Sari la conținut

Bruneta, Dr. Taberei-0733582566

Postări Recomandate

• Oras:cosmos
Postat

. Chiar nu intelegi nimic, eu sunt o drogata, istetica si nebuna, el este un barbat educat si unde mai pui ca este si inteligent.

Sunt si frumos si educat si inteligent. Dar cu cine trebuie. Cu o stoarfa ca tine las educatia la o parte. Am si povestit de ce te consider stoarfa isterica si nebuna. Iar niste confrati de pe aici au confirmat spusele mele prin ceea ce au povestit despre interactiunea lor cu tine. Ca au sarit cativa labari si zoofili sa ma "apostrofeze"... aia e, probabil ca iti dau muie gratis iar ei sar pe cei care te arata aici cum esti in realitate, proasta si handicapata.

Restul e cancan...

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sunt si frumos si educat si inteligent. Dar cu cine trebuie. Cu o stoarfa ca tine las educatia la o parte. Am si povestit de ce te consider stoarfa isterica si nebuna. Iar niste confrati de pe aici au confirmat spusele mele prin ceea ce au povestit despre interactiunea lor cu tine. Ca au sarit cativa labari si zoofili sa ma "apostrofeze"... aia e, probabil ca iti dau muie gratis iar ei sar pe cei care te arata aici cum esti in realitate, proasta si handicapata.

Restul e cancan...

. Atat pot sa iti spun, poti face ce vrei. NU MA MUT DIN DR.TABEREI.
Postat

Dar stai ma in dr. taberei! ce, imi stai mie in cap? Ce treaba am eu unde prestezi tu? Mi se rupe. Eu doar am vrut sa relatez intamplarea pe care am avut o cu tine. Cine ia in considerare, f bine, cine nu, treaba lui. Sanatos sa fie...

• Minus 1
Postat

Dragilor, azi mi-am modificat un pic programul si ma gasiti pana la ora 22.

Postat

Dragilor, o sa intru intr-o mini vacanta, asa ca sunt disponibila azi, probabil imi voi prelungi programul pana la ora 22, si voi reveni marti sau miercuri, oricum eu voi anunta aici.

• Like 1
Postat

Dragilor, am revenit, sunt disponibila pana la ora 20(ultima programare).

• Like 1
Postat

Sa nu mai zbieri ca nebuna la ei, da?

. Serios? Iar ai inceput? Eu cred ca nu ai ce face, suficient. Ce crezi tu ca faci prin toate post-utile astea?
  • Like 1
Postat

Sa nu mai zbieri ca nebuna la ei, da?

Cred ca ar trebui sa consulti un psihiatru. Daca vrei, iti pot face si o recomandare.

• Like 1
Postat

. Serios? Iar ai inceput? Eu cred ca nu ai ce face, suficient. Ce crezi tu ca faci prin toate post-utile astea?

Te invat sa interactionezi cu clientii. De la ei ii castigi painea "iubitului" tau.

• Minus 1
Postat

Cred ca ar trebui sa consulti un psihiatru. Daca vrei, iti pot face si o recomandare.

Nu merci, daca te a lasat pe tine liber...

• Minus 1
Postat

Te invat sa interactionezi cu clientii. De la ei ii castigi painea "iubitului" tau.

. Uite cum te-ai gandit tu sa ma inveti sa interactionez. Chiar tu ti-ai gasit sa faci asta, te rog din partea ta nu am nevoie nici de sfaturi nici de interactionari.
  • Like 1
Postat

. Uite cum te-ai gandit tu sa ma inveti sa interactionez. Chiar tu ti-ai gasit sa faci asta, te rog din partea ta nu am nevoie nici de sfaturi nici de interactionari.

Pentru limba romana apasa 1.

• Minus 1
Postat

Poze cand mai pui?

. Buna, nu promit nimic, este un pic mai complicat sa imi fac singura.
Postat

Poze cand mai pui?

Nu stie sa foloseasca selfie sticku... inteligenta fata. 😂😂😂

• Minus 1

Postat

Vineri am reușit sa o vizitez pe Eli.

A fost din categoria surprizelor plăcute, m-am simțit chiar ca la o amanta.

Nu am loc de povesti ca e radarul in apropiere dar pot puncta:

Locația- din categoria celor mai drăguțe din București (din domeniul la care ne raportam) nota 9

Ely- super ok fata, drăguța la fata, înălțime, cărnița pe ea - nu o rupi in doua dacă vrei sa te apuci de treaba;

ON- bun as da un 8 slow nu îmi place viteza

NP- 9...foarte mișto

Stat 30 cu o fin dar am mai povestit, in total vreo ora am stat

Te pup Ely ești o drăguța

• Like 4
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...