christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 20, 2017 uite unu activitatelui de caterinca http://nimfomane.com/forum/user/236514-clonatu/ 0 recnzi la fete!Cel mai muist...rezolva l si pe clonatuðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 13 8 Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 20, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 20, 2017 Nu ai prieteni cu valoare verde pe forum, fa-ti. Nu-mi place nici mie disperatul de christiano, dar nu dau bani si timp pe jeguri. amanda, serios? 1 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 20, 2017 amanda, serios? Ce ar trebui sa-mi placa la el? Cum exagereaza cu disperare pe topicul ala...Promovare, inteleg, dar faci scandal peste scandal pe topicul fetei si prea multi ajung sa creada ca e pestita... nu-i faci niciun bine.Treaba lor, dar eu spun ce cred si nici nu cer sa ma placa toata lumea. Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 20, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 20, 2017 disperare vezi tu? 1 1 Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 20, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 20, 2017 Ce ar trebui sa-mi placa la el? Cum exagereaza cu disperare pe topicul ala...Promovare, inteleg, dar faci scandal peste scandal pe topicul fetei si prea multi ajung sa creada ca e pestita... nu-i faci niciun bine.Treaba lor, dar eu spun ce cred si nici nu cer sa ma placa toata lumea. amanda, incearca sa iesi din 'psihoza' in care se pare ca ai intrat. Daca esti puternica, poti sa consideri 'o gluma' ce ti se intampla.In viata castiga cei puternici!!! 1 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 20, 2017 amanda, incearca sa iesi din 'psihoza' in care se pare ca ai intrat. Daca esti puternica, poti sa consideri 'o gluma' ce ti se intampla.In viata castiga cei puternici!!! Unde vezi tu psihoza? Nu ma apuc sa-i caut postarile disperate sa-mi intaresc cuvantul, ma doare la bascheti daca nu-ti convine faptul ca un user imi este antipatic. 1 2 Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 20, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 20, 2017 Unde vezi tu psihoza? Nu ma apuc sa-i caut postarile disperate sa-mi intaresc cuvantul, ma doare la bascheti daca nu-ti convine faptul ca un user imi este antipatic. bine daca tu asa crezi ca e bine , eu iti respect decizia si imi cer scuze daca te-am facut sa te simti prost din cauza mea,eu imi cer scuze..... 2 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 20, 2017 bine daca tu asa crezi ca e bine , eu iti respect decizia si imi cer scuze daca te-am facut sa te simti prost din cauza mea,eu imi cer scuze..... N-ai de ce sa te scuzi, merci, m-ai amuzat. 1 2 Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 20, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 20, 2017 N-ai de ce sa te scuzi, merci, m-ai amuzat. 1 1 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 20, 2017 well, e de ajuns sa te uiti cine i-a dat redusului mental 5 stele la profil ca sa te lamuresti ca merita banat. Redus mintal esti tu ..cu asta te ocupi pe aici...labagiule...chiar daca stergi commentul 12 8 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 20, 2017 Apropos de titlul topicului...cam putin te duce capul...spre delocðŸ˜ðŸ˜ 13 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 20, 2017 Partajează Postat August 20, 2017 din pacate pestele prieten mihaitgv nu e de acord, asa ca nu se poate face nimic.e placut totusi cum pestii se ajuta intre ei, cu fete, recenzii pozitive si negative, si acum cu puncte.imi place solidaritatea de bransa, bravo baieti, daca voi nu va ajutati intre voi, cine sa va ajute?Lasa-i sa adoarmă si îl ataci atunci 1 3 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 20, 2017 Mai durează? DaðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 12 8 Link spre comentariu
cel mai muissst Reputație: -410 Postat August 20, 2017 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Autor Partajează Postat August 20, 2017 Lasa-i sa adoarmă si îl ataci atunci sa stii ca si tu esti foarte aproape sa te trezesti dimineata cu o linie peste nume.cristiano e un peste retardat, dar nici tu nu esti alba ca zapada, asa ca zic sa te dai mai la umbra. 3 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 20, 2017 Partajează Postat August 20, 2017 Fa-ti de cap Andrew 2 1 Link spre comentariu
meandmyself Reputație: -419 Postat August 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 20, 2017 Eub l-as propune pe skopelos. Dar nu are inca 400 de postari. 2 1 Link spre comentariu
cel mai muissst Reputație: -410 Postat August 20, 2017 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Autor Partajează Postat August 20, 2017 Eub l-as propune pe skopelos. Dar nu are inca 400 de postari. coae, esti poponar?ai 1500 de minusuri de dat pe zi.da la fraier cate poti, si apoi vino aici si cere ajutor.daca se califica pentru muitza, va primii muitza.incearca totusi, daca poti, sa nu-i trimiti si copie dupa buletin, in caz ca e si asta un santajist...ai de plm... 3 4 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 20, 2017 Eub l-as propune pe skopelos. Dar nu are inca 400 de postari. coae, esti poponar?ai 1500 de minusuri de dat pe zi.da la fraier cate poti, si apoi vino aici si cere ajutor.daca se califica pentru muitza, va primii muitza.incearca totusi, daca poti, sa nu-i trimiti si copie dupa buletin, in caz ca e si asta un santajist...ai de plm... Nu ma bag, zboara testosteronul pe aici de ma ia curentul, doar sugerez ca in asociere ati avea o putere... Nu va place, nu v-am batut, tzuc pe frunte, in rest are cine. https://www.youtube.com/watch?v=Z8dqlMDQYvM Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat August 20, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat August 20, 2017 ' 3 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 20, 2017 Partajează Postat August 20, 2017 Ce inseamna "troll" ??? Ca am tot vazut pe aiciLa zoologie am învățat, e o ființă care vorbește mult și prost,fără rost, cu deficiență de atenție. Apropo aici e un fel de blacklist? )) Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat August 20, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat August 20, 2017 La zoologie am învățat, e o ființă care vorbește mult și prost,fără rost, cu deficiență de atenție.Apropo aici e un fel de blacklist? ))Sper ca nu te referi la mine. Eu mi-am incheiat programul , si mai citesc forum-ul . Eram doar curioasa ce este un troll. Nu caut atentie:)))) 🤔🤔🤔 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 20, 2017 Partajează Postat August 20, 2017 Sper ca nu te referi la mine. Eu mi-am incheiat programul , si mai citesc forum-ul . Eram doar curioasa ce este un troll. Nu caut atentie:)))) 🤔🤔🤔Cum să mă refer la tine? Èši-am explicat ce e un troll. Pe tine te aștept la o plimbărica, știi tu unde Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 20, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 20, 2017 🤔 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat August 20, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat August 20, 2017 Cum să mă refer la tine? Èši-am explicat ce e un troll. Pe tine te aștept la o plimbărica, știi tu unde Ma gandeam ca deranjez cu intrebarile mele , ca mereu am cate o nelamurire. dar parca sunt prea multe de invatat pe forum-ul asta.Stiu , da. 🌹 De plimbarica 1 Link spre comentariu
cel mai muissst Reputație: -410 Postat August 20, 2017 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Autor Partajează Postat August 20, 2017 Apropo aici e un fel de blacklist? )) pula mea, am zis eu ca e chat cu subiect liber ales?daca n-aveti de comentat la subiect, puteti sa va duceti pe alt thread.asta de aici, spre deosebire de restul forumului, E MODERAT. 2 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum