Sari la conținut

Bruneta, Dr. Taberei-0733582566

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

eu am incercat sa te sun si nu mi-a mers,nu stiam de ce :laugh2

. Buna, ai incercat azi, dupa ce mi-am anuntat disponibilitatea?
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Imi cer scuze fata de toti cei care au incercat sa ma contacteze azi, s-a intamplat o tragedie si cartela mea nu mai functioneaza in nici un telefon, pana maine voi rezolva problema.

Asta chiar e tragedie in toata regula  :slap2

Postat

buna vreau sa vin si eu pe la tine astazi

. Buna, acum am vazut ca mi-ai scris, pe viitor te rog sa ma contactezi telefonic.
Vizitator recull
Reputație: 0
Postat

poti te rog sa incarci niste poze mai recente? merci

• Oras:Los Angeles
Postat

Ceri poze pe toate topicele @recull? Fa o vizita la fete, vezi pe viu, apoi recenzie. Pai ori futem...ori ce facem?

• Like 8
Vizitator recull
Reputație: 0
Postat

Ceri poze pe toate topicele @recull? Fa o vizita la fete, vezi pe viu, apoi recenzie. Pai ori futem...ori ce facem?

Am mai cerut doar la o doamna din drumul taberei la care am fost si am facut recenzie. Lui Elly la care nu am fost am cerut pentru ca ultimele poze sunt ceva mai vechi. Nu am cerut ceva exagerat.

Postat

Am mai cerut doar la o doamna din drumul taberei la care am fost si am facut recenzie. Lui Elly la care nu am fost am cerut pentru ca ultimele poze sunt ceva mai vechi. Nu am cerut ceva exagerat.

Du-te la Elly fara probleme. Nu ai nevoie de poze, arata chiar bine! Tu sa fii un om ok!

😊

• Like 7
Postat

Ms, sper sa ne vedem :)

mergi nene cu incredere la elly ca o sa iti placa ce vezi...despre futai acu fiecare cu gusturile lui dar la partea estetica elly chiar arata bine

• Like 1
Postat

mergi nene cu incredere la elly ca o sa iti placa ce vezi...despre futai acu fiecare cu gusturile lui dar la partea estetica elly chiar arata bine

+

Postat

Oralul este mecanic dupa cum au spus si alti colegi de pe aici,vorbeste foarte mult,ii spui sa stea sus pe tine ,ea sta umeri craci ca asa functioneaza ea prima pozitie cica,si tot asa,nu recomand,decat in cazul in care aveti niste bani de aruncat.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...