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Partajează Postat Iunie 25, 2018 Sa imi urezi sa ma duc cat mai urgent la locul cu verdeata, acolo unde e.Pana atunci, eu si mama sugem pulili cainilor maidanezi, belim pula iezilor si-mi iau singura cacatu' la laba.locul tau e in cireada, vita proasta. mars acolo, boratura penala PS: scuze de offtopic, Dana Link spre comentariu
cerrone Reputație: -1104 Postat Iunie 25, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 25, 2018 locul tau e in cireada, vita proasta. mars acolo, boratura penala PS: scuze de offtopic, DanaMars, baga-ti-ai menta-n gat de oratanie fascista. Locul tau e la cort, lingurarule Link spre comentariu
Vizitator dolphin666 Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Partajează Postat Iunie 25, 2018 Salut la toata lumea, am vizitat-o si eu pe domnisoara Duminica trecuta; programat prin PM , la amiaza; program mai scurt de duminica; i-am comunicat ce vreau ( o ora jumate la 300 RON), am vorbit putin la telefon cat sa stabilim treburile, si dus am fost; nu are rost sa dau detalii de locatie, pentru ca isi va schimba cuibusorul. Cand am intrat m-a intampinat pe niste pantofi cu toc atractivi, imbracata in ceva negru dar destul de sexy; am observat ca incerca sa isi mascheze burta ; nemachiata, nu arata asa bine ca in unele poze si era cat pe ce sa ma intorc in drumul meu; dar are o privire experta cu ochii aia verzi; era singura in locatie, a zis ceva de o colega, care nu era atunci acolo; Duminica fiind, atmosfera chill, vorbeste frumos, calm, amabil, pare un pic lenesa asa in exprimare; decid sa raman, si chiar o ora jumate;platesc banii pe noptiera in sufragerie si merg la baie, totul curat; si cand ma intorc incepe tavaleala; nu cautam perfectiune la corp, care uneori poate sa inhibe; am inceput sa ne sarutam; trecusem testul de "igiena", sa zicem:); mai ales ca eu nu fumez; saruta misto de tot, la inceput timid, apoi am inceput show-ul;are sani destul de frumosi, piele alba ok, dar ceva in neregula la picioare, unde nu era bine epilata; am sarit peste cine stie ce preludiu si chiar sarit peste sex oral, direct pus prezervativ, pozitie clasic; la inceput cand am intrat era super umeda dar pe urma pe masura ce-i dadeam a mers ok si am terminat destul de repede, surprinzator, si chiar ma simteam super ok;patul ala scartaia enervant; tipa geme usor, saruta super dulce; bun, se merge la baie, igienizare; apoi din nou mangaieri, saruturi, punem prezervativ si i-o dau pe la spate pe canapeaua din sufragerie; nu e cine stie ce la sexul normal, sincer; cer sa ma las pe mana ei la oral; aici e foarte bine; nu mai stiu de artificii si adiacente, ca foarte repede am luata-o de cap si a inceput o combinatie de supt deep cu face fuck si gag reflex cateodata, o ia bine de tot ,baga tot pe gat,si deja m-am pierdut, stiu ca m-a terminat sah mat, nu mai stiu cand ca a supt tot, colectat, mers la baie... treaba ei, ca eu eram executat in pat; ma simteam satisfacut mai bine decat ma asteptam initial. La baie din nou, la revedere si gata. Note: Locatie programare si primire in general nota 9; destul de amabila, calma Fata- este de nota 8 la corp si look-neaparat trebuie sa dea burta jos si sa lucreze un fundulet acolo; piese de rezistenta buzele si sanii, mie mi-au placut; are trebui sa fie mereu machiata ca in poze. GFE- nota 9-saruta bine, te simti ca si cu o vecinica de bloc calma si pisicioasa-foarte bine pentru o Duminica chill Sex normal- nota 8- am terminat prima data repede, al doilea episod putea fi mai bine, nu e genul cu care sa zic ca ma potrivesc Sex oral nota 10- deep cu CIM fenomenal, se lupta din greu si nu te lasa pana nu te vede terminat pana la ultima picatura Recomand pentru sarut si sexul oral; raportul pret calitate e bun. Va pupa fratele vostru Dolphin; doar ce m-am intors dupa 12 zile incredibile de Phuket Thailanda, asa ca revin mai timid pe aici ha haaa:)) Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 26, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 26, 2018 Azi vad ca se da indisponibila! Da, e frumusica cu ochii aia patrunzatori. Esti sigur ca n-ai vazut-o si pe colega, ca era si ea duminica!? Ce problema tehnica e la intrare? Iar scartaie patul?:) 2 Link spre comentariu
