Sari la conținut

Bruneta, Dr. Taberei-0733582566

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Domnisoara mai prestează?stie cineva?

Postat 16 March 2018 - 03:25 PM

Dragilor, in perioada urmatoare, programul meu se v-a modifica. Pana pe data de 23.03(inclusiv) voi lucra in intervalul orar 9-18, inclusiv sambata si duminica.In perioada 24.03-15.04 sunt plecata din tara. Imi voi relua activitatea pe 16.04 cu program obisnuit 11-20. 
Mai avem de asteptat :)) 
  • Like 1
Postat

ce draguuuutz, poate vine bronzata, ca de promisiunile ei am podul plin, nu redeschid subiectul de la Craciun desi nu am vazut sa aprecieze ca nu am balacarit-o atunci 

• Minus 1
Postat

Dragilor am revenit, azi sunt disponibila pana la ora 18, ptr cateva zile ma gasiti in spate la Guvern, intentia este sa revin in Dr. Taberei.

• Like 2
Postat

Dc ai plecat din Drumul taberei?

. Ptr ca nu am gasit nimic liber in zona sa accepte cu animal de companie. Dar cum am spus, intentia este sa revin in Dr. Taberei.
  • Like 2
Postat

Dragilor am revenit, azi sunt disponibila pana la ora 18, ptr cateva zile ma gasiti in spate la Guvern, intentia este sa revin in Dr. Taberei.

E foarte rau cu parcarea la Guvern.

Postat

E foarte rau cu parcarea la Guvern.

. Buna, da chiar foarte rau este cu parcarea, te astept.
  • Like 1
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

. Ptr ca nu am gasit nimic liber in zona sa accepte cu animal de companie. Dar cum am spus, intentia este sa revin in Dr. Taberei.

Ai un pestisor ca animal de companie?

Postat

Ai un pestisor ca animal de companie?

. Daca vrei tu, fac rost si de pestisor, doar sa nu il manance catelul.
  • Like 1
Postat

asteptam revenirea in Dr Taberei si implinirea promisiunilor restante, mai devreme de finalizarea metroului

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Femeie finuta, de bun gust.

Atitudine pro client, nu grabeste. Igiena impecabila.

Directa, dar cu care se poate vb. Spontana si inteligenta.

Gata, am rezumat eu cum trebuie.

• Like 4
Postat

Dragilor am revenit in Dr.Taberei, in apropiere de restaurantul Azzuro. Azi sunt disponibila pana la ora 18.

• Like 2
Postat

Dacă vrei te pot ajuta cu apartament cu 2 camera!!!!

. Mersi mult, m-am descurcat.
Postat

asteptam revenirea in Dr Taberei si implinirea promisiunilor restante, mai devreme de finalizarea metroului

. Stii ca sunt batrana si senila, ce am promis? Ca vad ca tii s-a pus pe mine rau si nu vreau sa te supar.
  • Like 1
Postat

. Stii ca sunt batrana si senila, ce am promis? Ca vad ca tii s-a pus pe mine rau si nu vreau sa te supar.

vad acum ca uniii colegi pe care chiar ii respectam au luat-o pe campiile patriei desi am scris aici ce s-a intamplat vs vizita agreata seara la 18:30 pt a 2-a zi si neonorata la 13:00 (asta e, nu am facut tamp-tam si bla bla, se mai intampla) ; in aceste conditiii aiurea si departe de realitate, prefer sa nu ma mai am niciun comment, sa posteze doar cei cu lauri pe crestet caci a lor e dreptatea vesnica si punctul de vedere atent studiat si bazat pe realitati documentate mai stiintific decat in UK; pacat ca tot acei colegi se plangeau de scaderea calitatii forumului in alte post-uri..eu zic ca e pacat ca li se suie la cap precum pitz-elor corporratiste

succes si numai bine, mi-a facut placere sa te cunosc

• Minus 1
Postat

vad acum ca uniii colegi pe care chiar ii respectam au luat-o pe campiile patriei desi am scris aici ce s-a intamplat vs vizita agreata seara la 18:30 pt a 2-a zi si neonorata la 13:00 (asta e, nu am facut tamp-tam si bla bla, se mai intampla) ; in aceste conditiii aiurea si departe de realitate, prefer sa nu ma mai am niciun comment, sa posteze doar cei cu lauri pe crestet caci a lor e dreptatea vesnica si punctul de vedere atent studiat si bazat pe realitati documentate mai stiintific decat in UK; pacat ca tot acei colegi se plangeau de scaderea calitatii forumului in alte post-uri..eu zic ca e pacat ca li se suie la cap precum pitz-elor corporratiste

succes si numai bine, mi-a facut placere sa te cunosc

. Sunt la fel cum ma stii, placerea a fost de partea mea.
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...