ellysweet Reputație: 254 Postat Iulie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2017 Eu sunt Elly, si m-am hotarat sa deschid un topic despre mine, cu toate ca mai exista unul deschis acum ceva timp dar pentru alt numar de talefon, intre timp s-a adaugat si acesta, am zis sa facilitez un pic mai mult discutiile. Locuiesc in Dr. Taberei, foarte aproape de piata Moghioros, va pot oferi servicii de companie intima, sex ora, sex normal, diverse fantezi, de asemenea va pot oferi servicii de relaxare, masaj, o discutie deschisa si suculenta, Sa va povestesc cate ceva despre mine, sunt o bruneta cu parul scurt, am 1,70 inaltime, 55 kg, sunt o fire sociabila, educata. Tarifele mele sunt de 100 Ron finalizarea, 150 pe parcursul unei ore.Program de lucru de la ora 13-22( ultima programare)Numar de contact 0733582566, daca nu raspund,insistati, nu raspund la sms-uri. Va pup, si va astept. 7
coolguy82 Reputație: 113 Postat Iulie 27, 2017 Oras:acasa la mine Oras:acasa la mine Postat Iulie 27, 2017 https://nimfomane.com/forum/topic/77904-0736142477-bruneta-dr-taberei/ mai este un topic facut cu alt numar
coolguy82 Reputație: 113 Postat Iulie 27, 2017 Oras:acasa la mine Oras:acasa la mine Postat Iulie 27, 2017 https://nimfomane.com/forum/topic/77904-0736142477-bruneta-dr-taberei/ mai este un topic facut cu alt numarasa aveti direct mai multe info
ellysweet Reputație: 254 Postat Iulie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 27, 2017 stiu lucrul aceesta, dar mi-am spus sa facilitez un pic discutiile cu voi asa, exista o nebuloasa pe seama numarului de telefon
coolguy82 Reputație: 113 Postat Iulie 27, 2017 Oras:acasa la mine Oras:acasa la mine Postat Iulie 27, 2017 stiu lucrul aceesta, dar mi-am spus sa facilitez un pic discutiile cu voi asa, exista o nebuloasa pe seama numarului de telefonatunci trebuia sa pui tu si topicul celalalt al tau ca sa vada colegii tot ce este de spre tine pe forum,asa e corect 1
ellysweet Reputație: 254 Postat Iulie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 27, 2017 atunci trebuia sa pui tu si topicul celalalt al tau ca sa vada colegii tot ce este de spre tine pe forum,asa e corectiti multumesc tie pe aceeasta cale, ma depasesc toate chestiile aceestea IT
ellysweet Reputație: 254 Postat Iulie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 27, 2017 masaj de relaxare sau erotk faci?Buna, fac si masaj de relaxare si masaj erotic.
doareu8 Reputație: 4 Postat Iulie 27, 2017 Postat Iulie 27, 2017 Hello fratilor, am vizitat-o si eu pe domnisoara, sta in Dr. Taberei 36 pe langa un parculet, sunat inainte, facut programare, ajuns la timp. Ma primeste o domnita un pic dupa usa, in chilot si sutien, stat la un pahar de vb pe parcursul unei tigari. Totul a inceput cu un dus, si eu si ea, pe rand, nu am intrebat ce e drept daca putem face impreuna, mangaieri, un oral bunicel, normal, schimbat cateva pozitii, terminat in gloria caprei. Mie personal mi-a placut, din punctul meu de vedere e de revenit, am avut parte de o partida buna de sex si o discutie interesanta. Achitat inainte 100 ron, ptr o tragere, 150 este ora, pe mine nu ma tine. 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2017 Postat Iulie 27, 2017 cat costa ora de msaj eroti sau de relaxare?
ellysweet Reputație: 254 Postat Iulie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 27, 2017 cat costa ora de msaj eroti sau de relaxare?este 150 ron, include si servicii de companie intima. 1
costica85 Reputație: 20 Postat Iulie 28, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 28, 2017 Program normal in weekend?
ellysweet Reputație: 254 Postat Iulie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 28, 2017 Program normal in weekend?Buna, in principiu da, dar poti urmari aici, si in fiecare zi vei gasi disponibilitatea mea. 1
laury Reputație: 24072 Postat Iulie 28, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 28, 2017 Locatia tot acolo unde ai avut probleme cu apa?Spui ca accepti sau oferi diverse fantezii? Enumera cateva...
ellysweet Reputație: 254 Postat Iulie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 28, 2017 Locatia tot acolo unde ai avut probleme cu apa?Spui ca accepti sau oferi diverse fantezii? Enumera cateva...Buna, tot acolo, dar totul este functional, accept si ofer diverse fantezii, pe langa cele clasice, cunni, anni, stii ca sunt o fata comunicativa, si cred ca se poate ajunge la un numitor comun in ceea ce ti-ai dori.
laury Reputație: 24072 Postat Iulie 28, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 28, 2017 Ti-as recomanda sa primesti clientul in tinute sexy, tocuri si sa pastrezi pe parcursul intalnirii macar tocurile. Ai corp dragut dar nu il pui in valoare suficient de mult. 6
cataa80 Reputație: 1641 Postat Iulie 28, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 28, 2017 Draga Elly, după cum te exprimi, sigur ești o fata educata, în primul rând.În al doilea rând, iti spun sigur, ca multi bărbați își doresc ce a afirmat "laury" mai sus. Tocurile înseamnă mult si de ce nu, un vibrator ar fi binevenit.(să stii ca puține fete păstrează tocurile pe parcursul întâlnirii si au si vibrator).Si...nu în ultimul rând, ai un corp frumos!Bafta multa! 1 1
tacapaca Reputație: 22 Postat Iulie 29, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 29, 2017 Neata! Azi de la cat la cat esti?
ellysweet Reputație: 254 Postat Iulie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 29, 2017 Ti-as recomanda sa primesti clientul in tinute sexy, tocuri si sa pastrezi pe parcursul intalnirii macar tocurile. Ai corp dragut dar nu il pui in valoare suficient de mult.Multumesc de sfaturi, intodeauna o sa tin cont de ele. 1
ellysweet Reputație: 254 Postat Iulie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 29, 2017 Draga Elly, după cum te exprimi, sigur ești o fata educata, în primul rând.În al doilea rând, iti spun sigur, ca multi bărbați își doresc ce a afirmat "laury" mai sus. Tocurile înseamnă mult si de ce nu, un vibrator ar fi binevenit.(să stii ca puține fete păstrează tocurile pe parcursul întâlnirii si au si vibrator).Si...nu în ultimul rând, ai un corp frumos!Bafta multa!Buna, multumesc, oricand sunt bune sfaturile. 3
ellysweet Reputație: 254 Postat Iulie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 29, 2017 Neata! Azi de la cat la cat esti?Buna, acum am deschis pravalia, pana la ora 22 ultima programare. 2
laury Reputație: 24072 Postat Iulie 29, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 29, 2017 Multumesc de sfaturi, intodeauna o sa tin cont de ele.Ai poze cu portjartier...foloseste-l si mai cumpara cateva sa ai de schimb...ciorapi cu banda...fii sexy si provocatoare!Clientul vine sa gaseasca la tine ce nu are acasa...sunt convins ca toti ar vrea sa faca sex cu tine in ciorapi cu banda...portjartier....etc. 7
incepator2017 Reputație: 416 Postat Iulie 29, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Iulie 29, 2017 Înseamnă ca sunt singurul nebun care isi doreste sa găsească o fata in blugi si tricou
ellysweet Reputație: 254 Postat Iulie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 29, 2017 Ai poze cu portjartier...foloseste-l si mai cumpara cateva sa ai de schimb...ciorapi cu banda...fii sexy si provocatoare!Clientul vine sa gaseasca la tine ce nu are acasa...sunt convins ca toti ar vrea sa faca sex cu tine in ciorapi cu banda...portjartier....etc. 1
ellysweet Reputație: 254 Postat Iulie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 29, 2017 Înseamnă ca sunt singurul nebun care isi doreste sa găsească o fata in blugi si tricou La asta nu m-am gandit niciodata, dar daca tu vrei......
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum