Sari la conținut

Stefania Nerva Traian 0733276531 Un GFE excelent cu sani mari

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ma pui pe ganduri.

Pe mine m-a pus pe drumuri aseara ca sa nu mai raspunda la telefon cand eram in zona

Postat

Ti.am cerut scuze si apoi ai zis tu ca nu mai vi ca nush cine e jos...deci nu fi rau

Nu ai vorbit nici macar o secunda cu mine la telefon. Te-am sunat de 3 ori si nu mi-ai raspuns, iar a 4a oara mi-ai inchis direct si a intrat casuta.

Postat

Ma scuzati ca va intrerup discutia.

Mesaj catre Virginul- ai avut noroc ca nu ai urcat, ai ramas cu banii si iti recomand sa mai citesti povesti...eu am citit aici si parea ca va fi bine, asa ca sa trec la subiect:

Programat pana in ora 11, pentru o vizita de 30 minute, de la ora 15; ajung la bcr, vis a vis de zepter...abia am gasit loc de parcare, am urcat, la locatie imi deschide usa o fatuca dragutica, tinerica (26 ani) declarati, cam zglobie...tinuta de primire si atitudinea se ridica cam pe la nota 6-7, moare pasiunea la privelistea cu tzatzele curgatoare...oricum, posibil ca ma raportez eu prea mult la ce exista in piata si la aceeasi bani.

Actiunea a fost construita de ON+NP - o finalizare, unde oralul a fost bunicel undeva intre 8-9, cred ca e serviciul care o poate caracteriza, la normal 3 pozitii, ea deasupra, apoi eu si finalizare doggy. Nimic memorabil, desi nu se fereste sa dea contre...spatiu relaxat - stramta o fi fost ...mai demult.

Igiena....nu a facut dush...mi s-a parut ca e dornica sa inceapa, daca eu nu as fi solicitat sa intru la igienizare, probabil nu s-ar fi suparat- aici as acorda un 7, prosopul...l-am utulizat pt sters pe picioare, nu m-am riscat.

Locatia, bine amplasata, dar saracuta, mi-am asezat hainele pe un scaun taburet langa pat...nu exista cuier....tv- nota 7

La baie am avut gel...ok

La corp - nota 7, figura 8.

Timp petrecut de la 15.05- 15,25

Cam aceasta a fost scurta poveste, eu personal apreciez exagerat tariful 100-200, corect ar fi 50+50 sau 100 ora, eu nu revin nici la aceste tarife

Bafta la ciocane si succes Stefania. Nu fi suparata dar cam asa am simtit conexiunea cu tine

• Like 7
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ma scuzati ca va intrerup discutia.

Mesaj catre Virginul- ai avut noroc ca nu ai urcat, ai ramas cu banii si iti recomand sa mai citesti povesti...eu am citit aici si parea ca va fi bine, asa ca sa trec la subiect:

Programat pana in ora 11, pentru o vizita de 30 minute, de la ora 15; ajung la bcr, vis a vis de zepter...abia am gasit loc de parcare, am urcat, la locatie imi deschide usa o fatuca dragutica, tinerica (26 ani) declarati, cam zglobie...tinuta de primire si atitudinea se ridica cam pe la nota 6-7, moare pasiunea la privelistea cu tzatzele curgatoare...oricum, posibil ca ma raportez eu prea mult la ce exista in piata si la aceeasi bani.

Actiunea a fost construita de ON+NP - o finalizare, unde oralul a fost bunicel undeva intre 8-9, cred ca e serviciul care o poate caracteriza, la normal 3 pozitii, ea deasupra, apoi eu si finalizare doggy. Nimic memorabil, desi nu se fereste sa dea contre...spatiu relaxat - stramta o fi fost ...mai demult.

Igiena....nu a facut dush...mi s-a parut ca e dornica sa inceapa, daca eu nu as fi solicitat sa intru la igienizare, probabil nu s-ar fi suparat- aici as acorda un 7, prosopul...l-am utulizat pt sters pe picioare, nu m-am riscat.

Locatia, bine amplasata, dar saracuta, mi-am asezat hainele pe un scaun taburet langa pat...nu exista cuier....tv- nota 7

La baie am avut gel...ok

La corp - nota 7, figura 8.

Timp petrecut de la 15.05- 15,25

Cam aceasta a fost scurta poveste, eu personal apreciez exagerat tariful 100-200, corect ar fi 50+50 sau 100 ora, eu nu revin nici la aceste tarife

Bafta la ciocane si succes Stefania. Nu fi suparata dar cam asa am simtit conexiunea cu tine

Dragul meu nu suntem noi vinovate ca nu exista cuier si ce ai mai spus tu.

Nu cred ca cineva care plateste in regim hotelier s-ar apuca sa faca investitii in apartamente.

La fel si cand spuneti ca "patul scartaia" :)) crede-ma ca in momentul cand inchiriez nu verific daca scartaie paturile sau nu.

Sunt anumite chestii care nu au ce cauta in recenziile fetelor.

Multumesc! :))

• Like 1
Postat

Dragul meu nu suntem noi vinovate ca nu exista cuier si ce ai mai spus tu.

Nu cred ca cineva care plateste in regim hotelier s-ar apuca sa faca investitii in apartamente.

La fel si cand spuneti ca "patul scartaia" :)) crede-ma ca in momentul cand inchiriez nu verific daca scartaie paturile sau nu.

Sunt anumite chestii care nu au ce cauta in recenziile fetelor.

Multumesc! :))

Inteleg o parte din ce spui, totusi este un lucru normal sa existe o solutie decenta de asezat hainele. Eu am venit la costum, camasa...ai observat si tu ca una e sa impachetezi un pantalon de blug si un tricou si alta e cand...

Vorbeste cu managaerul: cumpara ma nene un cuier mobil...sa il plimb cu mine unde ma duci.

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Inteleg o parte din ce spui, totusi este un lucru normal sa existe o solutie decenta de asezat hainele. Eu am venit la costum, camasa...ai observat si tu ca una e sa impachetezi un pantalon de blug si un tricou si alta e cand...

Vorbeste cu managaerul: cumpara ma nene un cuier mobil...sa il plimb cu mine unde ma duci.

:))) :)))
  • Like 1
Vizitator
Postat

Asta sa ma plimb si cu cuierul dupa mine :)) tot ce imi lipsea

Iar tipa de la care am inchiriat nu este menegerul nostru :))

LUCRAM SINGURE.NU AVEM NEVOIE DE MENEGERI,NU DE ALTA DAR MAI MULT NE-AR INCURCA

TE :*

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Asta sa ma plimb si cu cuierul dupa mine :)) tot ce imi lipsea

Iar tipa de la care am inchiriat nu este menegerul nostru :))

LUCRAM SINGURE.NU AVEM NEVOIE DE MENEGERI,NU DE ALTA DAR MAI MULT NE-AR INCURCA

TE :*

si daca lucrati singure dc postezi la ea pe topic? sunteti vecine de apartament?

Postat

si daca lucrati singure dc postezi la ea pe topic? sunteti vecine de apartament?

Da sunt colege, am salutat-o si pe Cristina ieri...dar doar atat.

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Evitati curvele promovate de pestii mihaitgv si cinestie

mai bine sugi pula tu daenerys..

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Noi nu avem pasti..avem rechini :)

Va pup

:)) "porcataliu" chiar :))

Vizitator
Postat

Fataaa ce analfabetă sunt .. i.auzi tu "pasti"

Aveam si alte culori dar i.am mâncat

:)) unu nu ai dat :)) m-ai lasat fara fish :))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...