5fingaz Reputație: 16 Postat Iulie 22, 2019 Postat Iulie 22, 2019 Oameni buni. Acest topic este deschis pentru RECENZII. Gusturile nu se discuta. Tineti ironiile pentru voi va rog si scrieti o recenzie pentru a contribui cu ceva la acest site daca tot v ati facut cont. Nu intereseaza pe nimeni ca nu ai fute pe cineva sau ca nu ti place. Cine cauta detalii despre un nr de tel, intra aici sa citeasca o recenzie nu ironii sau chatuiala.
gigi_gigi Reputație: 90 Postat Decembrie 21, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Decembrie 21, 2019 Programat doamna la o vizita, i-am dat mail pe adresa din anunt [email protected](am vazut ca foloseste mai multe nr de tel, va da ea nr la care raspunde pe mail) Am agreat pentru o intalnire in deplasare la mine pret 150/ora si 50 ron taxi. confirmat cu 24h inainte unde ne intalnim.Manuela cum se intituleaza e doamna pe la 50 ani, sanii mari, plinuta, simpatica, educata.Actiune: dus impreuna, O+N protejat (O se poate si nepro), nu face A. O de un 8, N de un 7.Sta cum ii spui nu comenteaza, capra, misionar, LoT, mi-a facut si masaj de relaxare. Accepta finalizare orala... stat la o vorba si un suc petrecut in jur de 2h impreuna. A venit pregatita cu neglijeu si halat sexy la ea, o experienta placuta, fara graba si fitzeSe poate si la ea in locatie zona Diham dar am preferat la mine. Bafta!
serbancl16 Reputație: -8 Postat Decembrie 22, 2019 Postat Decembrie 22, 2019 Are niste floci mari la pizda , sta intr un bloc vechi stradal . Imi aduc aminte ca am luat o de pe Maior Coravu si am dus o spre locatie, dar cand am vazut cum arata dezbracata am plecat. Pozele sunt vechi sau nu sunt ale ei
Dragos1974 Reputație: 15 Postat Aprilie 23, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23, 2023 Salutare, Mai ştiți ceva de această doamnă Manuela, vreo recenzie nouā dacă se poate. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum