dominus caligula Reputație: 53 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 13, 2019 PREAFERICITMasaj!? ??! Ce masaj domnule? 🤣🤣🤣 ohhh vai am uitat sa pun majusculele😅😅 Link spre comentariu
Vizitator baiat_tanar Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 . Link spre comentariu
vissian Reputație: 53 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Am fost și eu la doamna eu unu nu o recomand suge bine dar când am luat-o normal am pus-o caprita și după vreo 5 min de dat tare în dansa ma lovit un miros nașpa rău.. Eu nu mai merg la ea. Link spre comentariu
bigsmoke12 Reputație: 13 Postat Decembrie 2, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 2, 2019 A mai fost cineva la doamna? Am sunat și a zis ca face doar oral și masaj. Link spre comentariu
aurel79 Reputație: 195 Postat Decembrie 4, 2019 Oras:deva Oras:deva Partajează Postat Decembrie 4, 2019 am fost si eu cu vro cateva luni in urma citind recenzile de mai sus eu nu am ramas mie unu nu mio placut depinde de gustul fiearuia 1 1 Link spre comentariu
debian Reputație: 291 Postat Martie 7, 2020 Oras:ARAD Oras:ARAD Partajează Postat Martie 7, 2020 Am înțeles că doamna de la Vivalia s-a retrasEste adevărat???Voi ce știți??? Link spre comentariu
debian Reputație: 291 Postat Martie 10, 2020 Oras:ARAD Oras:ARAD Partajează Postat Martie 10, 2020 Știți ceva în legătură cu doamna???Nu mai are nici anunț,nici nu mai răspunde la telefonProbabil s-a retras!!!!! Link spre comentariu
zo_lee Reputație: 67 Postat Martie 15, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Martie 15, 2020 Pacat de ea, mie mi-a placut. Link spre comentariu
cucgolas Reputație: 160 Postat Martie 16, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Martie 16, 2020 Data nu ii scoala nu cred ca lucreaza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum