n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat August 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2017 coae, esti poponar?ai 1500 de minusuri de dat pe zi.da la fraier cate poti, si apoi vino aici si cere ajutor.daca se califica pentru muitza, va primii muitza.incearca totusi, daca poti, sa nu-i trimiti si copie dupa buletin, in caz ca e si asta un santajist...ai de plm... Mi-ai sters postarea, fine, raspunde la dobitoace ce e ala troll. 1 2
inesines Reputație: 5299 Postat August 20, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat August 20, 2017 pula mea, am zis eu ca e chat cu subiect liber ales?daca n-aveti de comentat la subiect, puteti sa va duceti pe alt thread.asta de aici, spre deosebire de restul forumului, E MODERAT.Bine , draga! ))))) Eram si eu curioasa. De unde sa stiu scopul topicului ? M-am gandit ca pot sa intreb . Poti sa imi stergi comm 😌😌😌 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat August 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2017 Ce inseamna "troll" ??? Ca am tot vazut pe aici Eu sunt Amada, cea mai nesuferita fiinta de pe forum care iti spune direct in fatza ce crede despre tine.Taie din PM, ma irita cand mi se baga in privat certuri.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat August 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2017 pula mea, am zis eu ca e chat cu subiect liber ales?daca n-aveti de comentat la subiect, puteti sa va duceti pe alt thread.asta de aici, spre deosebire de restul forumului, E MODERAT. Lasa dobitoaca sa citeasca si nu mai scriu pe topicurile tale, eu nu caut retardati sa banez. 3
cel mai muissst Reputație: -409 Postat August 20, 2017 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Autor Postat August 20, 2017 La zoologie am învățat, e o ființă care vorbește mult și prost,fără rost, cu deficiență de atenție. Apropo aici e un fel de blacklist? )) Eu sunt Amada, cea mai nesuferita fiinta de pe forum care iti spune direct in fatza ce crede despre tine.Taie din PM, ma irita cand mi se baga in privat certuri. i-a raspuns anymatoru, nu te mai stresa.tu de ce nu citesti? 1 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat August 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2017 i-a raspuns anymatoru, nu te mai stresa.tu de ce nu citesti? Eu nu mai citesc demult lucruri care ma indispun...Slava ca halca e obosita si eu ascult muzica. Mi-a consumat locul asta multi nervi... nu mai dau. Peseu: Si da, e o alegere. 3
machucambo Reputație: -974 Postat August 20, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 20, 2017 Eu nu mai citesc demult lucruri care ma indispun...Slava ca halca e obosita si eu ascult muzica. Mi-a consumat locul asta multi nervi... nu mai dau. https://www.youtube.com/watch?v=kJQP7kiw5Fk Peseu: Si da, e o alegere. Ți-a mâncat o pulă "locu'" ăsta. Nu te-a pus nimeni să intri. În plus, cred că ți-a convenit de minune când ai putut să împărtășești, sub toate formele posibile, ceea ce trăiești. Inclusiv poza prăpăditului ăla, cu fofeaza înroșită. 3 3
chris73 Reputație: 3808 Postat August 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2017 Ce inseamna "troll" ??? Ca am tot vazut pe aici 2
inesines Reputație: 5299 Postat August 20, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat August 20, 2017 ' 4 1
chris73 Reputație: 3808 Postat August 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2017 Esti frustrata rau . Du-te si trateaza-te . Daca te bagi in seama pt o intrebare si ai reactii de genul nejustificate , inseamna ca ai nevoie de putina liniste . Ca esti cu capul. poti sa ma faci pe mine cum vrei , oricum imi e egal cu zero ce tastezi tu . Se numesc dereglari de comportament ce ai tu.Asa e ea de ani de zile, de cand e pe forumul asta. Nu cred ca se mai poate face ceva 1
cezaradu77 Reputație: -10 Postat August 20, 2017 Postat August 20, 2017 gelugunvasilepoamarosiemasaj_ionypanoramicimparior astept de la voi sugestii MĂ-TA CARE TE-A CĂCAT )))) 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat August 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2017 Esti frustrata rau . Du-te si trateaza-te . Daca te bagi in seama pt o intrebare si ai reactii de genul nejustificate , inseamna ca ai nevoie de putina liniste . Ca esti cu capul. poti sa ma faci pe mine cum vrei , oricum imi e egal cu zero ce tastezi tu . Se numesc dereglari de comportament ce ai tu. Ma plctisesti, asta e ce ai vazut, mai traieste 3 vieti.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat August 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2017 Asa e ea de ani de zile, de cand e pe forumul asta. Nu cred ca se mai poate face ceva Iar neiubit?! Sa snu spui nimanui, dar acum cativa ani nu eram asa. Cum sunt doar eu stiu, te asigur.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 are 13 postari.e departe de momentul despartirii, sa-l lasam sa acumuleze.... posibilitati.m.am cumintit... 2
