Sari la conținut

Ayda ,19 ani Unirii

Postări Recomandate

• Oras:Outside București
Postat

Sper sa respecti programarea

Am vorbit eu cu ea și mi-a promis că o va respecta,dar și tu trebuie să respecți regulile forumului și să faci o recenzie!

Baftă!

Postat

Respecta o pula... am scris si mai sus, am facut programare de la 16:30 pt 20:00. Mi a confirmat ca ramane asa, am insistat ca daca e nevoie pot suna cu 30 minute inainte pt confirmare, a zis ca nu e nevoie.

La 19:30 ajung la adresa, dau un sms scurt ca daca ma poate primi mai devreme pot intra. La 20:00 o sun, nu raspunde. La 20:05 o sun, nu raspunde, la 20:15 o sun, nu raspunde. Am batut tot Bucurestiul in mortii ei de panarama. Macar putea sa zica, ba prostule, nu te mai primesc...

Pot aduce dovezi daca are cieneva dubii.

Este rezultatul laudelor și ridicării în slăvi!

La așa buluceală îi trebuie secretară de pe acum!!

Nici nu ști cum dracu' să mai procedezi cu ele!!

Postat

Ai dreptate. Dar e total vina lor, foamea de bani iti strica mintea. Putea sa zica de la inceput ca nu are loc, sau pur si simplu nu se bazeaza pe programari ci pe cine este la usa, sau ca nu mai are chef la ora aia. E mai cinstit asa, nu pui omu pe drumuri, poate unii au alte treburi, isi fac modificari in program.

Daca nu putea atunci reprogramam pe alta zi si se rezolva problema.

Acum ar fi frumos sa i fac 3 programari diferite pe o zi si sa nu ma duc....

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu stiu de Ce va Mai chinuiti cu programarile , nu va ti dat seama pana acum cum sta treaba , daca esti prin fata pe la zepter o suni si raspunde sigur te primeste chiar daca are altu programare :)))... Din ce am citit pe aici vad CA nu are nici o treaba cu programarile , la 18 ocupat la 19 programare la 20 programare la 21 programare si tot asa , nu stiu cand Mai are timp de dusuri dupa ce pleaca programarea sau sa indrepte cearceafu, cand ea ii programeaza pe banda rulanta ,inevitabil se decaleaza toate si le incurca , probabil daca le ar scrie pe caiet si nu I are Mai baga pe banda rulanta 15 insi pe ziu unu dupa altu poate s ar descurca Mai bine :).

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

E un business..maximizarea profitului...:)))))

• Minus 1
Postat

are ceva vergeturi pe fese si pulpe...se vede ca a slabit brusc, iar pielea e mai colorata, oare de la bronz?

Vrei adevarul?

Sa fie sincera si sa dea arama pe fata!

• Oras:Bucuresti
Postat

Am vorbit eu cu ea și mi-a promis că o va respecta,dar și tu trebuie să respecți regulile forumului și să faci o recenzie!

Baftă!

Eu fac recenzii ,altii nu fac.Chiar citeam in urma cu un minut pe topicul unei fete unde cineva scria ca are trei luni de cand este inscrisa aici si numai 4 recenzii ,cunosc fata stiu cum ii suna telefoanele si totusi nu-i scrie nimeni recenzii.Mai stiu si stii si tu pe cineva in Baba Novac unde este coada la ea dar nimeni nu-i scrie recenzie

• Like 17
  • Minus 21
Vizitator
Postat

Unii da...altii ba...

• Minus 1
Postat

Ai dreptate. Dar e total vina lor, foamea de bani iti strica mintea. Putea sa zica de la inceput ca nu are loc, sau pur si simplu nu se bazeaza pe programari ci pe cine este la usa, sau ca nu mai are chef la ora aia. E mai cinstit asa, nu pui omu pe drumuri, poate unii au alte treburi, isi fac modificari in program.

Daca nu putea atunci reprogramam pe alta zi si se rezolva problema.

Acum ar fi frumos sa i fac 3 programari diferite pe o zi si sa nu ma duc....

Asa merita. Si cu mine a facut la fel. A zis sa sun la 3 ca ma primeste la 4 siavea telefonul inchis.
  • Like 1
Postat

De astăzi nu voi mai activa . Prea mulți oameni nesimțiți pe aici . Mulțumesc pentru clipele frumoase petrecute lângă voi .

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Rond Alba Iulia
Postat

De astăzi nu voi mai activa . Prea mulți oameni nesimțiți pe aici . Mulțumesc pentru clipele frumoase petrecute lângă voi .

Cine te-a supărat dragă ? :)

• Like 3
  • Minus 2
Reputație: 24079
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Nu stiu de Ce va Mai chinuiti cu programarile , nu va ti dat seama pana acum cum sta treaba , daca esti prin fata pe la zepter o suni si raspunde sigur te primeste chiar daca are altu programare :)))... Din ce am citit pe aici vad CA nu are nici o treaba cu programarile , la 18 ocupat la 19 programare la 20 programare la 21 programare si tot asa , nu stiu cand Mai are timp de dusuri dupa ce pleaca programarea sau sa indrepte cearceafu, cand ea ii programeaza pe banda rulanta ,inevitabil se decaleaza toate si le incurca , probabil daca le ar scrie pe caiet si nu I are Mai baga pe banda rulanta 15 insi pe ziu unu dupa altu poate s ar descurca Mai bine :).

Bine spus!

Eu ma intreb cum rezista la atata futai pe banda rulanta! Turand motoarele la maxim pentru bani, ajung fetele astea sa fie roboti...ca femei clar nu mai sunt!

• Like 9
Postat

Gata a dat un tun de100 de mil intr- o saptmana si see. Retrage . Revine cand se termina bani Mai puna niste fraieri sa stea prin fata scarii
  • Like 1
Postat

Aici e vorba de clientela. Cum apare ceva nou, cum le scad incasarile unora si altora. Problema este ca lumea s-a imbulzit, fata nu are experienta sa gestioneze abundenta de clienti, si de aici incurcaturile. Eu zic sa nu mai facem pe lupii moralisti in piele de oite nevinovate. In Bucuresti este greu sa fii punctual. Si eu am programat la o alta domnisoara o intalnire si am ajuns cu 20 de minute intarziere. Domnisoara m-a preluat, dar s-a decalat totul cu 20 de minute, si in loc sa ma dau 2 numere am dat unul singur.  Asta e, in viata mai si castigam mai si pierdem.

• Like 1
Postat

Vorbesc cu ea ieri si stabilesc pentru ora 16,30. Dau SMS pt confirmare azi la ora 10 si o rog sa imi spuna daca apare ceva, pentru ca nu agreez sa bat drumul degeaba...acelasi lucru il stie de la Denisa, colega ei, recenzata de mine.

O sun pe la 13.30 si o intreb daca e vreo pb...a zis ca merge la un consult oftalmologic, ca la 14.30 are o programare si ca daca doresc de la ora 16 e ok.

Ma pune pe drum, ajung, dau sms ca am ajuns...nimic. Sun de cateva ori si inchide telefonul. Acelasi lucru l-a facut si ieri cu un confrate.

Eu unul nu mai o iau in calcul....propun trecerea la DE EVITAT.

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Eu rămân la părerea mea, dacă fata era mai organizată vă spun sigur că ar fii fost noua senzație a forumului ;)

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Eu fac recenzii ,altii nu fac.Chiar citeam in urma cu un minut pe topicul unei fete unde cineva scria ca are trei luni de cand este inscrisa aici si numai 4 recenzii ,cunosc fata stiu cum ii suna telefoanele si totusi nu-i scrie nimeni recenzii.Mai stiu si stii si tu pe cineva in Baba Novac unde este coada la ea dar nimeni nu-i scrie recenzie

Eu fac recenzii fetelor la care merg!

La doamna de la Baba Novac,dacă te referi la cine mă gândesc eu,nu am ajuns încă!

Atunci când voi ajunge,pentru că vreau să ajung, voi relata întâlnirea!!

• Like 2
Postat

Eu fac recenzii fetelor la care merg!

La doamna de la Baba Novac,dacă te referi la cine mă gândesc eu,nu am ajuns încă!

Atunci când voi ajunge,pentru că vreau să ajung, voi relata întâlnirea!!

nu,ma refer la colega doamnei

• Like 17
  • Minus 17

Vizitator
Postat

Eu rămân la părerea mea, dacă fata era mai organizată vă spun sigur că ar fii fost noua senzație a forumului ;)

da da da , poi si coloarea o avantajeaza :)

• Like 1
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...