Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 19 Partajează Postat Iulie 19 Am reușit să ajung la Luisa după câteva încercări. Am dat de topicul ei după anunțul de pe publi.Sunt fan al fetelor mai slim deci speram ca pozele să fie reale iar în cazul de față chiar sunt! Locația la un bloc de pe aleea Cristalului, mi-a deschis o brunetă în rochie verde mulată care a scos în evidență niște sâni generoși.Ochii superbi, părul într-un coc stilul simonei halep și obrăjorii prinși serios de soare au fost primele aspecte luate în seamă. Fătuca nu e pe grabă ,e prietenoasă și m-a făcut să mă simt în largul meu, lucru ce nu îmi iese peste tot unde merg. Baia cu mai multe geluri de duș și prosoape mari puse la dispoziție. În dormitor se implică în ceea ce face și pare ca ii și plac anumite "atingeri" primite.Oralul neprotejat bine făcut cu priviri din alea ce te fac să tot vrei.Păsărica perfect rasa s-a cerut a fi degustată, igiena așa cum trebuie plus o aroma foarte plăcută a pielii la general.O fi vreun gel de dus mai șmecher, folosit. ) Normal protejat în care m-am bucurat de sânii și fundulețul ei frumușel. Finalizare orală după care m-am simțit plăcut epuizat . Prețurile ei sunt încă foarte bune comparabil cu noile scoruri destul de umflate în care oralul neprotejat nu prea mai e de găsit inclus iar mai toate serviciile devin extra. E de revizitat cu siguranță Luisa,chiar dacă nu îmi place zona în care are cabinetul. Link spre comentariu
dany tm Reputație: 0 Postat Iulie 20 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Iulie 20 Bună,la ce preț e 1 fin. Ms Link spre comentariu
disney02 Reputație: 504 Postat Iulie 21 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 21 La 24.08.2023 la 13:42, Luisaa1 a spus: Hmm...frumoasa ca aspect! Ce citesc,aici e și mai promițător! Promit sa te vizitez! 😘 Link spre comentariu
Domax Reputație: 10 Postat August 5 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat August 5 Tocmai ce i-am scris, dar am observat că nu are poză la profil, ceea ce înseamnă că nu este activă. Am răsfoit puțin topicul (nu mult că nu pot 😬), dar nu am găsit lista de servicii. Întrebarea mea este, nu este activă în Timișoara sau nu zilele acestea? Mersi (abia aștept să o vizitez) Link spre comentariu
inn2004 Reputație: 141 Postat August 5 Oras:Timis Oras:Timis Partajează Postat August 5 Acum 54 minute, Domax a spus: Dupa o lunga pauza, am fost la ea cand ne-a vizitat ultima oara. Pot sa spun ca a ramas la fel de frumoasa si dragalasa. Am optat pentru o ora cu 2 finalizari pentru care am lasat un cadou de 250 ron + 50 ron finalizare orala. Puta fetei la fel de frumoasa, ii place sa fie linsa, oralul il face cu drag, cu priviri in timp ce o ia in gura, iar normalul cu mai multe pozitii dupa preferinte. Eu unul revin cu drag la ea de cate ori am ocazia. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate