Sari la conținut

Sa mă pis pe voi !!!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

prevad vreo 20 de usere...pulamea2...pulamea3...pulamea10...pulamea20...:))))))))))))

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

:slap2 Si  eu dar si ceilalti se vor pisa pe tine de ras, cand vor vedea ce topic aberant ai deschis !   :laugh2

Postat

:slap2 Si  eu dar si ceilalti se vor pisa pe tine de ras, cand vor vedea ce topic aberant ai deschis !   :laugh2

Ma doare in pula , toți avortați vin pe forum sa sugă pula !

Sa mă pis pe ei , sa le trag muie .

Vizitator all_star
Postat

prevad vreo 20 de usere...pulamea2...pulamea3...pulamea10...pulamea20... :))))))))))))

Numai pana la 20 crezi ca va ajunge ?!!! :no2  Eu zic ca idiotul asta daca-si pune mintea, pana diseara isi mai face 100 de conturi. :))   Dar mai mult ca sigur ca nu va ramane nici macar cu 69 de clone, ca-i vor fi toate banate de catre motan.  :laugh2

Vizitator all_star
Postat

Ma doare in pula , toți avortați vin pe forum sa sugă pula !

Sa mă pis pe ei , sa le trag muie .

Urat mai reactionezi cand esti luat la PL de ceilalti, dar nui bai, sunt destui de-al de dastia ca tine ce nici macar spitalul 9 nu le mai gaseste vreun antidot.  :laugh2

post-143269-0-08271300-1502553155_thumb.jpg

Postat

Urat mai reactionezi cand esti luat la PL de ceilalti, dar nui bai, sunt destui de-al de dastia ca tine ce nici macar spitalul 9 nu le mai gaseste vreun antidot.  :laugh2

Nu am fost luat la pula dupa contul meu , noi doi suntem "amici "

Dar m-am saturat de gunoaiele dupa forum , nu mai vezi un topic cu recenzii , nu mai vezi niște poze , nu mai vezi nimic , de ce ? Din cauza muiilor care se refugiază pe forum , sug pula aici zilnic si nu au o chiftea in stomac !

Întrebarea este alta : ce pula mea rezolva dacă fut topicele curvelor ? Rămân alea fără clienți sau ce ?

Vizitator all_star
Postat

Nu am fost luat la pula dupa contul meu , noi doi suntem "amici "

Dar m-am saturat de gunoaiele dupa forum , nu mai vezi un topic cu recenzii , nu mai vezi niște poze , nu mai vezi nimic , de ce ? Din cauza muiilor care se refugiază pe forum , sug pula aici zilnic si nu au o chiftea in stomac !

Întrebarea este alta : ce pula mea rezolva dacă fut topicele curvelor ? Rămân alea fără clienți sau ce ?

Asa si...ce vei rezolva daca te revolti asa de tare ? :))                                                                                                                                    Nimic ! :no2  Dimpotriva, vei fi luat la PL si te vei face de totul rasul.                                                                                                                  PS: sper c-ai inteles la ce m-am referit !  ;)

Postat

Asa si...ce vei rezolva daca te revolti asa de tare ? :))                                                                                                                                    Nimic ! :no2  Dimpotriva, vei fi luat la PL si te vei face de totul rasul.                                                                                                                  PS: sper c-ai inteles la ce m-am referit !  ;)

Poate își da motanu seama ca ceea ce este aici nu este bine !

Ma pis pe toți care comentează negativ aici , si care sunt contra a ce spun eu !

Ma doare in pula de ei !

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...