Sari la conținut

Bruneta, Dr. Taberei-0733582566

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Domnisoara mai prestează?stie cineva?

Postat 16 March 2018 - 03:25 PM

Dragilor, in perioada urmatoare, programul meu se v-a modifica. Pana pe data de 23.03(inclusiv) voi lucra in intervalul orar 9-18, inclusiv sambata si duminica.In perioada 24.03-15.04 sunt plecata din tara. Imi voi relua activitatea pe 16.04 cu program obisnuit 11-20. 
Mai avem de asteptat :)) 
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Femeie finuta, de bun gust.

Atitudine pro client, nu grabeste. Igiena impecabila.

Directa, dar cu care se poate vb. Spontana si inteligenta.

Gata, am rezumat eu cum trebuie.

• Like 4
Link spre comentariu

asteptam revenirea in Dr Taberei si implinirea promisiunilor restante, mai devreme de finalizarea metroului

. Stii ca sunt batrana si senila, ce am promis? Ca vad ca tii s-a pus pe mine rau si nu vreau sa te supar.
  • Like 1
Link spre comentariu

. Stii ca sunt batrana si senila, ce am promis? Ca vad ca tii s-a pus pe mine rau si nu vreau sa te supar.

vad acum ca uniii colegi pe care chiar ii respectam au luat-o pe campiile patriei desi am scris aici ce s-a intamplat vs vizita agreata seara la 18:30 pt a 2-a zi si neonorata la 13:00 (asta e, nu am facut tamp-tam si bla bla, se mai intampla) ; in aceste conditiii aiurea si departe de realitate, prefer sa nu ma mai am niciun comment, sa posteze doar cei cu lauri pe crestet caci a lor e dreptatea vesnica si punctul de vedere atent studiat si bazat pe realitati documentate mai stiintific decat in UK; pacat ca tot acei colegi se plangeau de scaderea calitatii forumului in alte post-uri..eu zic ca e pacat ca li se suie la cap precum pitz-elor corporratiste

succes si numai bine, mi-a facut placere sa te cunosc

• Minus 1
Link spre comentariu

vad acum ca uniii colegi pe care chiar ii respectam au luat-o pe campiile patriei desi am scris aici ce s-a intamplat vs vizita agreata seara la 18:30 pt a 2-a zi si neonorata la 13:00 (asta e, nu am facut tamp-tam si bla bla, se mai intampla) ; in aceste conditiii aiurea si departe de realitate, prefer sa nu ma mai am niciun comment, sa posteze doar cei cu lauri pe crestet caci a lor e dreptatea vesnica si punctul de vedere atent studiat si bazat pe realitati documentate mai stiintific decat in UK; pacat ca tot acei colegi se plangeau de scaderea calitatii forumului in alte post-uri..eu zic ca e pacat ca li se suie la cap precum pitz-elor corporratiste

succes si numai bine, mi-a facut placere sa te cunosc

. Sunt la fel cum ma stii, placerea a fost de partea mea.
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...