Sari la conținut

Bruneta, Dr. Taberei-0733582566

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Dragilor, in perioada urmatoare, programul meu se v-a modifica. Pana pe data de 23.03(inclusiv) voi lucra in intervalul orar 9-18, inclusiv sambata si duminica.In perioada 24.03-15.04 sunt plecata din tara. Imi voi relua activitatea pe 16.04 cu program obisnuit 11-20.

• Like 2
Link spre comentariu

Am fost acum o luna, prima oara la ea. Locatia ok, desi era aglomerat am gasit parcare in 5 minute. Ghidat telefonic, mi-am facut aparitia in camera stil hotel din componenta unui imobil cu mai multe anexe.

zic in mintea mea, in timp ce ea simte ca m-a cam smucit si ma ia usurel la masaj. Una dupa alta insa, mintea mea nu era decat la feelingul limbii ei (sa nu credeti ca e o limba normala) in timp ce-mi ataca anusul. 

Ca si scena amuzanta, la un moment dat cand o sugea mai "dinamic", icnind am avut impresia ca zice ceva, si m-am oprit intreband--o "ce-ai zis?"  :))) Ea nu m-a bagat in seama, sa napustit iar asupra dotarii.

Am terminat pe sanii ei. Lung. Am nimerit-o un pic si pe fatza, si mi-a atras atentia: "nu pe fatza". Mi-am cerut scuze in timp ce ejaculam in continuu.  :))) 

Note:

GFE - 9 (dar eu nu asta cautam)

Oral: 9 

Rimming skills: 10+

Looks: 7

Merci!

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator menache
Reputație: 0

Marius esti sigur de limba aia in anus? Poate ca visai....stiu ca Elly nu face asa ceva.

dar poate nu era limba...poate era altceva care lui i a placut
Link spre comentariu

dar poate nu era limba...poate era altceva care lui i a placut

. Deja subiectul Marius a fost deslusit, si-a facut cont, pe parcursul unei ore a scris vro 10 recenzii, tind sa cred ca fost o chestie aleatorie la el la cine face recenzii, clar fara sa vina la noi. Nu a avut timp nici sa se informeze la fiecare in parte ce servicii ofera. Recenzii false.
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...