Vizitator dolphin666 Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Azi vad ca se da indisponibila! Da, e frumusica cu ochii aia patrunzatori. Esti sigur ca n-ai vazut-o si pe colega, ca era si ea duminica!? Ce problema tehnica e la intrare? Iar scartaie patul? :)Sigur colega nu era acolo; eu am luat ultima programare, o fi plecat fata inainte, nu stiu; patul scartaia, da; problema tehnica la intrare n-am observat, desi becuri existau:)); oricum a zis ca schimba locatia, deci asta este. Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 26, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 26, 2018 Ultima programare de la cat? De unde stii ca era ultima?:) 2 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat Iunie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 26, 2018 Salut la toata lumea, am vizitat-o si eu pe domnisoara Duminica trecuta; programat prin PM , la amiaza; program mai scurt de duminica; i-am comunicat ce vreau ( o ora jumate la 300 RON), am vorbit putin la telefon cat sa stabilim treburile, si dus am fost; nu are rost sa dau detalii de locatie, pentru ca isi va schimba cuibusorul. Cand am intrat m-a intampinat pe niste pantofi cu toc atractivi, imbracata in ceva negru dar destul de sexy; am observat ca incerca sa isi mascheze burta ; nemachiata, nu arata asa bine ca in unele poze si era cat pe ce sa ma intorc in drumul meu; dar are o privire experta cu ochii aia verzi; era singura in locatie, a zis ceva de o colega, care nu era atunci acolo; Duminica fiind, atmosfera chill, vorbeste frumos, calm, amabil, pare un pic lenesa asa in exprimare; decid sa raman, si chiar o ora jumate;platesc banii pe noptiera in sufragerie si merg la baie, totul curat; si cand ma intorc incepe tavaleala; nu cautam perfectiune la corp, care uneori poate sa inhibe; am inceput sa ne sarutam; trecusem testul de "igiena", sa zicem:); mai ales ca eu nu fumez; saruta misto de tot, la inceput timid, apoi am inceput show-ul;are sani destul de frumosi, piele alba ok, dar ceva in neregula la picioare, unde nu era bine epilata; am sarit peste cine stie ce preludiu si chiar sarit peste sex oral, direct pus prezervativ, pozitie clasic; la inceput cand am intrat era super umeda dar pe urma pe masura ce-i dadeam a mers ok si am terminat destul de repede, surprinzator, si chiar ma simteam super ok;patul ala scartaia enervant; tipa geme usor, saruta super dulce; bun, se merge la baie, igienizare; apoi din nou mangaieri, saruturi, punem prezervativ si i-o dau pe la spate pe canapeaua din sufragerie; nu e cine stie ce la sexul normal, sincer; cer sa ma las pe mana ei la oral; aici e foarte bine; nu mai stiu de artificii si adiacente, ca foarte repede am luata-o de cap si a inceput o combinatie de supt deep cu face fuck si gag reflex cateodata, o ia bine de tot ,baga tot pe gat,si deja m-am pierdut, stiu ca m-a terminat sah mat, nu mai stiu cand ca a supt tot, colectat, mers la baie... treaba ei, ca eu eram executat in pat; ma simteam satisfacut mai bine decat ma asteptam initial. La baie din nou, la revedere si gata. Note: Locatie programare si primire in general nota 9; destul de amabila, calma Fata- este de nota 8 la corp si look-neaparat trebuie sa dea burta jos si sa lucreze un fundulet acolo; piese de rezistenta buzele si sanii, mie mi-au placut; are trebui sa fie mereu machiata ca in poze. GFE- nota 9-saruta bine, te simti ca si cu o vecinica de bloc calma si pisicioasa-foarte bine pentru o Duminica chill Sex normal- nota 8- am terminat prima data repede, al doilea episod putea fi mai bine, nu e genul cu care sa zic ca ma potrivesc Sex oral nota 10- deep cu CIM fenomenal, se lupta din greu si nu te lasa pana nu te vede terminat pana la ultima picatura Recomand pentru sarut si sexul oral; raportul pret calitate e bun. Va pupa fratele vostru Dolphin; doar ce m-am intors dupa 12 zile incredibile de Phuket Thailanda, asa ca revin mai timid pe aici ha haaa:)) Multumesc pt vizita! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum