Sari la conținut

Dana - 0728757810

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
Am trecut si eu pe la Dana acu' ceva vreme,  intr-o seara mai pe la sfarsitul verii.

Dana e o fata ok si ca look si ca atitudine. Totusi, experienta n-a fost fost una wow.

Pretul e bun si are foarte multi clienti, asa ca daca ajungi la zece seara stii ca au mai trecut n tipi pe acolo iar ea nu mai are energie si normal, nici chef. Fata a incercat sa nu arate asta si s-a straduit sa zambeasca, raspundea punctual la ce spuneam, dar nu avea initiativa. A fost si cu FK, dar nu simti ca  e acolo, cu tine. Plus ca atunci cand ai multi clienti fideli nu te mai intereseaza prea mult sa atagi altii noi.

Igiena nu a fost impecabila, se simteau ceva mirosuri. Adica pielea mirosea bine, facuse dus mai devreme, dar intre timp trecuse si pe la toaleta.

Per total, daca mergi la o ora mai devreme sau daca ii starnesti intereul intr-un fel experienta poate fi placuta. 

Am dat 200 de lei.

• Like 1
  • Oras:In your mouth with my dick
  • Oras:In your mouth with my dick
Postat

Am observat eu ceva nou la tine ? Nu ma refer la par ci la "T" .

• Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
Postat

Disponibilă pana tarziu!😘

Cum dau de tine Dănuța ?

La telefon nici 1 șansă !

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Cum dau de tine Dănuța ?

La telefon nici 1 șansă !

Ii trimiti flori prin curier si te suna ea.

😊

Postat
Am fost si eu la Danax2 zilele trecute. Locatia intr-un bloc de pe langa Radisson, scara destul de cunoscuta pt astfel de activitati. Garsoniera curata, frumos amenajata si cu bun gust, dusul foarte ok si el, geluri de dus, prosop curat, tot ce trebuie pt futing. 

Actiunea a fost pe placul meu cu urmatoarele precizari: oralul a fost bun, ca si o paranteza cred ca fata are mai mult ca sigur ceva ani in spate si cateva mii poate de oraluri facute la activ deci probabil ca experienta s-a vazut. Ce sa mai!? SUPER MUIE, slow si deep, lins ouale, supt pula pe lung si lat a tinut asa cateva minute bune si am explodat la ea in gura, cred ca o tona, eram statut de ceva zile. 

Dana a cules toata sperma foarte sarguincioasa si a mai stat pret de cam un minut pana a plecat la baie sa decarteze. 

Pana la sexul oral am avut parte de FK si DFK de senzatie, saruta foarte misto si intretine. 

Mi-au placut si tatuajele ei, sunt facute cu bun gust, cred ca cel de pe mana era batut recent.

Normal nu am apucat. Am sa incerc data viitoare.

Sex oral: 10 dupa standardele mele.

GFE: 9,5 

Tarif: 100 finalizarea nu au fost costuri in plus la nimic.

Recomand pt oral cu finalizare orala, e de vis. 

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...