Sari la conținut

pub24: Bianca "high class" 0725086287

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

le disecam usor usor..pana aflam adevarul...:)

• Minus 2
Postat

oricum pentru toate din zona aia se posteaza varste de 18-19 max 22 de ani pe toate anunturile, de zici ca recrutarile au fost facute din clasa a 11a :))

• Oras:peste tot
Postat

cel putin 30 de ani are,copille de 18 ani nu sunt asa bune :laugh2 (nu toate)

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Asemenea atitudine de cacat o consider ca pe un atac asupra inteligentei noastre ori sunt ele atat de proaste incat nu realizeaza ca sunt penibile cand mint in halul asta.

Da, astea tinere de 18 ani sunt mai slabe la nivel de meserie decat astea peste 30, total de acord

Vizitator
Postat

Va dati cu parerea ca niste babe, dar sigur nu stiti ce e in spatele telefonului.

Eu am vorbit cu ea zilele astea. Are ~18ani. E foarte tanara si inocenta la voce.

Aceeasi poza falsa la anuntul cu numarul: 0724842297, conform Google Images.

Miroase a pescarie cu docile, nefiind singura in locatie (are "colege") si avand anumite cerinte financiare impuse.

Nu mai urmaresc demult forumul, asa ca nu stiu care e "pescar" de meserie pe Militari Residence, dar in minte mi-a venit:
S-ar putea sa nu fie in aceeasi locatie. Nu am testat...

Ca detalii tehnice:
-400h
-2fin
-ON
-NP
-masaj
-FK
-COB, COF
-CIM (extra)
  • Like 2
  • Minus 19
Postat

Daca te iei dupa voce sa stii ca si mama zici ca are 20 la telefon, desi ea are aproape 70.

Postat

Si de dam cu parerea ca asta e si scopul siteului, de a ne da fiecare cu parerea. Nu mai traim intr-o tara comunista sa avem grija la ce zicem/ scriem.

Postat

Si de dam cu parerea ca asta e si scopul siteului, de a ne da fiecare cu parerea. Nu mai traim intr-o tara comunista sa avem grija la ce zicem/ scriem.

:iagree

Vizitator
Postat

adevar.

• Minus 2
Vizitator alex_xx
Postat

Poza aia mai aparea pe constanta la o blonda din summerland.

Postat

Va dati cu parerea ca niste babe, dar sigur nu stiti ce e in spatele telefonului.

Eu am vorbit cu ea zilele astea. Are ~18ani. E foarte tanara si inocenta la voce.

Aceeasi poza falsa la anuntul cu numarul: 0724842297, conform Google Images.

Miroase a pescarie cu docile, nefiind singura in locatie (are "colege") si avand anumite cerinte financiare impuse.

Nu mai urmaresc demult forumul, asa ca nu stiu care e "pescar" de meserie pe Militari Residence, dar in minte mi-a venit:
S-ar putea sa nu fie in aceeasi locatie. Nu am testat...

Ca detalii tehnice:
-400h
-2fin
-ON
-NP
-masaj
-FK
-COB, COF
-CIM (extra)

Nu am nici o legatura cu domnisoara!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...