Tigrero Reputație: 3 Postat Aprilie 7, 2021 Partajează Postat Aprilie 7, 2021 Da, cred si eu ca Luisa ar trebui sa faca un refresh despre serviciile oferite si pretul actual. Te pup Luisa si sper sa fac o vizita la tine curand Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Aprilie 7, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Aprilie 7, 2021 Și cel mai important (pentru câțiva dintre noi cel puțin) cam până la ce oră te putem contacta? Pentru treburi serioase bineînțeles 😜 1 Link spre comentariu
luisa1 Reputație: 75 Postat Aprilie 9, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Aprilie 9, 2021 La 07.04.2021 la 15:47, Tigrero a spus: Da, cred si eu ca Luisa ar trebui sa faca un refresh despre serviciile oferite si pretul actual. Te pup Luisa si sper sa fac o vizita la tine curand - 100 fin/200 h ( np , op/on in funcție de igiena , 69 , diferite poziții , footfetish, accept annilingus/cunnilingus, alte fantezii , masaj de relaxare + CIM/COF EXTRA 50 lei. ) Te pupiii ! 💋 1 Link spre comentariu
sange_latin Reputație: 784 Postat Aprilie 9, 2021 Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 9, 2021 Locatie? Link spre comentariu
luisa1 Reputație: 75 Postat Aprilie 9, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Aprilie 9, 2021 Acum 3 ore, sange_latin a spus: Locatie? Locația este in Zona modern . 😘 Link spre comentariu
skyrocket Reputație: 248 Postat Aprilie 9, 2021 Partajează Postat Aprilie 9, 2021 La 09.11.2020 la 15:47, luisa1 a spus: Buna, am sa îți raspund eu prima la comentariu , ( herpes , bube la buze , pe fata , sau in alte părți ) , nu am avut niciodată , si asta cred ca o poate confirma oricine a fost la mine. Cat despre ce ai pățit , pot spune doar sa te gândești mai bine , poate ai mai fost la altcineva , nu cred ca ai fost doar la mine. Daca vrei , mie imi poți scrie si pe whatsApp , iti trimit poze, si vei vedea ca nu am absolut nici un semn , nici o pata nimic, si din câte stiu eu, herpesul este destul de vizibil , sau orice alta iritație etc. Asa ziceti toate, fiindca nu va asumati nimic, chiar si daca nu e din vina voastra, doar ca sa nu va pierdeti clientii. Iar futacul ala care se plange de ce a patit, e un idiot, care desi are cine sa-l suga acasa, se duce si da bani la curve, opteaza si pt oral neprotejat si apoi ii da si partenerei lui. Pai nu o meriti ba baiatule, daca o inseli pe bani si neprotejat. Cum ar fi sa se duca ea la altul, sa-l suga fara prezervativ si sa vina cu boli la tine? Tot ar fi mai desteapta ca tine, fiindca n-ar plati pt sex spre deosebire de tine. Si sa-ti mai zic ceva... usturimile alea cel mai probabil se trag de la clamydia sau gonoree, asa ca du-te fa-ti un control ca esti fucked! Link spre comentariu
luisa1 Reputație: 75 Postat Aprilie 9, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Aprilie 9, 2021 Acum 9 minute, skyrocket a spus: Asa ziceti toate, fiindca nu va asumati nimic, chiar si daca nu e din vina voastra, doar ca sa nu va pierdeti clientii. Iar futacul ala care se plange de ce a patit, e un idiot, care desi are cine sa-l suga acasa, se duce si da bani la curve, opteaza si pt oral neprotejat si apoi ii da si partenerei lui. Pai nu o meriti ba baiatule, daca o inseli pe bani si neprotejat. Cum ar fi sa se duca ea la altul, sa-l suga fara prezervativ si sa vina cu boli la tine? Tot ar fi mai desteapta ca tine, fiindca n-ar plati pt sex spre deosebire de tine. Si sa-ti mai zic ceva... usturimile alea cel mai probabil se trag de la clamydia sau gonoree, asa ca du-te fa-ti un control ca esti fucked! Și tu acum te cerți cu mine, cu el sau cu “noi” ? 😂 Ahh , și încă ceva .. tu nu plătești pentru sex ? Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2021 Partajează Postat Aprilie 9, 2021 Acum 11 minute, skyrocket a spus: * Si sa-ti mai zic ceva... usturimile alea cel mai probabil se trag de la clamydia sau gonoree, asa ca du-te fa-ti un control ca esti fucked! Poa sa faca tratament cu antibiotice, într-o săptămână e ca nou. Sau...natural cu ceai de mărțișoare etc si in max o lună e ca nou...🤪😂 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2021 Partajează Postat Aprilie 9, 2021 Chiar acum, ccfdtig a spus: Poa sa faca tratament cu antibiotice, într-o săptămână e ca nou. Sau...natural cu ceai de mărțișoare etc si in max o lună e ca nou...🤪😂 Ceai de merisoare...nu mărțișoare...de la tel.🤪😂 Link spre comentariu
luisa1 Reputație: 75 Postat Aprilie 9, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Aprilie 9, 2021 Acum 3 minute, ccfdtig a spus: Poa sa faca tratament cu antibiotice, într-o săptămână e ca nou. Sau...natural cu ceai de mărțișoare etc si in max o lună e ca nou...🤪😂 Cred ca este deja ca nou ! 😂 La cata vreme a trecut de atunci .. 1 Link spre comentariu
luisa1 Reputație: 75 Postat Aprilie 9, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Aprilie 9, 2021 La 07.04.2021 la 15:53, Cozonac7 a spus: Și cel mai important (pentru câțiva dintre noi cel puțin) cam până la ce oră te putem contacta? Pentru treburi serioase bineînțeles 😜 În general sunt până la ora 20:00-21:00. 🌜 Link spre comentariu
burebista88 Reputație: 99 Postat Aprilie 12, 2021 Partajează Postat Aprilie 12, 2021 La 09.04.2021 la 11:45, luisa1 a spus: - 100 fin/200 h ( np , op/on in funcție de igiena , 69 , diferite poziții , footfetish, accept annilingus/cunnilingus, alte fantezii , masaj de relaxare + CIM/COF EXTRA 50 lei. ) Te pupiii ! 💋 Anal nu mai ai în meniu? Link spre comentariu
luisa1 Reputație: 75 Postat Aprilie 12, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Aprilie 12, 2021 Acum 26 minute, burebista88 a spus: Anal nu mai ai în meniu? Nu , numai fac, am răspuns si mai sus. 😁 Pupii ! Link spre comentariu
Bbb10 Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 13, 2021 !!! Link spre comentariu
benyruben Reputație: 180 Postat Aprilie 13, 2021 Partajează Postat Aprilie 13, 2021 La 09.04.2021 la 11:45, luisa1 a spus: - 100 fin/200 h ( np , op/on in funcție de igiena , 69 , diferite poziții , footfetish, accept annilingus/cunnilingus, alte fantezii , masaj de relaxare + CIM/COF EXTRA 50 lei. ) Te pupiii ! 💋 FK faci?:)🥴 Link spre comentariu
luisa1 Reputație: 75 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Aprilie 14, 2021 Voi mai fi disponibilă pana vineri , zi frumoasa si pupici la toată lumea ! 🥰 1 Link spre comentariu
cristimutu Reputație: 27 Postat Aprilie 14, 2021 Partajează Postat Aprilie 14, 2021 Lucrezi ?ca am încercat sa te sun și aveai telefonul închis! Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Aprilie 15, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Aprilie 15, 2021 21 hours ago, luisa1 said: Voi mai fi disponibilă pana vineri , zi frumoasa si pupici la toată lumea ! 🥰 De ce nu rămâi și în uichend? Astăzi am programare la frizer, am de gând să să fiu cât mai oacheș când vin la tine 😜 1 Link spre comentariu
zoro905 Reputație: 827 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 15, 2021 On 4/9/2021 at 11:45 AM, luisa1 said: - 100 fin/200 h ( np , op/on in funcție de igiena , 69 , diferite poziții , footfetish, accept annilingus/cunnilingus, alte fantezii , masaj de relaxare + CIM/COF EXTRA 50 lei. ) Te pupiii ! 💋 De cand ti-ai schimbat tarifele? Parca erai mai "scumpa" ? Tu insusi esti o scumpa olteanco, insa tarifele de cand le-ai schimbat? Link spre comentariu
luisa1 Reputație: 75 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Aprilie 15, 2021 Acum 12 minute, zoro905 a spus: De cand ti-ai schimbat tarifele? Parca erai mai "scumpa" ? Tu insusi esti o scumpa olteanco, insa tarifele de cand le-ai schimbat? Vezi daca nu te-a mai interesat deloc de mine, si m-ai dat uitării din cauza căldurii ...😂 Ți-au scăpat din vedere micile schimbări ! Link spre comentariu
luisa1 Reputație: 75 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Aprilie 15, 2021 Acum 11 ore, Cozonac7 a spus: De ce nu rămâi și în uichend? Astăzi am programare la frizer, am de gând să să fiu cât mai oacheș când vin la tine 😜 Of .. of ! 😂 Lasă că ne vedem dupa sărbători 🐰💚. 1 1 2 Link spre comentariu
costy7 Reputație: 1459 Postat Aprilie 16, 2021 Partajează Postat Aprilie 16, 2021 Acum 14 ore, luisa1 a spus: Of .. of ! 😂 Lasă că ne vedem dupa sărbători 🐰💚. Si eu am fost la frizer😀 și nici măcar nu a dorit sa se revanșeze fata de mine cu programarea făcută și nerespectata Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Aprilie 16, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Aprilie 16, 2021 7 hours ago, costy7 said: Si eu am fost la frizer😀 și nici măcar nu a dorit sa se revanșeze fata de mine cu programarea făcută și nerespectata Din cauză că nu ești (încă) membru colorat 🤭 1 Link spre comentariu
costy7 Reputație: 1459 Postat Aprilie 16, 2021 Partajează Postat Aprilie 16, 2021 Acum 17 minute, Cozonac7 a spus: Din cauză că nu ești (încă) membru colorat 🤭 Crezi sau ai bătut vreun apropo🤔 1 Link spre comentariu
zoro905 Reputație: 827 Postat Aprilie 16, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 16, 2021 22 hours ago, luisa1 said: Vezi daca nu te-a mai interesat deloc de mine, si m-ai dat uitării din cauza căldurii ...😂 Ți-au scăpat din vedere micile schimbări ! 🥰 Link spre comentariu
Postări Recomandate