Omul_liliac Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2012 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 5, 2012 http://t.anuntul.ro/matrimoniale/ea-cauta-partener/andreea-si-bianca-2-tinere-superbe-atragatoare_5787891/P1Qandreea+biancaA fost cineva? Te sfatuiesc sa citesti regulamentul despre regulile de postare si de deschidere a unui topic nou. Data viitoare te alegi cu o suspendare! A.
sangre Reputație: -988 Postat Decembrie 5, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Decembrie 5, 2012 https://nimfomane.com/forum/topic/6144-miniona-0723949577/?hl=0723949577https://nimfomane.com/forum/topic/4413-bianca-0724970306-universitate/?do=findComment&comment=37545 Aceleasi nume fictive, vad ca s-au reprofilat pe show-uri.
mihai6969 Reputație: 40 Postat Aprilie 14, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2013 - Numarul de telefon 0736812935[/size]- Tarifare - 50 RON finalzare- Locatia Undeva pe Nerva Traian Str Panait Cerna la un bloc cu cabinet Stomatologic, Apartament cu 2 camere destul de dezordonat baia destul de incercata de timp camera de lucru simpla cu un pat destul de mare.- Serviciile Oral Normal Anal cica 50 RON finalizare am mers doar pe oral protejat si normal protejat- Aspectul fizic in momentul in care am fost nu era decat fata cu bikiny rosii, tipa skiny de etnie inaltime 1.60 si maxim 45 kg fata cam certata cu apa am constat cand am ajuns in pat si am simtit mirosuri naspa la fel dinspre fofoloanca un danf naspa nu as vrea sa ma gandesc ce se intampla la anal.- Detalii despre serviciile Oral Protejat super mecanic ROBOCOP cu mana fara nicio treaba se scuza ca e la inceput. Normal sta ca scandura - Programul de lucru Necunoscut insa eu am fost in timpul saptamanii in jur de ora 19- Concluzia finala nu recomand chiar daca pretul este derizoriu si serviciile sunt la fel.Nu cunosc colega in bikiny negri asa ca nu pot sa imi dau cu parerea insa un lucru este clar Cuibul poate fi catalogat Fast Foot (e cu praf de mars) Bafta la toti ! 1
mihai6969 Reputație: 40 Postat Aprilie 14, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2013 si pozele 1
hannah_cuplu Reputație: 186 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Pe unde apucam Oras:Pe unde apucam Postat Aprilie 28, 2014 Am vazut ca au un nou nr de telefon: 0734285881 1
Vizitator saamm24 Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2014 Postat Aprilie 29, 2014 Am fost eu la domnisoara cu chiloti rosii,pe cand activa in zona universitate spre romana!Pentru o descarcare rapida merge,in lipsa de altceva!Oral slab-5 neportejatNormal NuSuper pe fuga 1
olteanul Reputație: 52 Postat Mai 5, 2014 Postat Mai 5, 2014 Am fost la domnisoarele care raspund la numarul de telefon. Nu au nicio legatura cu imaginile. Am sunat intr-o sambata noaptea la toate numerele din agenda si ele au raspuns. Am discutat 50 lei pt un numar total.Ajuns la scara de langa BCR-ul din Piata Rosetti si am urcat la etajul lor. Mi-a deschis o domnisoara bondoaca, voinica dar nu grasa, cu ochii atat de rosii cum nu am vazut la nimeni. De la machiaj a zis ea. meh. whatever. Intru in dush direct sa ma improspatez, atent sa nu ating nimic din baia aia infecta, si ma pregatesc de masacru. Cand sa intram, stai asa ca nu putem intra in garsoniera ca e colega cu cineva. Hai in baie. Ce, cum? Plm, hai in baie. Se pune in genunchi si mi-o suge putin, apoi pune prezervativul. Eu abia asteptam sa i-o dau in fund asa ca am zis ok. Cand sa, stai ca nu. Ca ma doare, ca sunt la inceput, ca plm, de parca cinestie ce pulomonstru am. II dau putin la roz si imi dau seama ca nu merge. Deja luasem cateva damfuri de transpiratie de la ea si ma taiasem tot.La un moment-dat termina colega, pleaca si colegul si intru cu a mea in camera. Incerc sa i-o bag in fund si tot zice ca nu poate. Decid ca e momentul sa imi bag picioarele, ii dau pedala, termin si ma car dracu' de acolo. Never again! Bine macar ca nu a fost decat 50 lei.Locatie: 4/10 (macar e centrala si nu e cu portar)Aspect: 5/10Oral: 5/10Normal: 5/10Anal: 0/10 6
mathis27 Reputație: 1227 Postat Iulie 13, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 13, 2014 Ce stiti despre ele le-a testat careva .....Dar pe astea ultimele 2 ca pe cele recenzate mai sus le stiu si eu....multumesc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum