Sari la conținut

❤️tanya - 0731583275 ❤️

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

*

NICULE!

Eu te cunosc doar din postările tale de pe fb și dintr-o scurtă convorbire telefonică. Dar din puținul pe care am ajuns să-l cunosc despre tine, eu cred sincer că tu în adâncul ființei tale nu ești un om rău, ba dimpotrivă, ai un suflet bun. Ce am scris despre tine, chiar pe acest forum, că ești un monstru cu suflet de copil, nu a fost doar o figură de stil. Eu chiar cred asta.
De aceea eu nu fac altceva decât să încerc să ascund din tine monstrul care a scris răutățile de aseară și să aduc în față omul cu suflet bun care a scris asta:

și asta:

Dovedește-te omul matur care ești și nu te lăsa orbit de gelozie. Nu bei și nu te droghezi, dar nu uita că uneori gelozia e mai nocivă decât băutura și drogurile.

Are dreptate Cozonac, cu postările pline de venin de azi-noapte nu rezolvi absolut nimic. Doar te umpli de sentimente negative. Schimbă-le cu gânduri pozitive, gândește-te și canalizează-ți energiile spre cei dragi, spre copiii pe care știu că îi iubești mai mult decât orice pe lume.

Indiferent de câte "dezvăluiri" ai de gând să mai faci, cei care o apreciază pe Tania, o vor aprecia în continuare, iar cei care o urăsc, o vor urî pe vecie.

Îți doresc sincer să dai dovadă de înțelepciune și să găsești până la urma drumul cel bun :)

Baftă!
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

n.a functionat intre Shrek si Esmeralda :)) eu as fi zis ca se potrivesc, dar daca s.au terminat banii, de unde atata dragoste.. apoi baietii romantici i.au mai adus si o bata de Mos Nicolae sa o cucereasca inapoi :))

Postat

Pai daca zici ca lai ars pe Nicu de jiagoare,garaje si morti mati,de ce nu le ai tu sau de ce unbli in niste zdremte de 2 ani,de ce nai o casa o masina,de ce unbla gugustiucu in o masina cu volan pe dreapta de 400 euro tu de ce stai in o garsoniera cu bunicata,sau vrei sal arzi si pe arici de casa lui masa,de ce stati intrun apartament jegos in Lupeni,tu ai spus la lume de cate ori se certa Nicu cu tine sa te speli sau sati aduni chiloti si prezervativele de pe jos,sau de cate ori ai spalat chiloti cu mana ta zdreamto,Nicu din cate stiu si se vede pe facebok are o inima mare si se vede cum si de ce a pierdut sume de bani demonule,sa ajute sunt dovezi pe facebok dovada esti si tu ca tea scos din cacat de la mineri,si mai e o vorba cine a avut va mai avea,da o zdreamta ca tine de 5 ani tot o latrina ai ramas(adica weceu anbulant ce satisface nevoile tuturor)tu nu esti in gradu sa razi de nimeni pricepi nici sa te crezi doamna prostano

Nicule hai sa iti spun cum sta treaba, din puctul de vedere a unui socipat care a facut medicina apoi s-a specializat in psihiatrie, cu unicul scot de a se putea autodescoperi si de a se autointelege, iar pe parcurs a reusit sa inteleaga nu doar sociopatii, dar si pe psihopati.

Acuma ca incepi si tu sa gandesti la rece, adica sentimentele de dragoste fata de Cristina au disparut, si au devenit ura, trebuie sa realizezi ca esti pe drumul de a fii liber, dar nu trebuie sa treci prin ura ca sa fii liber. Dragostea pentru Cristina a devenit ura, si este perfect normal pentru un om ca tine, ti-am facut profilul psihologic si tie si ei de-a lungul timpului decand ati devenit celebri anul trecut. Sunteti un caz fascinant pentru ca datorita Cristinei, am reusit sa descopar relatia intre o curva si peste, dar sa pot si studia primele faze de psihopatie ce se dezvolta de la o varsta frageda, in cazul Cristinei de la 14 ani, cand primul ei iubit, Gabriel i-a propus sa faca sex pe bani cu barbate batrani, mineri sportivi, in timp ce era drogata cu cocaina si programata de catre Gabriel sa devina o sclava sexuala. Aceste evenimente au declansat si un prototip al genului de barbat pe care il considera Cristina inlocuitor pentru tata, deoarece tatal ei a abandonat-o pe ea si pe maica-sa cand a vazut ce tarfa penala este maica-sa, cam dupa ea se atrage sincer. Banuiesc ca si clanul Blajan/Baclea este din partea tatalui, ca ma indoiesc ca o familie cu educatie sub medie dintr-o comuna minera a putut pleca in America.

In fine, idea este ca tu Nicu esti un om normal, care trebuie sa se detaseze de aceasta psihopata numita Cristina. De ce crezi ca se intelege atata de bine cu barbatii batrani cum este lingaul ei numarul unu, **spam editat**u gvbolovan care se lauda ca a futut o minra de 16 ani si este atat de mandru ca i-a provocat orgasme prin limbi? In primul rand, este tipul de barbat de care este atrasa, in primul stagiu al dezvoltarii ei in primele etape de adolescenta, asa cum am zis, Gabriel practice a fortat-o sa faca sex pe bani cu barbate batrani, asta a ajutat si la inceputul relatiei cu tine.

In al doilea rand, gvbolonan, la fel ca si doctor parnasus, oly, picon, sunt niste bosorogi perversi usor manipulabili, ceea ce mintea reptiliana psihopata a Cristinei a simtit, de care a profitat la maxim. Din pacate trebuie sa iti spun ca asta a facut si cu tine, in timp ce umbla cu tine, nevoia si dorinta creierului ei dereglat a facut-o sa caute barbati slabi din puct de vedere mental, usor de controlat, si eventual cu bani.

Cand un psihopat vede ca nu reuseste sa isi mai controleze victima, da in spate, ba chiar intra in panica, pentru ca vede ca victima sa nu mai raspunde la minciunile si jocurile sale, si se pierde cu firea pentru ca el sau in cazul asta, ea, stie doar sa controleze si sa fie ca ea.

Cand a vazut ca a pierdut controlul asupra ta, s-a speriat si a fugit la singurul lake flausat care plangea zi si noapte dupa ea ca un catel parasit de stapana, anume Gabriel. Iar lucrul asta ar trebui sa te bucure Nicu, nu vrei sa ajungi un lake lingau ca bolovan, ala are dreptate, trebuie sa treci peste, sa te eliberezi de toate sentimentele fata de Cristina Baclea, inclusiv de ura si gelozie. Pentru ca asa vei fii la fel de rau ca si Frigescu, Peti, si userii astia de pe forum lingaii Cristinei… cozonac, blovan din Timisoara, oly, dr parnasus din Bucuresti.

Cand nu vei mai reusi sa fi controlat de ea, si ea va vedea ca nu mai are nici o putere asupra ta, va fii mult mai bine. Gandeste-te cate ai facut pentru ea si cum te trateaza? Ai plimbat-o, ai scapat-o de dosare, i-ai facut buletin, care parea atat de real, ceva ce rar ar face un om pentru cineva in situatia ei, si ce ai primit in schimb? O simulare timp de 3 ani, la fel cum simuleaza orgasmele alea din limbi de la gvbolovan, si cum simuleaza si minte pe timpul si banii oricarui client care ii paseste pragul si vaginu, asa a facut si cu tine. Ar trebui sa te puna pe ganduri sa iti dai seama ca este un obiect sexual si nimic mai mult care nu merita timpul efortul emotional si din pacate, nu merita banii tai.

Ai familie, ai realizat multe, este pacat sa iti bati joc de ele pentru un obiect sexual fara sentimente care are un nume, sau doua datorita tie. In cativa ani, va fii batjocorita asa cum este Raluca Matache, prietena ei de la sectiunea de lux. Karma se va intoarce in favoarea ta, timpul este tot ce iti trebuie, si la ce viata sanatoasa ai, sincer ceva imi spune ca vei trai mai mult la varsta ta, decat Cristina.

Oricum, un om ca tine sigur va gasi mijloacele necesare de a duce la expirarea carierei acestei psihopate si internarea sa la un spital, urmata de sinucidere pe prioada internarii, cand va fi lasata fara puterea ei de psihopata manipulatoare mancatoare de barbati, un succubus in devenire de la o varsta frageda, as avea grija cu asta daca este lasata in libertate prea mult timp va face ravagii. Uite de exemplu cum incearca sa te manipuleze aici, pune poze cu plangeri la politie care nu valoreaza doi bani, mai ales venite de la curva cu buletin fals care se fute de la 16 ani pe nimfomane.com.

Ah ce proiect superb sunteti voi doi, atat de mediatizat, atat de transparent, incredibila este mintea umana.

Obsedatule

Ce-i Cristina, nu mai e "Barbatu :wub :wub " ?

• Oras:București
Postat

Qwertyyyyy, ce faaaciii ?

Mi-ai lipsit atât de mult , vezi că-s pe drum , vin să-ți dau și tie banii înapoi :x

post-277967-0-88093600-1544523392_thumb.jpeg

• Like 1
Vizitator gvbolovan
Postat

Nicule hai sa iti spun cum sta treaba, din puctul de vedere a unui socipat care a facut medicina apoi s-a specializat in psihiatrie, cu unicul scot de a se putea autodescoperi si de a se autointelege, iar pe parcurs a reusit sa inteleaga nu doar sociopatii, dar si pe psihopati.

Acuma ca incepi si tu sa gandesti la rece, adica sentimentele de dragoste fata de Cristina au disparut, si au devenit ura, trebuie sa realizezi ca esti pe drumul de a fii liber, dar nu trebuie sa treci prin ura ca sa fii liber. Dragostea pentru Cristina a devenit ura, si este perfect normal pentru un om ca tine, ti-am facut profilul psihologic si tie si ei de-a lungul timpului decand ati devenit celebri anul trecut. Sunteti un caz fascinant pentru ca datorita Cristinei, am reusit sa descopar relatia intre o curva si peste, dar sa pot si studia primele faze de psihopatie ce se dezvolta de la o varsta frageda, in cazul Cristinei de la 14 ani, cand primul ei iubit, Gabriel i-a propus sa faca sex pe bani cu barbate batrani, mineri sportivi, in timp ce era drogata cu cocaina si programata de catre Gabriel sa devina o sclava sexuala. Aceste evenimente au declansat si un prototip al genului de barbat pe care il considera Cristina inlocuitor pentru tata, deoarece tatal ei a abandonat-o pe ea si pe maica-sa cand a vazut ce tarfa penala este maica-sa, cam dupa ea se atrage sincer. Banuiesc ca si clanul Blajan/Baclea este din partea tatalui, ca ma indoiesc ca o familie cu educatie sub medie dintr-o comuna minera a putut pleca in America.

In fine, idea este ca tu Nicu esti un om normal, care trebuie sa se detaseze de aceasta psihopata numita Cristina. De ce crezi ca se intelege atata de bine cu barbatii batrani cum este lingaul ei numarul unu, **spam editat**u gvbolovan care se lauda ca a futut o minra de 16 ani si este atat de mandru ca i-a provocat orgasme prin limbi? In primul rand, este tipul de barbat de care este atrasa, in primul stagiu al dezvoltarii ei in primele etape de adolescenta, asa cum am zis, Gabriel practice a fortat-o sa faca sex pe bani cu barbate batrani, asta a ajutat si la inceputul relatiei cu tine.

In al doilea rand, gvbolonan, la fel ca si doctor parnasus, oly, picon, sunt niste bosorogi perversi usor manipulabili, ceea ce mintea reptiliana psihopata a Cristinei a simtit, de care a profitat la maxim. Din pacate trebuie sa iti spun ca asta a facut si cu tine, in timp ce umbla cu tine, nevoia si dorinta creierului ei dereglat a facut-o sa caute barbati slabi din puct de vedere mental, usor de controlat, si eventual cu bani.

Cand un psihopat vede ca nu reuseste sa isi mai controleze victima, da in spate, ba chiar intra in panica, pentru ca vede ca victima sa nu mai raspunde la minciunile si jocurile sale, si se pierde cu firea pentru ca el sau in cazul asta, ea, stie doar sa controleze si sa fie ca ea.

Cand a vazut ca a pierdut controlul asupra ta, s-a speriat si a fugit la singurul lake flausat care plangea zi si noapte dupa ea ca un catel parasit de stapana, anume Gabriel. Iar lucrul asta ar trebui sa te bucure Nicu, nu vrei sa ajungi un lake lingau ca bolovan, ala are dreptate, trebuie sa treci peste, sa te eliberezi de toate sentimentele fata de Cristina Baclea, inclusiv de ura si gelozie. Pentru ca asa vei fii la fel de rau ca si Frigescu, Peti, si userii astia de pe forum lingaii Cristinei… cozonac, blovan din Timisoara, oly, dr parnasus din Bucuresti.

Cand nu vei mai reusi sa fi controlat de ea, si ea va vedea ca nu mai are nici o putere asupra ta, va fii mult mai bine. Gandeste-te cate ai facut pentru ea si cum te trateaza? Ai plimbat-o, ai scapat-o de dosare, i-ai facut buletin, care parea atat de real, ceva ce rar ar face un om pentru cineva in situatia ei, si ce ai primit in schimb? O simulare timp de 3 ani, la fel cum simuleaza orgasmele alea din limbi de la gvbolovan, si cum simuleaza si minte pe timpul si banii oricarui client care ii paseste pragul si vaginu, asa a facut si cu tine. Ar trebui sa te puna pe ganduri sa iti dai seama ca este un obiect sexual si nimic mai mult care nu merita timpul efortul emotional si din pacate, nu merita banii tai.

Ai familie, ai realizat multe, este pacat sa iti bati joc de ele pentru un obiect sexual fara sentimente care are un nume, sau doua datorita tie. In cativa ani, va fii batjocorita asa cum este Raluca Matache, prietena ei de la sectiunea de lux. Karma se va intoarce in favoarea ta, timpul este tot ce iti trebuie, si la ce viata sanatoasa ai, sincer ceva imi spune ca vei trai mai mult la varsta ta, decat Cristina.

Oricum, un om ca tine sigur va gasi mijloacele necesare de a duce la expirarea carierei acestei psihopate si internarea sa la un spital, urmata de sinucidere pe prioada internarii, cand va fi lasata fara puterea ei de psihopata manipulatoare mancatoare de barbati, un succubus in devenire de la o varsta frageda, as avea grija cu asta daca este lasata in libertate prea mult timp va face ravagii. Uite de exemplu cum incearca sa te manipuleze aici, pune poze cu plangeri la politie care nu valoreaza doi bani, mai ales venite de la curva cu buletin fals care se fute de la 16 ani pe nimfomane.com.

Ah ce proiect superb sunteti voi doi, atat de mediatizat, atat de transparent, incredibila este mintea umana.

Ce-i Cristina, nu mai e "Barbatu :wub :wub " ?

Măi băiatule, nu știu la ce facultate ai făcut tu medicina, dar e clar că ai făcut-o degeaba  :slap2 Nicu e într-adevăr om normal, cu sentimente și pasiuni, dar tu ești bolnav rău. Tu nu ai sentimente, nu iubești și nu urăști. Singurul tău sentiment este obsesia devastatoare pentru Tania, care mai devreme sau mai târziu te va distruge. Nicu e mic copil față de tine. Tu o urmărești în disperare oriunde se duce, tot scoți la iveală, ca un dement, dosare prafuite de care s-au plictisit de mult toți forumiștii. Inventezi pe bandă rulantă clone dupa clone care să-ți urle frustrarea.

Probabil ți-e imposibil să accepți ideea că ce am făcut eu cu limba tu n-ai fost în stare să faci nici măcar cu pula.

Apelează la un psihiatru  :laugh2 

Postat

Parerea mea este ca aceasta fata este de EVITAT, se cearta pestii pentru ea,trebuie sa ai mari probleme la cap sa mergi la una ca ea...Era unu mai demult care a pus poza pe aici cu ea si cu pestele si au sarit toti pe el dar defapt uite cine era ea defapt..In fine eu spun pas desi este f ok ca si servicii.

• Like 2
Postat

Măi băiatule, nu știu la ce facultate ai făcut tu medicina, dar e clar că ai făcut-o degeaba  :slap2 Nicu e într-adevăr om normal, cu sentimente și pasiuni, dar tu ești bolnav rău. Tu nu ai sentimente, nu iubești și nu urăști. Singurul tău sentiment este obsesia devastatoare pentru Tania, care mai devreme sau mai târziu te va distruge. Nicu e mic copil față de tine. Tu o urmărești în disperare oriunde se duce, tot scoți la iveală, ca un dement, dosare prafuite de care s-au plictisit de mult toți forumiștii. Inventezi pe bandă rulantă clone dupa clone care să-ți urle frustrarea.

Probabil ți-e imposibil să accepți ideea că ce am făcut eu cu limba tu n-ai fost în stare să faci nici măcar cu pula.

Apelează la un psihiatru  :laugh2 

Te-ai gandit ba bolovanfiert ca defapt psihopata aceasta este cea obsedata de un anume Qwerty de il pomeneste de un an de zile peste tot cand este atacata?

Vizitator gvbolovan
Postat

Ha, ha, da, m-am gândit, de fapt mi-a spus chiar Alex într-un PM că Tania era moartă după el chiar înainte de a-l cunoaște ;) Am si dovezi  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Èšara lui Moș Crăciun
  • Oras:Èšara lui Moș Crăciun
Postat

hahahahaha.... ce de-a prosti p'aici care nu stie a scrie.

si bolovan empatizeaza cu ei. =))))

ba, futu-va pamantu' de sociopati. :))))

nicule, mai dai ba share pe facebook la anunturi care nu iti apartin din zona buna a Bucurestiului. =)))) esti si tu cineva, de la Petrila, ce plt. :))))))

Vizitator dr parnassus
Postat

O ador pe Tanya,

in ciuda agitației detractorilor sai! 

:hihat

• Like 1
Postat

Ma lasa rece zdreamta asta cu facebokuri false cu 8 conturi etc,psihopata asta numai inventeaza si face falsuri,eu nui mai aveam treaba da continu suna ea si prostu ala al ei,eu am destule fete nu sunt instare de atatea da golanca asta dupa ce sa ridicat din cacatu in care era are un tupeu fantastic,inventeaza,norocul ei ca le are cu tehnologia asta,eu vorbeam cu una din Valcea si defapt ea era ba numa cacaturi,nu e vorba ca sunt obsedat de ea ca la urma urmei nu e cinestie ce,o simpla zdreamta nici macar nu e frumoasa sa zici oau,da tupwul asta jegos arata ce fel de zdreamta este,te face in asea fel sa pierzi controlu,unblu cu fete din ani 90 da asea ceva nu am vazut,sa le puna cap la cap sa faca cacaturi ea si gunoiul ala sa zica ca scriu eu si vorbesc cu ea numa falsuri,dracu sa o ieie,pe aici la ei in oras unbla numa ascunsi noaptea,astia sunt bolnavi cu capul frate,cacatu ala unbla tot timpu cu o gluga in cap e rusine sa se afiseze cu ea etc.oricum sunt scarbit de zdreamta asta da cu ziguranta nu o vad bine deloc cineva ai va rupe capul si ei si la gugustiuc,eu ce am scris la nervi binenteles e adevarat scrie si in ziar,nu mai vreau sa dezvalui si alte treburi o las dracu pana prind momentul favorabil

Postat

Totu pleaca de la ariciul ala cand sunt drogati ma suna ma injura si prostu ala iresponsabil ma tot ameninta,eu sunt in orasul lor tot timpu da nul vad frate,pai atunci sa nu iei foc,sta ascuns si ma haraie scrie pe 7 mii de conturi,alfel nu ma apucam eu de scris,la Timisoara am ajuns la 3 noaptea in urma injuraturilor lui mam pus la drum recunosc,ce a facut cacatu statea pe balcon la ora aia pandea stia cal calc si a chemat jandarmi si scuipa de pe balcon,pe Balcescu acolo,doar locatia o cunosc bine,pai vino fututi morti mati de magar ce stai ascuns dupa fusta ei si trimeti mesaje,oricum nu scapi la infinit,si cu asta am incheiat,pacat ca mam manifestat asea ca uni de aici ma cunosc si nu vroiam sa aiba alta parere de mine din cauza la drogati astia,eu am incheiat cu scrisu

• Like 1
Vizitator ccfdtig
Postat

Pana la urma cine a castigat si ce? :laugh2

Postat

Totu pleaca de la ariciul ala cand sunt drogati ma suna ma injura si prostu ala iresponsabil ma tot ameninta,eu sunt in orasul lor tot timpu da nul vad frate,pai atunci sa nu iei foc,sta ascuns si ma haraie scrie pe 7 mii de conturi,alfel nu ma apucam eu de scris,la Timisoara am ajuns la 3 noaptea in urma injuraturilor lui mam pus la drum recunosc,ce a facut cacatu statea pe balcon la ora aia pandea stia cal calc si a chemat jandarmi si scuipa de pe balcon,pe Balcescu acolo,doar locatia o cunosc bine,pai vino fututi morti mati de magar ce stai ascuns dupa fusta ei si trimeti mesaje,oricum nu scapi la infinit,si cu asta am incheiat,pacat ca mam manifestat asea ca uni de aici ma cunosc si nu vroiam sa aiba alta parere de mine din cauza la drogati astia,eu am incheiat cu scrisu

Eu propun sa se expliciteze o regula, de altfel prezenta dar ne-scrisa, in "constitutia" acestui forum (cred ca si colericul va simpatiza cu ideea asta).

Regula e simpla, si anume:

Fiind vorba aici de un forum scris (adica nu youtube channel), pe langa poze, nr tel in titlu, etc o conditie necesara pentru orice postare ar fi ca aceasta sa contina neaparat si un minim de text scris :-)

Eu cred ca este la mintea cocosului!

Ce utilitate poate avea o postare care nu are in ea vre-o urma de text scris?

Acuma, ca sa nu existe discutii si sa nu poata fi moderatorii acuzati de subiectivism, as propune urmatoarea definitie simpla pentru notiunea de "text scris":

Un text scris este o insiruire de caractere si cifre, care indeplineste in mod cumulativ urmatoarele conditii:

1 - este compus din fraze si propozitii (acestea le recunoastem usor fiindca se termina cu semne de punctuatie precum "." sau ";" sau "?" sau "!".

2 - este inteligibil pentru cel putin un alt om in afara de autor

Postat

Eu propun sa se expliciteze o regula, de altfel prezenta dar ne-scrisa, in "constitutia" acestui forum (cred ca si colericul va simpatiza cu ideea asta).

Regula e simpla, si anume:

Fiind vorba aici de un forum scris (adica nu youtube channel), pe langa poze, nr tel in titlu, etc o conditie necesara pentru orice postare ar fi ca aceasta sa contina neaparat si un minim de text scris :-)

Eu cred ca este la mintea cocosului!

Ce utilitate poate avea o postare care nu are in ea vre-o urma de text scris?

Acuma, ca sa nu existe discutii si sa nu poata fi moderatorii acuzati de subiectivism, as propune urmatoarea definitie simpla pentru notiunea de "text scris":

Un text scris este o insiruire de caractere si cifre, care indeplineste in mod cumulativ urmatoarele conditii:

1 - este compus din fraze si propozitii (acestea le recunoastem usor fiindca se termina cu semne de punctuatie precum "." sau ";" sau "?" sau "!".

2 - este inteligibil pentru cel putin un alt om in afara de autor

Ahm.... acuma ca ma gandesc mai bine, ar trebui totusi introdusa si o exceptie la regula propusa de mine, in sensul urmator:

O postare poate fi valida si fara vre-o farama de text scris, cu conditia ca aceasta sa contina poze cu "tzatzele" si sau "cracii" autorului.

Devreme ce mesajele lui popoloi nu contin vre-o urma reziduala de text scris, el se mai poate reabilita doar postand urgent poze cu tzatzele si cracii sai.

Vizitator cozonacq
Postat

*Devreme ce mesajele lui popoloi nu contin vre-o urma reziduala de text scris, el se mai poate reabilita doar postand urgent poze cu tzatzele si cracii sai.

Pe bune??

Asta iti doresti tu sa vezi pe forumul asta minunat?!

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Pe bune??

Asta iti doresti tu sa vezi pe forumul asta minunat?!

Buna, domnule cozonacq!

Cred ca ai dreptate, daca ar face-o ar fi o adevarata tragedie, cu urmari incalculabile, insa este o consecinta logica a exceptiei la regula propusa. In caz contrar, ar fi nedrept fata de postarile cu poze ale unor fete.

Cred ca esti si tu de acord ca la acelea nu putem renunta in nici un caz....

Vizitator cozonacq
Postat

Buna, domnule cozonacq!

Cred ca ai dreptate, daca ar face-o ar fi o adevarata tragedie, cu urmari incalculabile, insa este o consecinta logica a exceptiei la regula propusa. In caz contrar, ar fi nedrept fata de postarile cu poze ale unor fete.

Cred ca esti si tu de acord ca la acelea nu putem renunta in nici un caz....

Cer scuze, ce lipsit de maniere sunt...

Salut!

Cu unele mici exceptii, da, sunt de acord cu tine.

Totusi eu am mai recomandat ca nu toate pozele sunt chiar reusite, drept urmare nu ar trebui postate!

Le unele s-ar putea renunta, ar fi chiar indicat...zic eu.

Depinde de gusturi. :)

Postat

Cer scuze, ce lipsit de maniere sunt...

Salut!

Cu unele mici exceptii, da, sunt de acord cu tine.

Totusi eu am mai recomandat ca nu toate pozele sunt chiar reusite, drept urmare nu ar trebui postate!

Le unele s-ar putea renunta, ar fi chiar indicat...zic eu.

Depinde de gusturi. :)

Cred ca ai dreptate cu gusturile, insa chiar si pozele nereusite contribuie de cele mai multe ori informatie utila, in sens pozitiv ori negativ.

Postat

Da ai mare dreptate,totul sa transformat in ura,tot ce scrii mai sus e adevarat,si eu nu am fost pestele ei dupa cum spune si ea,ai descris biografia ei exact cum e realitatea,teai documentat bine si exact,sper ca ura asta a mea sa inceteze,sunt un om bun am ajutat mult si ajut,am pieedut multe da pt.un scop nobil si ma bucur,ajut in continuare ptc.trebuie,nu am fost pestele ei din contra am pierdut,sunt invatat sa pierd ma refer la partea materiala,e la cealalta parte nu prea adica niciodata numai in cazul asta,eram foarte atent cu panaramele astea,pe asta am scapato de sub control:)))infine o lasam asea

Postat

Si chestia cu carma e adevarata,eram arogant,vorbeam urat,nu bagam lumea in seama,ma descurcam singur etc,e pana am dat de necaz stiti cu ce,mam schimbat dau tot si ajut cat pot,hapsan nu am fost niciodata,da acum am un scop sa ajut,mi-am pierdut controlu un pic acum si sincer numi place da frate cand ajuti,lasi lumea in pace si tot ei fac misto de mine,sa ma scuipe ala de la balcon si sa chene jandarmi,daca am suparat pe cineva cer scuze

• Like 1
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Mi-am luat un popcorn si am citit telenovela, desi o stiam în mare parte, ideea care este, pe scurt, majoritatea prostituatelor/escortelor / damelor de companie, cum vreti sa le spuneti au trait o poveste similara, provenite din familii destramate, abuzate din copilarie, scoase la produs de anumiti indivizi, etc. Altfel nu practica aceasta meserie, poate isi facea un salon de mani-pedi, coafor, etc si putea castiga asemanator,nu trebuia sa isi vanda trupul pentru proxeneti.

Singura diferenta este ca aceasta poveste a devenit publica si tot din vina ei, cand s-a format trio Tanya-Ines-Deliapisi, razboinicele pulii, care au banat, injurat si s-au legat de multi membrii, majoritatea le-au lasat in pace, dar unii mai orgoliosi, razbunatori, au devenit obsedati de ele. Delia a zburat o perioada, Tanya la fel s-a dat pe brazda, Ines inca mai da din aripi singura. Daca stateau pe pizda lor, nu se ajungea aici.

To be continued...

Postat

Nicu , dacă mai continui aici o să-ți las fără venituri câțiva prieteni și câțiva apropiați , doar la București sunt toți,nu?

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...