Sari la conținut

🧜Ilaria 💜 Anal 💜 Incall/Outcall 💜0748531799

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

O astept pe Ilaria sa o trag...............in cadru. :)

Se zice să o tragi în "thip". Trebuie poza făcută mai îndepărtată, să îi poți cuprinde sânii :D

Vizitator
Postat

Pffffffff si nu mai am puncte. Un +1 mare de tot. :)

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Salutare la toata lumea , dupa o gramada de timp pierdut am ajuns si eu cumva saptamana trecuta pe la ilaria, programarea facuta inainte cu apr. 2 ore, niste ajustari prin mesaje, totul mi s-a parut ok. O sa trec direct la note pentru ca nu are rost sa povestesc tot.. On--> fooarte bun , cam cel mai bun oral pe care l-am avut de cand merg la acest hobby :D clar nota 10. Np---> destul de ok chiar daca nu am fost pe aceeasi masura.. nota 8 Igiena---> nota 10 fara nici un fel de problema. masaj--> nota 8 pentru ca nu e familiarizata cu treaba asta, ea spunandumi treaba asta din timp dar eu nu am avut vreo problema mare.. vroiam relaxare.. Clar o recomand la toata lumea care vrea o fata frumoasa.. " De revenit ? Posibil pentru oralu ala fenomenal.. in rest nu as vrea sa ma fac de cacao cu prestatia mea.. ea fiind o fata dotată si experimentata."

• Like 1
Postat

Salutare la toata lumea , dupa o gramada de timp pierdut am ajuns si eu cumva saptamana trecuta pe la ilaria, programarea facuta inainte cu apr. 2 ore, niste ajustari prin mesaje, totul mi s-a parut ok. O sa trec direct la note pentru ca nu are rost sa povestesc tot.. On--> fooarte bun , cam cel mai bun oral pe care l-am avut de cand merg la acest hobby :d clar nota 10. Np---> destul de ok chiar daca nu am fost pe aceeasi masura.. nota 8 Igiena---> nota 10 fara nici un fel de problema. masaj--> nota 8 pentru ca nu e familiarizata cu treaba asta, ea spunandumi treaba asta din timp dar eu nu am avut vreo problema mare.. vroiam relaxare.. Clar o recomand la toata lumea care vrea o fata frumoasa.. " De revenit ? Posibil pentru oralu ala fenomenal.. in rest nu as vrea sa ma fac de cacao cu prestatia mea.. ea fiind o fata dotată si experimentata."

Multumesc mult! Te pup weekend plăcut sa Ai!

• Like 1
Vizitator
Postat

Servus! Disponibilă și aatazi pana la ora 22.00. Multumesc

Hopa, Servus! :) Ardeleancă!:D :*

Postat

Hopa, Servus! :) Ardeleancă!:D :*

Servus, Animatoru'! Acum ca am buletin de Cj, ma simt îndreptățită să împrumut cuvinte de sine

stătătoare locului(regionalisme) 😎

😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

• Like 2
Vizitator altu2
Postat

Hopa, Servus! :) Ardeleancă! :D :*

Prin adoptie!

P.S.: sper ca ai inclus-o in programul local de "acordare cetatenie de ardelean, capitala Cluj"!

Postat

esti numai buna o femeie pe care ai ce sa pui mana :atm :kiss3

Kkamitz 😘😘😘😘😘😘😘😘😘 te astept si pe tine! Abia astept sa te cunosc!!!🙃🙃🙃🙃🙃😜😜😜😜

• Like 2
Vizitator seanjohnn
Postat

WOW!!!  :clapp  :eek Asa primesti musafirii?

Postat

WOW!!! :clapp :eek Asa primesti musafirii?

Da... Si asa primesc invitatii😎😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚
  • Like 1
  • Oras:Iad
  • Oras:Iad
Postat

Da... Si asa primesc invitatii😎😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚

Eu de ce nu am fost considerat un invitat ?ðŸ˜ðŸ˜

Vizitator seanjohnn
Postat

Da... Si asa primesc invitatii

Atunci trebuie sa ne cunoastem! :69  :atm  :feet  :sexanal

Postat

Atunci trebuie sa ne cunoastem! :69 :atm :feet :sexanal

😉 0748531799📞😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗

Vizitator
Postat

0748531799

Pisicuts pune acest numar in titlu ca cel care este sus are un numar lipsa.

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Multumesc, Adi!!! M ai ajutat foarte mult! aveam o reală problemă, de ceva vreme ma gandesc sa fac ceva in sensul acesta însă nu am făcut... Multumesc

• Like 2
Vizitator altu2
Postat

Mai sa fie, voi aia din Oradea, cred eu, comunicati cu Pisicuts pe "firu' scurt", ca altcumva nu-mi pot explica asa reactie prompta din partea lui.

Oricum, bravo!

Vizitator
Postat

Mai sa fie, voi aia din Oradea, cred eu, comunicati cu Pisicuts pe "firu' scurt", ca altcumva nu-mi pot explica asa reactie prompta din partea lui.

Oricum, bravo!

Ai dreptate, apelul meu s-a pierdut, undeva pe Piatra Craiului =))

Contact telefonic la numărul 0748531799, dacă poate cineva sa modifice numărul din titlul ar fi excelent...

Vizitator
Postat

Multumesc, Adi!!! M ai ajutat foarte mult! aveam o reală problemă, de ceva vreme ma gandesc sa fac ceva in sensul acesta însă nu am făcut... Multumesc

Cu placere draga mea. :)
  • Like 4
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...