rozberry Reputație: 44 Postat August 21, 2017 Oras:there Oras:there Postat August 21, 2017 Brett, i really mean itcoclaul asta umple tot forumul de boscheti ca sa nu ma exprim mai explicit
cezaradu77 Reputație: -10 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 astept de la voi sugestii si ajutor. HAI SĂ O FUTEM PE MĂ-TA 1
rozberry Reputație: 44 Postat August 21, 2017 Oras:there Oras:there Postat August 21, 2017 Si ca sa se inteleaga cat de important este pt mine cine il aduce la reputatie pe Brett de trol asa cum este fairplay va acvea cea mai pura simpatie si recunostiinta din partea mea Boynamecrow, ramsay voi ma apreciati macar o secunda soooossss baieti activati-va
money_talks Reputație: -236 Postat August 21, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat August 21, 2017 Si ca sa se inteleaga cat de important este pt mine cine il aduce la reputatie pe Brett de trol asa cum este fairplay va acvea cea mai pura simpatie si recunostiinta din partea mea Boynamecrow, ramsay voi ma apreciati macar o secunda soooossss baieti activati-va Rozeto,tu esti in poza de la avatar?😎
rozberry Reputație: 44 Postat August 21, 2017 Oras:there Oras:there Postat August 21, 2017 Rozeto,tu esti in poza de la avatar?Nu stiu despre ce este vorba, avatar este un film destul de vechi, nu cunosc sa fie vreo continuare.)De unde aceasta subita curiozitate si de ce nu imi spui Roz, Roza etc etc? Cum m-ai apelat suna atat de grosolan
money_talks Reputație: -236 Postat August 21, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat August 21, 2017 Nu stiu despre ce este vorba, avatar este un film destul de vechi, nu cunosc sa fie vreo continuare.)De unde aceasta subita curiozitate si de ce nu imi spui Roz, Roza etc etc? Cum m-ai apelat suna atat de grosolanNu fi obraznicã,cã te plesnesc😃Imi place gagica de la avatarul tau,sã nu-mi spui ca te-ai facut așa bunã!?😃 6 10
rozberry Reputație: 44 Postat August 21, 2017 Oras:there Oras:there Postat August 21, 2017 Nu fi obraznicã,cã te plesnescImi place gagica de la avatarul tau,sã nu-mi spui ca te-ai facut așa bunã!?Eu intotdeauna am fost nu buna, ci de-a dreptul apetisanta. Orice asemenare pur intamplatoare cu avatarul nu va fi confirmata or infirmata. PS si mereu am zis asa cum este am sani mari...dintotdeauna cand slabeasc am masura 3,cand imi iau inaoi putin mai mult.si in ultima vreme simtindu-ma destul de nesatisfacuta ca sa zic asa plus minus cateva kg brusc se tot intampla. Dar niciodata nu am sani mai mici de 3 Si imi place sa ii camuflez prin haine ca ma simt incomod, in pubertate avandu-i f mari,mi-a ramas o anumita stanjeneala de atunci si nu imi plac efectiv femeile care par umflate cu pompa....nu mi se pae finutNu stiu cat sens face pt un barbat, destul sa faca pt mine
money_talks Reputație: -236 Postat August 21, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat August 21, 2017 Eu intotdeauna am fost nu buna, ci de-a dreptul apetisanta. Orice asemenare pur intamplatoare cu avatarul nu va fi confirmata or infirmata. PS si mereu am zis asa cum este am sani mari...dintotdeauna cand slabeasc am masura 3,cand imi iau inaoi putin mai mult.si in ultima vreme simtindu-ma destul de nesatisfacuta ca sa zic asa plus minus cateva kg brusc se tot intampla. Dar niciodata nu am sani mai mici de 3 Si imi place sa ii camuflez prin haine ca ma simt incomod, in pubertate avandu-i f mari,mi-a ramas o anumita stanjeneala de atunci si nu imi plac efectiv femeile care par umflate cu pompa....nu mi se pae finutNu stiu cat sens face pt un barbat, destul sa faca pt mine Io' in locul tãu nu i-as camufla,ci dimpotriva i-aș expune si mai mult😃Da-mi poza pã PM,sa o vazã si ochiu' meu😃
vistantric Reputație: -3413 Postat August 21, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 21, 2017 Chat,intre cine si cineee...?
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 Putin spre deloc te duce capul cel mai muissst ! :laugh2 :laugh2 :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum