Sari la conținut

Stefania Nerva Traian 0733276531 Un GFE excelent cu sani mari

Postări Recomandate

• Oras:Into thin air
  • Oras:Into thin air
Postat

Sunat, nu raspunde...probabil colegii s-au activat deja! ;))

• Oras:Bucharest
Postat

Buna..am incercat sa te sun dar nu am reusit sa te prind se pare :) mai esti disponibila azi?

Postat

Vazut...placut si bine a fost ca am si testat. Buna decizie.

Pe scurt ...cum a zis un stimat in recenziile anterioare e peste ce gasesti in circulatie acum

Aspect : ca si o concluzie generala 9 daca e sa fiu impartial

sani frumosi , lasati putin dar total nederanjant

Oral:  protejat dar iarasi...nederanjant...stie ce face asa ca nu a prezentat nici un impediment

Actiune : blana, maxim , gfe ridicat , intretinut , e cu tine acolo se implica, rostogoliri prin pat ,cand eu peste , cand ea peste , dupa doggy,

dupa care lingurita, 2 numere cam 70 de min de rafuiala ca nebunii...aici trebuie sa imi cer scuze cu speranta sa nu o fii obosit prea tare...per total... clar un mare DA din partea mea.

Cadoul stiti deja care e asa ca nu mai e rost de spus

Daca e de revenit...daca ma mai primeste doar nu sunt tampit sa nu revin :)))))

Thanks girl . See ya next time  :pimp

Spor la treaba fratilor 

• Like 9
Postat

Salutare ,

Am vizitat-o pe Stefania azi ...sincer nu vreau sa detaliez toata actiunea dar nu pot spune ca am fost prea incantat .

Locație 9 - este ok , vis a vis de zepter , ampartamentul arata bine
Gfe..10..se implica..incearca sa te faca sa te simti bine.. - face fk
Domnisoara..7,5 ..tanara , sanii lasati , carnea moale ,pozele o avantajeaza  dar este ok.

Igiena - 8 - parca simteam un miros ...nu s-a dus la dus cand am ajuns din spusele ei a fost inainte, am primit pt dus un prosop...care nu parea foarte fresh
Oral -8 - np , fara atentie la zonele adiacente  si fara incercari de deep 
Normal 8 .accepta orice poziție.. are tendinde de initiativa
Anal..nu face..

Tarif 100 fin 200 ora

Sper sa isi imbunatateasca serviciile pe viitor , de recomandat nu stiu ce sa spun dar eu nu cred ca voi revenii.

• Like 5
Postat

Salutare ,

Am vizitat-o pe Stefania azi ...sincer nu vreau sa detaliez toata actiunea dar nu pot spune ca am fost prea incantat .

Locație 9 - este ok , vis a vis de zepter , ampartamentul arata bine[/size]Gfe..10..se implica..incearca sa te faca sa te simti bine.. - face fk[/size]Domnisoara..7,5 ..tanara , sanii lasati , carnea moale ,pozele o avantajeaza  dar este ok.[/size]

Igiena - 8 - parca simteam un miros ...nu s-a dus la dus cand am ajuns din spusele ei a fost inainte, am primit pt dus un prosop...care nu parea foarte fresh[/size]Oral -8 - np , fara atentie la zonele adiacente  si fara incercari de deep [/size]Normal 8 .accepta orice poziție.. are tendinde de initiativa[/size]Anal..nu face..[/size]

Tarif 100 fin 200 ora[/size]

Sper sa isi imbunatateasca serviciile pe viitor , de recomandat nu stiu ce sa spun dar eu nu cred ca voi revenii.

• Like 1
Postat

Salutare ,

Locație 9 - este ok , vis a vis de zepter , ampartamentul arata bine[/size]Gfe..10..se implica..incearca sa te faca sa te simti bine.. - face fk[/size]Domnisoara..7,5 ..tanara , sanii lasati , carnea moale ,pozele o avantajeaza  dar este ok.[/size]Igiena - 8 - parca simteam un miros ...nu s-a dus la dus cand am ajuns din spusele ei a fost inainte, am primit pt dus un prosop...care nu parea foarte fresh[/size]Oral -8 - np , fara atentie la zonele adiacente  si fara incercari de deep [/size]Normal 8 .accepta orice poziție.. are tendinde de initiativa[/size]Anal..nu face..[/size]Tarif 100 fin 200 ora[/size]

:)) :)) :)) :))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...