Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Eu,Daenerys Nascuta in FurtunaRegina primilor oameniProtectoarea celor Sapte RegateKhaleesi a Marii Mari a IerburilorDistrugatoarea LanturiilorMama DragoniilorDoamna din DragonstoneRegina din Meereen Declar urmatorul mesaj femeilor usuratice de pe acest taram:Va rog, taceti din gura, voi ati ales sa va vindeti trupul barbatilor, nu mai incercati sa va creati un statut in sociatete, caci statutul vostru in societate a fost patat in ziua in care i-ati cerut primului barbat bani, pentru a isi baga madularul sau in pestera voastra. In continuare, ceea ce faceti voi este considerat un pacat, o blasfemie asupra zeilor, oricaror zei in care cred oamenii liberi. Atata timp cat oamenii va vor vede ca pe niste pacatoase, eu, voi condamna comportamentul vostru, nu va veti bucura de respectul sau milei mele, aveti grija cand drumul vostru se va incrucisa cu al meu. Veti avea de pierdut!ne hranesti tu copiii?..;le platesti si scoala?..ii imbraci????? ps/ sa aiba Dumnezeu mila de mintile tale...ca se vede ca ti ,le-ai pierdut 1 6 Link spre comentariu
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Tu crezi ca un bărbat doreste ca eu sa ii cer bani? Daca tu crezi ca da...spune-mi si de ce crezi asa. Eu sunt o străină pentru el... De ce să aibă o astfel de dorință, in plus fata de cea sexuala? Acceptarea mea, nu face din mine o miloaga... Ci in functie de atitudinea si deschiderea mea, poate sa nici nu intre in discuție asemenea idei. Nu ti se pare ridicol?Iar te minti singura... Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Mie nu-mi prea vine a spune că mă iubeste, ci doar că avem pretenții amândoi...doar atât. Asta-i originală...20170906_174403-1.jpgPoza prelucrata. Priviti mana si va lamuriti despre cum arata pilozitatea si textura pielii. Mai incearca poate nu ne prindem. 2 Link spre comentariu
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Poza prelucrata. Priviti mana si va lamuriti despre cum arata pilozitatea si textura pielii. Mai incearca poate nu ne prindem.Adica de fapt e paroasa ??? Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Adica de fapt e paroasa ???Cine naiba stie cum e de fapt. Cred ca nici ea nu ne poate lamurii prea bine cum este. Ca trece prin stari contradictorii si tulburi. 2 Link spre comentariu
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Cine naiba stie cum e de fapt. Cred ca nici ea nu ne poate lamurii prea bine cum este. Ca trece prin stari contradictorii si tulburi.Are o varsta...menopauza nu e departe... Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Are o varsta...menopauza nu e departe...Inseamna ca de aceea vrea ea sa intinareasca? Sa fuga de ea? Link spre comentariu
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Inseamna ca de aceea vrea ea sa intinareasca? Sa fuga de ea?Greu de spus ce vrea...sincer, nici nu ma intereseaza aberatiile ei. Ca pe marea majoritate de aici. In fond si la urma urmei, este viata ei. Daca ea este multumita, restul e cancan si caterinca. Link spre comentariu
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 7, 2017 ne hranesti tu copiii?..;le platesti si scoala?..ii imbraci????? ps/ sa aiba Dumnezeu mila de mintile tale...ca se vede ca ti ,le-ai pierdutCetateanca Andreea Camelia Negriu, oamenii liberi iti hranesc, imbraca si platesc scoala copiilor, aceia care te viziteza pe tine, platindu-te in schimbul sexului normal neprotejatOamneii m-au ales regina lor deci da, eu va hranesc, imbrac copii.Eu si restul oamenilor ii dau lui Bogdan de mancare, in schimb tradatorul ce face?Ii da avertismet Reginei voastre unice pentru troll? Tradarea se pedepseste grav, sa vedem deja au fost puse poze cu tine.Vei bana un cont care a platit 75 lei pentru 2 luni ca sa aiba libertatea de a scoate adevarul la iveala? 2 5 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Tradarea se pedepseste grav, sa vedem unde am pus pozele alea..Vei bana un cont care a platit 75 lei pentru 2 luni ca sa aiba libertatea de a scoate adevarul la iveala?Poze, poze, poze! Dar, cu cine sunt? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Cetateanca Andreea Camelia Negriu, oamenii liberi iti hranesc, imbraca si platesc scoala copiilor, aceia care te viziteza pe tine, platindu-te in schimbul sexului normal neprotejatOamneii m-au ales regina lor deci da, eu va hranesc, imbrac copii.Eu si restul oamenilor ii dau lui Bogdan de mancare, in schimb tradatorul ce face?Ii da avertismet Reginei voastre unice pentru troll? Tradarea se pedepseste grav, sa vedem unde am pus pozele alea..Vei bana un cont care a platit 75 lei pentru 2 luni ca sa aiba libertatea de a scoate adevarul la iveala?nu inteleg ce vrei. de la mine..ce vrei. ce ai tu cu mine de impartit?? 1 7 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Septembrie 7, 2017 nu inteleg ce vrei. de la mine..ce vrei. ce ai tu cu mine de impartit??Eu cred ca vrea sa impartiti aceasi pula pe care o detine. Link spre comentariu
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Poze, poze, poze! Dar, cu cine sunt?Astazi nu. Mesterii mei sunt foarte ocupati. Poate maine 2 5 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Ce fumezi boss? Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Cetateanca Andreea Camelia Negriu, oamenii liberi iti hranesc, imbraca si platesc scoala copiilor, aceia care te viziteza pe tine, platindu-te in schimbul sexului normal neprotejatOamneii m-au ales regina lor deci da, eu va hranesc, imbrac copii.Eu si restul oamenilor ii dau lui Bogdan de mancare, in schimb tradatorul ce face?Ii da avertismet Reginei voastre unice pentru troll? Tradarea se pedepseste grav, sa vedem unde am pus pozele alea..Vei bana un cont care a platit 75 lei pentru 2 luni ca sa aiba libertatea de a scoate adevarul la iveala?Daca iti baneaza contul,ce faci?Il dai in judecata sa-ti recuperezi cei 72 de lei si eventual daune morale de 2-300 lei? 13 12 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 7, 2017 nu inteleg ce vrei. de la mine..ce vrei. ce ai tu cu mine de impartit??Vrea sa-ti scoata basinile din cap si sa-ti reaminteasca ca esti doar un parazit (ascaris lumbricoides) al societatii. 12 12 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Ce fumezi boss?LOL(league of legends) 6 6 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Vrea sa-ti scoata basinile din cap si sa-ti reaminteasca ca esti doar un parazit (ascaris lumbricoides) al societatii.Nu stiu daca se poate spune ca prostituatele pot fi catalogate ca paraziti (cel putin presteaza un serviciu,chiar daca societatea il interpreteaza imoral,cu toate ca sex face toata lumea, iar casatoria pe interes tot sex platit se numeste ) Eu as pune alte categorii de fapturi care consuma oxigen degeaba : cersatori, pesti, camatari , ucigasi ,hoti de buzunare sau de locuinte, escroci . etc 5 7 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Nu stiu daca se poate spune ca prostituatele pot fi catalogate ca paraziti (cel putin presteaza un serviciu,chiar daca societatea il interpreteaza imoral,cu toate ca sex face toata lumea, iar casatoria pe interes tot sex platit se numeste ) Eu as pune alte categorii de fapturi care consuma oxigen degeaba : cersatori, pesti, camatari , ucigasi ,hoti de buzunare sau de locuinte, escroci . etcPreoți, politicieni, da, corect. Tot un fel de curve. Sau cele mai curve.Din păcate, are alt "profil" saitul ăsta. 2 4 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Nu stiu daca se poate spune ca prostituatele pot fi catalogate ca paraziti (cel putin presteaza un serviciu,chiar daca societatea il interpreteaza imoral,cu toate ca sex face toata lumea, iar casatoria pe interes tot sex platit se numeste ) Eu as pune alte categorii de fapturi care consuma oxigen degeaba : cersatori, pesti, camatari , ucigasi ,hoti de buzunare sau de locuinte, escroci . etcDa-mi voie ca sa te contrazic.Parazitii societatii sunt cei care nu contribuie cu nimic pentru dezvoltarea si prosperitatea patriei noastre iubite.Nu platesc taxe,impozite,CAS.........dar beneficiaza de asistenta medicala (pe banii nostri) de asistenta sociala (pe banii nostri) educatia copiilor (pe banii nostri) si tot ce inseamna servicii publice,tot pe banii nostri.Nu e vorba despre prostitutie,ci despre faptul ca otrepele astea au pretentii mari de la tarisoara asta,dar ele nu contribuie cu nimic. 10 12 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Preoți, politicieni, da, corect. Tot un fel de curve. Sau cele mai curve.Din păcate, are alt "profil" saitul ăsta.Ai zis ceva de mine? 6 8 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 7, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Greu de spus ce vrea...sincer, nici nu ma intereseaza aberatiile ei. Ca pe marea majoritate de aici. In fond si la urma urmei, este viata ei. Daca ea este multumita, restul e cancan si caterinca.Sunt doar patru oameni. Care marea majoritate? Ti se pare corect cand vorbesti in numele altora? Te simti mai puternic? Care e povestea ta, obsidian? 11 2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 7, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Ai zis ceva de mine?Tu nu esti preot, tu te erijezi in îndrumător spiritual... 11 2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 7, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Da-mi voie ca sa te contrazic.Parazitii societatii sunt cei care nu contribuie cu nimic pentru dezvoltarea si prosperitatea patriei noastre iubite.Nu platesc taxe,impozite,CAS.........dar beneficiaza de asistenta medicala (pe banii nostri) de asistenta sociala (pe banii nostri) educatia copiilor (pe banii nostri) si tot ce inseamna servicii publice,tot pe banii nostri.Nu e vorba despre prostitutie,ci despre faptul ca otrepele astea au pretentii mari de la tarisoara asta,dar ele nu contribuie cu nimic.Dacă tu crezi că impozitele si taxele contribuie la dezvoltarea si bunăstarea țării noastre...da-mi voie sa-ti spun ca ai rămas in urmă cu istoria! 6 3 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 7, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Preoți, politicieni, da, corect. Tot un fel de curve. Sau cele mai curve.Din păcate, are alt "profil" saitul ăsta.Te-ai uitat prea mult la televizor, nu mai crede ca tot ce ti se vara pe-acolo se si mănâncă... 6 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate