nasuh matrakci Reputație: -695 Postat August 8, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Postat August 8, 2017 Nu e chiar asa. E oras linistit fara problemeDaca o sa am drum prin Br o sa te sun.
madmax fucker Reputație: 24 Postat August 8, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat August 8, 2017 Ce nr de tel frate ca sunai astazi intr o veselie la ambele nr si bineinteles era casuta vocala de fiecare data ce sa mai cred in postare daca nimic nu i valabil ??
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat August 9, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat August 9, 2017 Ce nr de tel frate ca sunai astazi intr o veselie la ambele nr si bineinteles era casuta vocala de fiecare data ce sa mai cred in postare daca nimic nu i valabil ??Daca citeai cu atentie tot ce s-a scris, vedeai ca am anuntat intreruperea vizitei noastre. Deci.... de luni seara nu mai suntem in focsani.
madmax fucker Reputație: 24 Postat August 10, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat August 10, 2017 Sa zicem ca am fost Chiorete dar vad ca acilisea la onceputul topicului scrie negru pe alb ca sunteti pina joi in Fcs
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat August 10, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat August 10, 2017 Nene, daca citeai bine,scrie clar intr-o postare ca ne-am intrerupt vizita datorita unor probleme personale. Deci....NU MAI SUNTEM IN FOCSANI.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum