tendoi Reputație: -550 Postat August 12, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 12, 2017 prevad vreo 20 de usere...pulamea2...pulamea3...pulamea10...pulamea20...))))))))))) 3 3
pula mea 1 Reputație: 5 Postat August 12, 2017 Autor Postat August 12, 2017 Sa mă pissss si mă cac pe toate epavele forumului !! 1
pansacola77 Reputație: 108 Postat August 12, 2017 Oras:Europe Oras:Europe Postat August 12, 2017 Mars! 1 1
pula mea 1 Reputație: 5 Postat August 12, 2017 Autor Postat August 12, 2017 Mars!Sugi pula stricatule . 1
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat August 12, 2017 Postat August 12, 2017 Si eu dar si ceilalti se vor pisa pe tine de ras, cand vor vedea ce topic aberant ai deschis !
pula mea 1 Reputație: 5 Postat August 12, 2017 Autor Postat August 12, 2017 Si eu dar si ceilalti se vor pisa pe tine de ras, cand vor vedea ce topic aberant ai deschis ! Ma doare in pula , toți avortați vin pe forum sa sugă pula ! Sa mă pis pe ei , sa le trag muie .
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat August 12, 2017 Postat August 12, 2017 prevad vreo 20 de usere...pulamea2...pulamea3...pulamea10...pulamea20... )))))))))))Numai pana la 20 crezi ca va ajunge ?!!! Eu zic ca idiotul asta daca-si pune mintea, pana diseara isi mai face 100 de conturi. ) Dar mai mult ca sigur ca nu va ramane nici macar cu 69 de clone, ca-i vor fi toate banate de catre motan.
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat August 12, 2017 Postat August 12, 2017 Ma doare in pula , toți avortați vin pe forum sa sugă pula !Sa mă pis pe ei , sa le trag muie .Urat mai reactionezi cand esti luat la PL de ceilalti, dar nui bai, sunt destui de-al de dastia ca tine ce nici macar spitalul 9 nu le mai gaseste vreun antidot.
pula mea 1 Reputație: 5 Postat August 12, 2017 Autor Postat August 12, 2017 Urat mai reactionezi cand esti luat la PL de ceilalti, dar nui bai, sunt destui de-al de dastia ca tine ce nici macar spitalul 9 nu le mai gaseste vreun antidot. Nu am fost luat la pula dupa contul meu , noi doi suntem "amici " Dar m-am saturat de gunoaiele dupa forum , nu mai vezi un topic cu recenzii , nu mai vezi niște poze , nu mai vezi nimic , de ce ? Din cauza muiilor care se refugiază pe forum , sug pula aici zilnic si nu au o chiftea in stomac ! Întrebarea este alta : ce pula mea rezolva dacă fut topicele curvelor ? Rămân alea fără clienți sau ce ?
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat August 12, 2017 Postat August 12, 2017 Nu am fost luat la pula dupa contul meu , noi doi suntem "amici "Dar m-am saturat de gunoaiele dupa forum , nu mai vezi un topic cu recenzii , nu mai vezi niște poze , nu mai vezi nimic , de ce ? Din cauza muiilor care se refugiază pe forum , sug pula aici zilnic si nu au o chiftea in stomac !Întrebarea este alta : ce pula mea rezolva dacă fut topicele curvelor ? Rămân alea fără clienți sau ce ?Asa si...ce vei rezolva daca te revolti asa de tare ? ) Nimic ! Dimpotriva, vei fi luat la PL si te vei face de totul rasul. PS: sper c-ai inteles la ce m-am referit !
pula mea 1 Reputație: 5 Postat August 12, 2017 Autor Postat August 12, 2017 Asa si...ce vei rezolva daca te revolti asa de tare ? ) Nimic ! Dimpotriva, vei fi luat la PL si te vei face de totul rasul. PS: sper c-ai inteles la ce m-am referit ! Poate își da motanu seama ca ceea ce este aici nu este bine ! Ma pis pe toți care comentează negativ aici , si care sunt contra a ce spun eu ! Ma doare in pula de ei !
Postări Recomandate