Sari la conținut

Postări Recomandate

din AT: drumul taberei,angela,33 ani,ofer companie intima domnilor manierati trecuti de 35 ani,generosi, 1,70, 60 kg, satena, ochi albastri, rog seriozitate. 0736024673

 

 

am vizitat-o pe angela, poze nici nu mai atasez pentru ca nu sunt reale. sun, ma programez fara dificultate, ajung la un bloc de 4 etaje intre bila si restaurantul drumetul, zona linistita si discreta. cand imi deschide usa nu se mai ascunde cum fac cele mai multe fete ci ma intampina frontal o fata cam de la tara, nefardata, unghiile facute intr-o culoare cam ciudata, dar foarte comunicativa, fapt ce m-a determinat sa raman.negociasem "halatul" la telefon: 100 ron -1 finalizare. mai era si varianta 150 ron -2 fin. in decurs de 1 ora. destul de dezinhibata m-a insotit la dus m-a ajutat sa ma spal in timp ce nu-l lasa pe gogu din mana, prosop curat, sapun lichid,etc. locatia destul de austera dar nici eu nu sunt foarte pretentios asa ca n-am dat atentie. odata ajunsi pe campul de lupta am cerut un oral protejat (din prudenta) executat binisor cu mare atentie pe oo dar fara DT. cu putina bunavointa puteam finaliza asa dar am continuat cu ea peste mine dar cu spate spre mine. la corp nu arata bestial, dar macar sanii sunt buni de framantat. s-a miscat bine si in 2-3 minute eram gata.

ce am inteles eu ca face: oral neprotejat, normal protejat, fk (eu nu sunt fan),69. nu face in schimb anal, dar daca insistam putin nu se stie....

ca impresie generala: cam uratica si un pic neingrijita, corpul nu te da pe spate dar fata e volubila si nu refuza nicio pozitie iar la oral chiar preia initiativa si te face sa te simti bine. punand toate astea in balanta pentru mine a fost relativ bine dar 100 ron e cam mult. daca ma mai duc o sa incerc sa negociez putin, dar nu cred ca ajung prea curand. ca fapt divers pot sa va spun ca nu e epilata la pasarica aspect care ar putea fi apreciat de anumite persoane dornice sa mai vada putina blanita.

nu-mi place sa dau note ca nu sunt profesor si e o doza mare de subiectivitate in notele astea, dar va recomand sa negociati preturile cerute de ea pentru ca altfel nu prea merita deranjul. sa futeti bine, dragi tovarasi!

  • Like 1
Link spre comentariu

Salut,salut

Aseara in jurul orei 22:00 am vizitato pe doamna in cauza:

Locatie: Drumul taberei un bloc mai sus de Hanul Drumetului

Contact : 0736024673

Aspect : Mi-a deschis usa o doamna in jurl varstei de 30 de ani, de etnie (dupa parerea mea) greutate aprox 90 de kg....inaltime in jur de 1.70, sani mari si lasat si dansa era imbracata doar cu o bluza. (poze false)

Cand am intrat mi-a spus ca mai sunt 2 prietena la ea si ca nu ne deranjeaza ca au venit in vizita la ea.....acum nu stiu daca sunt colege cu dansa sau chiar erau in vizita orcum ele erau in bucatarie deci nu am fost deranjat.

Servici: Dansa ofera oral neprotejat dar am optat pt varianta protejat. nu e cine stie ce , a fost un pic atenta la oo apoi a urmat un normal in pozitia mama iedului si ma cam grabea (ca sa termin mai repede ca se grabeste), intr-un final am finalizat , m-am imbracat si am plecat.

Note: oral 5 , normal 6 (mai dadea si ea contre din cand in cand). Probabil ca nu o sa mai revin .

Concluzia: nu  recomand.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...