n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat August 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2017 Ce iti mai place shaorma cu de toate de la distror Asta e santajist sau hartuitor?Pe bune acum, la mine maxim imi ducea gunoiul si se stergea pe bot de lipsa p...ei.E un tampitel, nimic mai mult.Un vocabular mai putin agresiv poate il facea sa te lase in pace. Am vazut ce scrii, provoci, nu te mai plange. 1 2
burgman4 Reputație: 1810 Postat August 18, 2017 Oras:. Oras:. Postat August 18, 2017 fugi repede si cumpara..))))Am facut-o deja ! citesc cu interes maxim !!!! 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat August 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2017 Am facut-o deja ! citesc cu interes maxim !!!!Ai si zis ca ti-ai luat. Cine poate intelege.
burgman4 Reputație: 1810 Postat August 18, 2017 Oras:. Oras:. Postat August 18, 2017 Ai si zis ca ti-ai luat. Cine poate intelege.Nu ne intelegem ! Nu conteaza , Imparior ce face , s-a impacat cu Denisa ?? Au pus-o pe fuga derbedeii ! Urat , foarte urat .. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 18, 2017 Postat August 18, 2017 Nu ne intelegem ! Nu conteaza , Imparior ce face , s-a impacat cu Denisa ?? Au pus-o pe fuga derbedeii ! Urat , foarte urat ..n.a pus.o nimeni pe fuga ..ea a ales sa plece... 2
burgman4 Reputație: 1810 Postat August 18, 2017 Oras:. Oras:. Postat August 18, 2017 Vrei sa inncep si eu ??? Stii foarte bine despre ce vorbesc !Cam ce ai facut tu , Denis , cu prietenul @Mihaitgv ?? Sa fim golani pana la capat ? Ps : am vb personal cu Denisa in zia care a plecat , stiu despre ce este vorba ! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 18, 2017 Postat August 18, 2017 Vrei sa inncep si eu ??? Stii foarte bine despre ce vorbesc !Cam ce ai facut tu , Denis , cu prietenul @Mihaitgv ?? Sa fim golani pana la capat ? Ps : am vb personal cu Denisa in zia care a plecat , stiu despre ce este vorba !a durut.o adevarul? 1
alexa0909 Reputație: 419 Postat August 18, 2017 Oras:till i die Oras:till i die Postat August 18, 2017 a durut.o adevarul? iar deschizi gurita? 2
alexa0909 Reputație: 419 Postat August 18, 2017 Oras:till i die Oras:till i die Postat August 18, 2017 n.a pus.o nimeni pe fuga ..ea a ales sa plece...vezi ce fel de animal esti?vezi cum ai hartuito pe fata aia? 2
eva0609 Reputație: 1880 Postat August 18, 2017 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Autor Postat August 18, 2017 n.a pus.o nimeni pe fuga ..ea a ales sa plece...Inchide gura impresarule 4 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2017 Postat August 19, 2017 Eva..esti posedata demonic...trebuie sa. Te exorcizez.
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 19, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 19, 2017 vezi sa nu ramai fara par asa cum ai ramas si fara reputatie )))Suna amenințare!! Deci dacă tot tai frunze la câini înseamnă că ai timp să încerci toate cele de mai jos și apoi să găsești răspunsul la întrebare....Ce să faci când nu știi ce să faci?citește articole despre cum alții au reușit să dea lovitura când aveau vârsta ta....Vorbește cu un prieten care nici el nu știe ce să facă!!!
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 19, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 19, 2017 Vrei sa inncep si eu ??? Stii foarte bine despre ce vorbesc !Cam ce ai facut tu , Denis , cu prietenul @Mihaitgv ?? Sa fim golani pana la capat ? Ps : am vb personal cu Denisa in zia care a plecat , stiu despre ce este vorba !Spune!!Dar vreau dovezi!
Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2017 Postat August 19, 2017 Suna amenințare!! Deci dacă tot tai frunze la câini înseamnă că ai timp să încerci toate cele de mai jos și apoi să găsești răspunsul la întrebare....Ce să faci când nu știi ce să faci?citește articole despre cum alții au reușit să dea lovitura când aveau vârsta ta....Vorbește cu un prieten care nici el nu știe ce să facă!!!o sa reuseasca ...sugand pula . 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2017 Postat August 19, 2017 o sa reuseasca ...sugand pula .wtf...
