Vizitator maaoos Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2018 Postat Septembrie 11, 2018 Pe cand o vizita in Brasov? :rax2
larisssa Reputație: 8905 Postat Ianuarie 21, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Ianuarie 21, 2019 Helloooooo,lume! Este posibil ca, în câteva zile -spre sfârșitul lunii acesteia , începutul lui februarie- sa am de rezolvat niste probleme personale la voi în oraș.Bucuroși de oaspeți? Că doar ma stiti, nu vin eu pe acolo doar sa dau bani și să mă enervez , vin sa și fac, să mă și distrez!Domnul cu chiria de pe Coșbuc , dacă se poate, dă-mi un semn că tare as vrea sa "ne împrietenim ' din nou.Nr tel 0786645492 1
altadata Reputație: 4458 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Ianuarie 21, 2019 Helloooooo,lume! Este posibil ca, în câteva zile -spre sfârșitul lunii acesteia , începutul lui februarie- sa am de rezolvat niste probleme personale la voi în oraș.Bucuroși de oaspeți? Că doar ma stiti, nu vin eu pe acolo doar sa dau bani și să mă enervez , vin sa și fac, să mă și distrez!Domnul cu chiria de pe Coșbuc , dacă se poate, dă-mi un semn că tare as vrea sa "ne împrietenim ' din nou.Nr tel 0786645492Oooo, ce surpriza placuta!Binenteles ca esti binevenita!!
liviucla Reputație: 49 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Ianuarie 21, 2019 Eu as dorii o programare de pe acum!!!
orbit100 Reputație: -396 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 de cand esti disponibila ? 1
larisssa Reputație: 8905 Postat Ianuarie 21, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Ianuarie 21, 2019 Când voi afla data exactă, anunț aici. Va fi în timp util. Ms că mi-ați înseninat ziua !:) 1
cdordea Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 Chiar te rugam sa anunti si speramca in cel mai scurt timp si un nr de contact cum putem sa luom legatura cu tine. Aaaa si as dori daca se poate sa te intrebi accepti si anumite fantezi sau practici asa ceva
pmircea30 Reputație: 142 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Ianuarie 21, 2019 Uau... Super tare... Te așteptăm cu nerăbdare...
therider89 Reputație: 12 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 Extraordinar.cand ai fost ultima oară in bv nu apucasem sa vin decât o singura data Din nefericire.tin minte ca am plecat de la tine praf.eram stors de toate puterile.asa ca sper de data asta sa ajung de câteva ori.te astept cu mare drag și interes. Re pupam și hai repede
larisssa Reputație: 8905 Postat Ianuarie 22, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Ianuarie 22, 2019 Mă ajuta cineva cu locație? Vineri după masă trebuie sa fiu deja cazată .Va rog!
rednaus Reputație: 168 Postat Ianuarie 22, 2019 Oras:Honoluluuu Oras:Honoluluuu Postat Ianuarie 22, 2019 La ce frumos vorbesc baietii astia ,te iau acasa ! :)))))
Vizitator robyys Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 Bine ai revenit avea aștept să mai trec pe la tine :*
larisssa Reputație: 8905 Postat Ianuarie 23, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Ianuarie 23, 2019 La ce frumos vorbesc baietii astia ,te iau acasa ! :)))))Neah, nu merg ! Am rezolvat cu chiria, de vineri în jurul orei 14.00 sunt disponibila pentru voi. Și...vin la pachet cu inca o domnișoară de care veți fi la fel de mulțumiți!Vom locui împreună, însă apartamentul este suficient de mare încât discreția ce ne-o dorim atât noi cât și voi să fie întrunită. Im prezentarea mea nu se schimba nimic, sunt aceeași de ultima dată, nu m-am întâlnit cu vreo zâna bună care să mă transforme în Miss Univers, silicoane nu mi- am pus, fac ceea ce fac cu sârg și interes , la aceleași prețuri și condiții .Programul va fi un pic schimbat , adică de data aceasta voi fi disponibila si mai pe seara , așa că voi anunța în fiecare dimineață disponibilitatea pentru ziua respectivă. Ne vom înțelege de minune și de data aceasta, sunt sigura. Până vineri dimineață Nr de tel din titlu va fi închis, putem discuta pe WhatsApp la numărul 0784546228 sau PM aici. 1
altadata Reputație: 4458 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Ianuarie 23, 2019 Neah, nu merg ! Am rezolvat cu chiria, de vineri în jurul orei 14.00 sunt disponibila pentru voi. Și...vin la pachet cu inca o domnișoară de care veți fi la fel de mulțumiți!Vom locui împreună, însă apartamentul este suficient de mare încât discreția ce ne-o dorim atât noi cât și voi să fie întrunită. Im prezentarea mea nu se schimba nimic, sunt aceeași de ultima dată, nu m-am întâlnit cu vreo zâna bună care să mă transforme în Miss Univers, silicoane nu mi- am pus, fac ceea ce fac cu sârg și interes , la aceleași prețuri și condiții .Programul va fi un pic schimbat , adică de data aceasta voi fi disponibila si mai pe seara , așa că voi anunța în fiecare dimineață disponibilitatea pentru ziua respectivă. Ne vom înțelege de minune și de data aceasta, sunt sigura. Până vineri dimineață Nr de tel din titlu va fi închis, putem discuta pe WhatsApp la numărul 0784546228 sau PM aici.Pai si colega??? Cine este??Ceva mai multe informatii despre ea?
larisssa Reputație: 8905 Postat Ianuarie 23, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Ianuarie 23, 2019 La mine lucrurile sunt simple. Nu FK , Nu categoric pentru orice ar avea vreo legătură cu analul( din și în nici o direcție asta cu analul). In rest , e " Da" . Și e un DA rotund și plin , bazat pe comunicare și în afara și înăuntrul dormitorului. La o prima vizita, îmi doresc să schimbăm două-trei vorbe înainte de alcov, vreau sa vad cu cine am de-a face, vreau să vedeți cu cine aveți de-a face. Un plus de relaxare este binevenit și ,in cea mai mare parte a cazurilor, este amănuntul care face diferența între o vizita de genul " Am footut-o și pe asta."și una din categoria " Ce inspirat am fost sa o sun pe asta! ".Tocmai de aceea nu sunt mare fan al vizitelor de "o finalizare" ( sunt posibile și astea, in cazuri de maxima urgență , dar la prețul de 150 de lei și DOAR DACA îmi spuneți încă de la telefon că asta doriți.)De când iesiti din dus (care este obligatoriu ), incepe sa curgă timpul vostru, pentru care vreau sa plătiți. Tariful este de 200 lei pentru o ora. Și până ieșiți de la dusul final, este timpul pentru care am pretenția să achitați ( și ,va rog, faceți niste nenorocite de calcule simple ,nu mă puneți în postura urâtă și ingrată de a răspunde la " Cât tre' să îți dau ?"). Imaginea pe care mi-am făcut-o în jobul asta e una de "adepta a stilului hard", însă asta nu înseamnă că nu mă pot adapta și pe slow- romantic (atât de romantic cat se poate fara FK ).Cam asta as vrea sa știți , pentru orice alta nelamurire aștept întrebările voastre. 4
motanelu Reputație: 269 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:aici. Oras:aici. Postat Ianuarie 23, 2019 Spune cu ce colega ajungi :) sper sa ajung si eu prin brasov .
larisssa Reputație: 8905 Postat Ianuarie 23, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Ianuarie 23, 2019 Colega este Deea, topicul ei pe Constanța este "Buna bruneta ". Nu îmi cereți link acum, că am fix 3% baterie. Îl postez dimineață, promit!Și zona in care vom fi găsite e relativ aproape de Centrul Vechi, pe Carpaților . 1
Vizitator gogu2017 Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 mhhhh, tipa asta pare ca stie ce vrea, poate mai iese soarele si prin bv
altadata Reputație: 4458 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Ianuarie 23, 2019 Colega este Deea, topicul ei pe Constanța este "Buna bruneta ". Nu îmi cereți link acum, că am fix 3% baterie. Îl postez dimineață, promit!Și zona in care vom fi găsite e relativ aproape de Centrul Vechi, pe Carpaților .Ea este? https://nimfomane.com/forum/topic/95343-buna-brunetă-0723990660/ 1
altadata Reputație: 4458 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Ianuarie 23, 2019 mhhhh, tipa asta pare ca stie ce vrea, poate mai iese soarele si prin bvChiar stie ce vrea!!😃😃😃Merita sa ii faci o vizita!La oral, este pe locul I, in topul meu personal, binenteles ca are si alte calitati!😃😃Si ca sa il citez ce @cliors:nu este scumpa😃😃😃
Vizitator gogu2017 Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 plm altadata :)...iara ma bag la pacate, asteptam cu interes domnitza :icecream
larisssa Reputație: 8905 Postat Ianuarie 25, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Ianuarie 25, 2019 Buna ziua! Am ajuns, ne-am instalat și vă așteptăm. Nenea de pe Carpaților ne-a lăsat cu ochii în soare,pardon ,in zăpadă. Astfel că ne găsiți în Tractorul, la House Residence .Zi senină tuturor, cu spor in TOATE! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum