Sari la conținut

[de verificat] Ranya moldoveank 0766296093

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vai de viata ei...

• Minus 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

am fost la ea, acum o seara ... nu e cine stie ce la fata... normal nu am facut.. decat 69, miroase bine pasarica, gustoasa ... finalizare laba....o ipocrita isterica, vorbeste cu clientii cand e peste tine, de evitat mizerie !!!

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

unde dracu gasesc lenjeriiile alea de pat????

zici ca is de pe vremea lu bunica :slap2

Da ce draga conteaza lenjeria? Conteaza chestiile astea **spam editat**e ? Mergi sa te simti bine...alaturi de o fata frumoasa....lenjeria prosoapele gelurile de dus.....DETALII PT SARACI ... :))))))))))))) asta are tarif ok.

Sa vezi cand fac inspectii in locatii de LUUUUCCCSSS cu fete "frumy"gen Brintzesse...sa vezi hal de tarif...SA VEZI HAL DE LENJEZRII SI PROSOAPE INFECTE :)

Plm ... :)) mergem sa futem nu sa ne insuram. Ce plm e 200 lei pt o ora?

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

e important sa fie curata fata dar si locatia si primitoare,eu nu cred ca m-as simti la fel de bine daca locatia e urata si mai si miroase

• Like 2

Postat

e important sa fie curata fata dar si locatia si primitoare,eu nu cred ca m-as simti la fel de bine daca locatia e urata si mai si miroase

pei normal, ca nu imi e tot una daca o fut pe un pat care miroase bine si e si curat, sau intr-un colt pe o bucata de carton.......parca ma gandesc la banii care ii dau sa mearga un pic mana in mana cu igiena apartamentului (este cam direct proportionala cu igiena fetei pana la urma ) :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...