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 19, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 19, 2017 o sa reuseasca ...sugand pula .Pentru eva=alexa nici asa nu reușește...o cunosc bine habar nu are Bușon, manșon plus piston....gura nu e o teacă pentru pulă. Dacă ea înțelege drept supt actul în care faci buzele pâlnie și lași pula sa intre printre ele, e nasol.la arta suptului trebuie să contribui cu toate componentele gurii în mișcare.🤣🤣🤣😂😂 partea de dedesubt a limbii este moale, partea de sus e tare, bolta palatina e curbă și fermă....combină aceste atuuri, incearcă să-l lingi circular de-a lungu gulerului unde se termina glandul, și pe linia mediana numita popular ața puli..cat sa explic???..dacă începi să-i lingi capul alternativ cu partea inferioară a limbii și cu cea superioară apoi să o sprijini de cerul gurii lăsând-o sa se plimbe înainte și înapoi printre buzele umede, îi va plăcea senzația la nebunie...wtf 3
burgman4 Reputație: 1810 Postat August 19, 2017 Oras:. Oras:. Postat August 19, 2017 a durut.o adevarul? NU stiu , poate doar a deranjat-o implicarea ta in viata ei personala !
fenrirone Reputație: 95 Postat August 19, 2017 Postat August 19, 2017 wtf... Bravo mai, ai ajuns sa te comentezi singur.... User creat azi, din Valcea, care ce sa vezi, isi facu debutul tocmai pe un thread unde esti vedeta :-))) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2017 Postat August 19, 2017 Bravo mai, ai ajuns sa te comentezi singur.... User creat azi, din Valcea, care ce sa vezi, isi facu debutul tocmai pe un thread unde esti vedeta :-)))si tu tot din VL?
burgman4 Reputație: 1810 Postat August 19, 2017 Oras:. Oras:. Postat August 19, 2017 Spune!!Dar vreau dovezi! Nu am sa spun ! Consider ca discretia trebuie sa primeze , este viata ei si nu trebuie sa ne implicam , noi niste straini ! Consider ca nu este treaba noastra , niste straini si mai ales pe un forum , ce probleme personale are ea ( Denisa ) . Am vorbit cu ea in ziua aceea , ma rog mi-a plans in telefon . Atat spun , mi-a spus ca este hartuita si amenintata , restul ..... tine de ea . Ca dovada ca am vb cu ea , mi-a povestit treaba cu Jaguar`u. Nu o acuz si nici nu o apar , dar prea ati sarit pe ea , nu stiu ce interese aveti sau nu , nu ma intereseaza ! 2
burgman4 Reputație: 1810 Postat August 19, 2017 Oras:. Oras:. Postat August 19, 2017 Nici 10% nu stii adevarul... Boss , asa o fii ! nu ma intereseaza viata ei ! este strict problema ei , nu a noastra .Ca pe tine te intereseaza asa de mult , nu inteleg de ce , este problema ta . Problemele pe care le ai cu ea rezolvale cu ea in particular , nu aici pe forum , este un FORUM de pizde si curvari , nu sala de judecata ! 2
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 19, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 19, 2017 Boss , asa o fii ! nu ma intereseaza viata ei ! este strict problema ei , nu a noastra .Ca pe tine te intereseaza asa de mult , nu inteleg de ce , este problema ta . Problemele pe care le ai cu ea rezolvale cu ea in particular , nu aici pe forum , este un FORUM de pizde si curvari , nu sala de judecata ! Tu ,nu vezi ???cine contina discutia??cine ??
Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2017 Postat August 19, 2017 Am inteles. Sper sa se potoleasa eva ca sa imi pot continua studiul proiectelor si cautarilor pt. Forum. 1
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 19, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 19, 2017 Vrei sa inncep si eu ??? Stii foarte bine despre ce vorbesc !Cam ce ai facut tu , Denis , cu prietenul @Mihaitgv ?? Sa fim golani pana la capat ? Ps : am vb personal cu Denisa in zia care a plecat , stiu despre ce este vorba ! Bro,daca crezi ca este ok sa futi una care este urmărită penal....si interceptata tefefonic...dai vice.. Poate cine stie ...surprize
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum