Sari la conținut

Intitulata Manuela, matura cu sani mari

Postări Recomandate

Postat

Oameni buni. Acest topic este deschis pentru RECENZII. Gusturile nu se discuta. Tineti ironiile pentru voi va rog si scrieti o recenzie pentru a contribui cu ceva la acest site daca tot v ati facut cont. Nu intereseaza pe nimeni ca nu ai fute pe cineva sau ca nu ti place. Cine cauta detalii despre un nr de tel, intra aici sa citeasca o recenzie nu ironii sau chatuiala.

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Programat doamna la o vizita, i-am dat mail pe adresa din anunt [email protected](am vazut ca foloseste mai multe nr de tel, va da ea nr la care raspunde pe mail) Am agreat pentru o intalnire in deplasare la mine pret 150/ora si 50 ron taxi. confirmat cu 24h inainte unde ne intalnim.

Manuela cum se intituleaza e doamna pe la 50 ani, sanii mari, plinuta, simpatica, educata.

Actiune: dus impreuna, O+N protejat (O se poate si nepro), nu face A. O de un 8, N de un 7.

Sta cum ii spui nu comenteaza, capra, misionar, LoT, mi-a facut si masaj de relaxare. Accepta finalizare orala... stat la o vorba si un suc petrecut in jur de 2h impreuna. A venit pregatita cu neglijeu si halat sexy la ea, o experienta placuta, fara graba si fitze

Se poate si la ea in locatie zona Diham dar am preferat la mine.

Bafta!

Postat

Are niste floci mari la pizda , sta intr un bloc vechi stradal . Imi aduc aminte ca am luat o de pe Maior Coravu si am dus o spre locatie, dar cand am vazut cum arata dezbracata am plecat. Pozele sunt vechi sau nu sunt ale ei

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare,

Mai ştiți ceva de această doamnă Manuela, vreo recenzie nouā dacă se poate.

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...