Sari la conținut

Alexandra - 0743882240

mark69

Postări Recomandate

1 oră în urmă, alessand a spus:

Buna tuturor,vin cu o mare veste dupa un an de stand by.Incepand de luni din data de 03.04.2023 voi fi prezenta in Alba iulia saptamanal ca si in trecut,aceeasi locatie pt cunoscatori.Mereu aceeasi blonda sexy siliconata.O sa public anunt pe publi 24,inclusiv nr de telefon.Va pup si va astept cu mare drag.🤗🍀

Si cine zicea ca s-a stabilit la casa , in DUBAI????  😄😄😄

• Like 2
Link spre comentariu
Acum 6 ore, alessand a spus:

Buna tuturor,vin cu o mare veste dupa un an de stand by.Incepand de luni din data de 03.04.2023 voi fi prezenta in Alba iulia saptamanal ca si in trecut,aceeasi locatie pt cunoscatori.Mereu aceeasi blonda sexy siliconata.O sa public anunt pe publi 24,inclusiv nr de telefon.Va pup si va astept cu mare drag.🤗🍀

Veste buna! 😍

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Disponibila
  • Oras:Romania
  • Disponibila
Acum 11 ore, alessand a spus:

Supeeer veste!eu te astept!🤗

Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu

E pe bune, 👍 și e o veste buna sa avem din nou ceva stabil pe Alba ca ne-am saturat de atâtea zburătoare cu poze false. După un an de pauza îți dai seama ca o sa aibă alt număr de telefon și oricum când nu era pe Alba numărul de servici era închis 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 3 minute, EntranForte a spus:

E pe bune, 👍 și e o veste buna sa avem din nou ceva stabil pe Alba ca ne-am saturat de atâtea zburătoare cu poze false. După un an de pauza îți dai seama ca o sa aibă alt număr de telefon și oricum când nu era pe Alba numărul de servici era închis 

Stiu. Ai dreptate si salutam revenitea Alexandrei😍

Link spre comentariu

De luni o sa fie ca pe vremea lui Ceaușescu când se baga lapte la alimentara. O sa fie sticlele de lapte aliniate la rând in fata scării cu semn pe ele sa nu cumva sa intre cineva in fata rândului 😃😃

te pup Alexandra și te așteptăm cu drag💋

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 36 minute, alessand a spus:

multumesc,o sa am anunt nou postat pe publi 24,si bineinteles nr de telefon nou.cel vechi nu mai e valabil.va pup si va astept cu drag.

Haide săptămâna asta, eu deja nu mai pot de nerăbdare, abia aștept să ne întâlnim ♥️ singura fata la care am fost pe Alba în ultimii 3 ani și cu care m-am simțit precum cu o amantă. 

Link spre comentariu
Acum 25 minute, adanc_1 a spus:

Pune link cu noul anunt sau cum il identificam?😘

Graba mare, a zis ca vine luni, mă gândesc ca îl pune de luni ca dacă îl pune de acum ii trebuie secretara sa Răspundă ca se înroșește firul😃😃

Link spre comentariu
Acum 2 ore, EntranForte a spus:

Graba mare, a zis ca vine luni, mă gândesc ca îl pune de luni ca dacă îl pune de acum ii trebuie secretara sa Răspundă ca se înroșește firul😃😃

Da. Nu vazusem de cand vine :)) eu am citit doar ce a vrut creierul meu: REVIN “ 😁

Link spre comentariu
1 oră în urmă, alessand a spus:

dragii mei o sa public anuntul zilele acestea sa fie activat sa nu il stearga publi,de luni va fi valabil anuntul cu nr de telefon inclusiv si repostat cand incep munca ,undeva dupa ora 10 cam asa ajung.Ma bucur ca sunteti incantati de revenirea mea.Va astept cu drag.😊🤗

Poate ne pui și tu niște poze cu tine noi până atunci ♥️😘🤗

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...