hunterwhore Reputație: 5198 Postat Noiembrie 9, 2021 Postat Noiembrie 9, 2021 Hmmm..........asta explica de ce nu am reusit sa te prind azi...............🙂 3
paulbestseller Reputație: 2 Postat Noiembrie 10, 2021 Postat Noiembrie 10, 2021 Ati tăbărât pe ea labarilor
putatare Reputație: 43 Postat Noiembrie 11, 2021 Postat Noiembrie 11, 2021 Chiar daca reușesc mai rar să mă văd cu ea , e o femeie de milioane. E singura la care merg de vreo 2 ani. Și de fiecare data e tot mai bine. Ale, te pup. Mereu o plăcere. Abia aștept să ne revedem 😘
alexandra sandra Reputație: 49 Postat Noiembrie 15, 2021 Oras:tg-jiu Oras:tg-jiu Postat Noiembrie 15, 2021 La 11.11.2021 la 10:28, putatare a spus: Chiar daca reușesc mai rar să mă văd cu ea , e o femeie de milioane. E singura la care merg de vreo 2 ani. Și de fiecare data e tot mai bine. Ale, te pup. Mereu o plăcere. Abia aștept să ne revedem 😘 te pup si eu😘.multumesc pentru vorbele frumoase si vizite.
alexandra sandra Reputație: 49 Postat Noiembrie 25, 2021 Oras:tg-jiu Oras:tg-jiu Postat Noiembrie 25, 2021 buna,sunt in alba pana maine spre seara.va pup😘
hunterwhore Reputație: 5198 Postat Noiembrie 25, 2021 Postat Noiembrie 25, 2021 Poate,poate, mai prelungesti ...🙂 3
JOHNNY2021 Reputație: -1 Postat Noiembrie 28, 2021 Oras:Târgu Jiu Oras:Târgu Jiu Postat Noiembrie 28, 2021 La Târgu Jiu când ajungi Ale'?
alexandra sandra Reputație: 49 Postat Ianuarie 5, 2022 Oras:tg-jiu Oras:tg-jiu Postat Ianuarie 5, 2022 La multi ani tuturor.vin cu vesti bune.Maine dupa ora 12sunt disponibila in alba pana vineri seara,iar apoi de luni revin iarasi pt voi.va pup si va astept cu drag.😘🤗💋🥂🥂😻🙏🙏 1 1
hunterwhore Reputație: 5198 Postat Ianuarie 5, 2022 Postat Ianuarie 5, 2022 Asta da vesteeee..........😘 4
Vizitator lazvegas Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2022 Postat Ianuarie 5, 2022 Alexandra, daca nu e cu suparare, nu ne faci un update la servicii si preturi ??? Prefer sa nu te deranjez aiurea la telefon cu tot felul de intrebari 😁. Mersi mult
bossu19 Reputație: 47 Postat Ianuarie 6, 2022 Postat Ianuarie 6, 2022 Ai putea sa pui și niște poze noi cu tine.
putatare Reputație: 43 Postat Ianuarie 6, 2022 Postat Ianuarie 6, 2022 Niste poze Alexandra. Am uitat cum areti 😀
alexandra sandra Reputație: 49 Postat Ianuarie 6, 2022 Oras:tg-jiu Oras:tg-jiu Postat Ianuarie 6, 2022 aceleasi servicii si aceleasi preturi.poze nu stiu daca ma descurc sa atasez aici.nu am timp azi sa incerc scuze.
Facefuck333 Reputație: 81 Postat Ianuarie 6, 2022 Postat Ianuarie 6, 2022 Am vizitat-o in urma cu ceva timp și pot spune că tipă merita. Ideea e sa nu fi bădărani, nesimțiți, țărani. Comportati-va exemplar și o să fiți mulțumiți și voi și ea. 👌 1
Vizitator remusgb Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2022 Postat Ianuarie 6, 2022 Hai ca sper sa incepem bine anul, daca reusesc sa gasesc loc e un inceput perfect.Succes fată frumoasă.
hunterwhore Reputație: 5198 Postat Ianuarie 6, 2022 Postat Ianuarie 6, 2022 Problema cea mare e ca e greu de prins la telefon, si asta din cauza ca sta putin in Alba! Nu inteleg de ce avind atita cerere,nu face o sedere de 8-12 zile in Alba sa ne aline suferinta 😀 ( azi sunat de vreo 5 ori si teleefonul tot inchis) Spor si ciocane tari! 3
alexandra sandra Reputație: 49 Postat Ianuarie 8, 2022 Oras:tg-jiu Oras:tg-jiu Postat Ianuarie 8, 2022 buna seara,de luni pana miercuri seara sunt disponibila in alba.dupa cum vedeti vin des in alba am aceeasi locatie iar motivul pt care nu raspund la toti este acela ca onorez programarile care vad ca mai nou se fac prin sms si sunt incantata de acest mod ,sfatul meu sa sunati sa insistati iar daca chiar nu raspunde decurs de cateva ore lasati sms cu ora data cand doriti sa veniti eu va confirm si va astept cu drag.seara frumoasa.pusy😘😘😘si multumesc tuturor pt vorbele frumoase 1
putatare Reputație: 43 Postat Ianuarie 8, 2022 Postat Ianuarie 8, 2022 1 oră în urmă, alexandra sandra a spus: buna seara,de luni pana miercuri seara sunt disponibila in alba.dupa cum vedeti vin des in alba am aceeasi locatie iar motivul pt care nu raspund la toti este acela ca onorez programarile care vad ca mai nou se fac prin sms si sunt incantata de acest mod ,sfatul meu sa sunati sa insistati iar daca chiar nu raspunde decurs de cateva ore lasati sms cu ora data cand doriti sa veniti eu va confirm si va astept cu drag.seara frumoasa.pusy😘😘😘si multumesc tuturor pt vorbele frumoase Eu ți-am mai zis de o mie de ori să ți faci WhatsApp.... Abia aștept să mi fac timp sa ne revedem.
alexandra sandra Reputație: 49 Postat Ianuarie 9, 2022 Oras:tg-jiu Oras:tg-jiu Postat Ianuarie 9, 2022 la tg-jiu in data de 17 ajung.iar whats app nu imi fac ca dupa vor toti apeluri video etc.cel mai bine mesaje asa ne intelegem . 1
putatare Reputație: 43 Postat Ianuarie 9, 2022 Postat Ianuarie 9, 2022 1 oră în urmă, alexandra sandra a spus: la tg-jiu in data de 17 ajung.iar whats app nu imi fac ca dupa vor toti apeluri video etc.cel mai bine mesaje asa ne intelegem . Fă-ți un număr cu WhatsApp doar pentru clienții care au mai fost macar o dată, și atunci e mai simplu să îți și selectezi clienții.
iulianal Reputație: 4 Postat Ianuarie 11, 2022 Postat Ianuarie 11, 2022 Alexandra, o fata minunată, când a ieșit de la ore, am fost la ea… nu m-am mai terminat in LOT din copilărie 😂😂😂…. O suge frumos, cu atenție la ooo, normal 3 poziții, nu comentează, e cu tine tot timpul. O plăcere întotdeauna . 😘 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum