wickedone Reputație: 49 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Isla de la Muerte Oras:Isla de la Muerte Postat Decembrie 9, 2016 Gasesti pe centura, langa Mol, in fiecare seara sunt acolo cel putin 2 fetite.Uneori mai ies seara 2 fete la iesirea din oras catre Cluj, langa MBO.Altele nu prea, ca a dat frigul.Nimic la strada?
barosanu90 Reputație: 1 Postat Decembrie 12, 2016 Postat Decembrie 12, 2016 Buna! De tiganca cu parul scurt de la ing stie cineva ceva? Mai lucreaza ? Am cautato de cateva ori si nu am gasito
Vizitator intimul Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2016 Postat Decembrie 12, 2016 Buna! De tiganca cu parul scurt de la ing stie cineva ceva? Mai lucreaza ? Am cautato de cateva ori si nu am gasitoLucreaza, dar si-a schimbat locatia. Acum are cuibul la parterul unui bloc de pe strada de langa ING. Nu ar strica sa dai inainte un telefon asiguratoriu la numarul 0741-321800. 1
ezolyomi Reputație: 39 Postat Decembrie 12, 2016 Postat Decembrie 12, 2016 Lucreaza, dar si-a schimbat locatia. Acum are cuibul la parterul unui bloc de pe strada de langa ING. Nu ar strica sa dai inainte un telefon asiguratoriu la numarul 0741-321800.Si fata aia mai tanara Magdi unde sta? Nu mai lucreaza?
Vizitator intimul Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2016 Postat Decembrie 12, 2016 Magdi stiu ca e nepoata brunetei de la colt ING a carui numar vi l-am dat. Din ce stiu e plecata in strainatate de aproximativ o luna. Alte detalii nu cunosc.
casanova_hu Reputație: 72 Postat Decembrie 28, 2016 Telefon: casanova_hu Oras:Budapesta (si Tg-Mures) Telefon: casanova_hu Oras:Budapesta (si Tg-Mures) Postat Decembrie 28, 2016 Aseara am fost si eu la Andreea de la sensul giratoriu la centura. M-a dus si pe mine "Dupa blocurile gri" ( BUG Mafia ) intr-un loc f ascuns si ma gandeam ca o sa vina gaborii, dar din fericire nu am avut treaba... Data viitoare eu aleg locatia, numai ma duc ele, si daca nu vor asta e... Un oral neprotejat am cerut, si mie mi-o placut extrem de mult cum a efectuat treaba. Saliva ca lumea si fara graba, fara maini era super. Eu in mod special nu am simtit nimic ca nu ar fi in prietenie cu sapunul si apa Am dat 50 pe actiune
Vizitator intimul Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2017 Postat Ianuarie 1, 2017 Vreuna disponibila si azi? Aseara am cautat pe centura de la Auchan,dar si inspre Calarasilor,dar fara succes.
sebastienj Reputație: 5 Postat Ianuarie 1, 2017 Postat Ianuarie 1, 2017 Vreuna disponibila si azi? Aseara am cautat pe centura de la Auchan,dar si inspre Calarasilor,dar fara succes.Te-ai gandit mult sa cauti asta in noaptea de Revelion, cand fiecare sigur petrece pe undeva.
Vizitator intimul Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2017 Postat Ianuarie 1, 2017 Te-ai gandit mult sa cauti asta in noaptea de Revelion, cand fiecare sigur petrece pe undeva. Mersi de raspuns...Nevoia de a fi satisfacut nu cred ca tine cont de faptul ca e sarbatoare, ora de zi sau noapte,etc...Oare azi o sa am mai mult succes ?
sebastienj Reputație: 5 Postat Ianuarie 2, 2017 Postat Ianuarie 2, 2017 Mersi de raspuns...Nevoia de a fi satisfacut nu cred ca tine cont de faptul ca e sarbatoare, ora de zi sau noapte,etc...Oare azi o sa am mai mult succes ?Incearca dupa data de 3, atunci probabil vei gasi ceva. Problema e si frigul de sub -10 grade.
mures112 Reputație: -23 Postat Ianuarie 3, 2017 Postat Ianuarie 3, 2017 Stiti ceva de o blonda care sta pe langa calea ferata in mures cum mergi de pe gh doja spre depozitelor?
unudulce Reputație: 6 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:Mures Oras:Mures Postat Ianuarie 3, 2017 Cand este de gasit?Ziua sau seara?Stiti ceva de o blonda care sta pe langa calea ferata in mures cum mergi de pe gh doja spre depozitelor?
zoli100 Reputație: 593 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Mures Oras:Mures Postat Ianuarie 4, 2017 Cand este de gasit?Ziua sau seara?Vara sau iarna?
cgerhard Reputație: 4 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:mures Oras:mures Postat Ianuarie 5, 2017 Cum arata? E ok ai fost cu ea? Preț?Mersi
mures112 Reputație: -23 Postat Ianuarie 5, 2017 Postat Ianuarie 5, 2017 Arata foarte bine. Nu am putut oprii atunci. Nu stiu nimic de ea.
Vizitator etala Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2017 Postat Ianuarie 6, 2017 Poate nici nu era curva si voi va agitati pe aici )
vissian Reputație: 54 Postat Ianuarie 12, 2017 Postat Ianuarie 12, 2017 Stie careva pe unde activeaza bruneta din parcarea de dupa aeroport er cu masina ei un opel rosu??
ezolyomi Reputație: 39 Postat Ianuarie 19, 2017 Postat Ianuarie 19, 2017 ceva noutati pe strada? a aparut ceva nou? la fete ma refer...
kirak18 Reputație: 3 Postat Ianuarie 21, 2017 Postat Ianuarie 21, 2017 Este pe centura aproape de sensul giratoriu o tanara tiganca (nu are mai mult de 20 ani), cu parul cret. Ce stiti despre ea? Cum e?
naxsy5 Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2017 Postat Ianuarie 22, 2017 In ultima vreme au aparut o serie de fete noi pe centura orasului . Care este Andreea dintre ele? Zicea un coleg de aici ca face un oral bun . Este o domnisoara si pe la Azomures ori la intrare la Auchan , satena-blonda , cam de 1.70 slabuta , ca si varsta undeva la 18 ani , se uita insistent la masini , intr-o seara am abordat-o , pentru 50 de lei face cam orice . Ciocane tari
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum