correctdata Reputație: 0 Postat August 24, 2017 Postat August 24, 2017 buna tuturorrog sa nu mai fiu deranjata everAdmin pisicuts poti bana contul,te rog lasa continutul postari. Multumesc!https://www.speakpipe.com/voice-recorder/msg/txu3rcvq7cy98wz1
vistantric Reputație: -3413 Postat August 24, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat August 24, 2017 Jenant.Penibil.Ridicol.Dizgratios.Aberant.Neinteresant.Cum este posibil ca tu, om echilibrat, sa simti toate acestea!? Ai grija de sănătatea ta, dragule!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat August 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2017 Vezi că poți? Tre' să mă rog io de tine să fii tu însăți? Nu merge prin explicatii, nu la nivelul care crezi...Esti mai... decat te suspectam, asta are nevoie de pula regulamentar, una sa-i zdruncine visele periodic! Te bagi? Nu cred.Eu ma bag in pat ca ma apuca spumele la cat ma doare coloana... Poate, sper, reusesc sa dorm.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 24, 2017 Postat August 24, 2017 Glumeț băiat! Da, zici că m-am născut ieri!?După mine sigur )))
katran Reputație: 1093 Postat August 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2017 Un dobitoc imi dă minusuri pentru că am stat dreaptă si de neclintit in fața unui alt dobitoc!Cu clonele astea pe aici e perfect posibil să fie din doi dobitoci...de fapt doar unul, acelasi... Si-aceasta ar explica multe. Nu cer plusuri...pentru că nu cred că as avea cui cere!Dar va zic!Mă fut in regulile voastre nescrise!Nu este normal ce se întâmplă!Ce realitate e asta in care o fată este amenințată de niste useri că i se va strica familia si activitatea ei sexuală.Eu dacă vreau sa ma fut, nu-mi stă nimic in cale!Femeia lumii moderne crede ca trebuie sa scoată pumnul in fața bărbatului...si isi uită incet-încet adevărata ei valoare!Dar voi!?Bărbaților...Ce scuza aveti!?Ce scuză aveți să nu protejați femeia si valoarea ei implicit!La ceea ce am văzut eu că s-au lansat aici oamenii sa-mi dea in bot, e clar ca nu mai e vorba...despre faptul ca a fost afectată o biata curva in orgoliul ei! Nu mă plâng...eu zic doar ATENȚIE! Buna seara ... Imi cer scuze , dar pot sa-mi exprim o parere ? Vrei sa ne povestesti o realitate ... realitatea ta ? Teoretic , fiecare fiinta umana inzestrata cu inteligenta poseda propria realitate , ancorata in propriul sistem de referinta , indiferent cat de relativ este ... In particular , aici vorbim despre un mediu extrem de viciat , asa cum spunea un user mai devreme , deci referinta realitattii este complet deviata de la normal . in concluzie , realitatea de care vrei sa ne povestesti este afectata . Te superi ca cineva te minuseaza ? De ce ? Inteleg ca te deranjeaza desconsiderarea femeii in general , dar niste amarate de puncte ? Serios ? Aspectul nasol e amenintarea directa , cu referire la familie si viata personala ... Aici , sunt de partea ta , si te sustin . Dar , ar fi trebuit sa te astepti si la asemenea chestii , avand in vedere platforma de socializare ... In general , nu te inteleg ... nici n-am pretentia ca as putea vreodata . Ai o maniera foarte ciudata de exprimare , uneori te pot urmari , insa alteori ... nu esti lipsita de inteligenta , nici pe departe ... doar ca am impresia ca ne iei la misto ... faci niste experimente " sociale " ? Sau asta te amuza ? Iarta-ma daca te-am deranjat ... pur si simplu am dorit sa-mi exprim o parere ... atat . 8 7
machucambo Reputație: -974 Postat August 24, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 24, 2017 Nu merge prin explicatii, nu la nivelul care crezi...Esti mai... decat te suspectam, asta are nevoie de pula regulamentar, una sa-i zdruncine visele periodic! Te bagi? Nu cred.Eu ma bag in pat ca ma apuca spumele la cat ma doare coloana... Poate, sper, reusesc sa dorm.Tu ai impresia că mă "conversez" cu ea...? Noapte bună. 1 3
machucambo Reputație: -974 Postat August 24, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 24, 2017 Buna seara ... Imi cer scuze , dar pot sa-mi exprim o parere ? Vrei sa ne povestesti o realitate ... realitatea ta ? Teoretic , fiecare fiinta umana inzestrata cu inteligenta poseda propria realitate , ancorata in propriul sistem de referinta , indiferent cat de relativ este ... In particular , aici vorbim despre un mediu extrem de viciat , asa cum spunea un user mai devreme , deci referinta realitattii este complet deviata de la normal . in concluzie , realitatea de care vrei sa ne povestesti este afectata . Te superi ca cineva te minuseaza ? De ce ? Inteleg ca te deranjeaza desconsiderarea femeii in general , dar niste amarate de puncte ? Serios ? Aspectul nasol e amenintarea directa , cu referire la familie si viata personala ... Aici , sunt de partea ta , si te sustin . Dar , ar fi trebuit sa te astepti si la asemenea chestii , avand in vedere platforma de socializare ... In general , nu te inteleg ... nici n-am pretentia ca as putea vreodata . Ai o maniera foarte ciudata de exprimare , uneori te pot urmari , insa alteori ... nu esti lipsita de inteligenta , nici pe departe ... doar ca am impresia ca ne iei la misto ... faci niste experimente " sociale " ? Sau asta te amuza ? Iarta-ma daca te-am deranjat ... pur si simplu am dorit sa-mi exprim o parere ... atat . Băăă, ești nebun?!?!?!
katran Reputație: 1093 Postat August 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2017 Băăă, ești nebun?!?!?! Eu sper ca nu ... dar nici nu pot sa ma exprim ca tine ... fara suparare . Vreau doar sa inteleg ... Nu stiu ce conflicte ai cu femeia , si nici nu ma intereseaza . As vrea insa un raspuns din partea ei . Man , am si eu damblaua asta ... te superi daca incerc ? Thanks .
promovator Reputație: -530 Postat August 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2017 Eu sper ca nu ... dar nici nu pot sa ma exprim ca tine ... fara suparare . Vreau doar sa inteleg ... Nu stiu ce conflicte ai cu femeia , si nici nu ma intereseaza . As vrea insa un raspuns din partea ei . Man , am si eu damblaua asta ... te superi daca incerc ? Thanks . Se vede ca nu prea intri pe aici , daca speri la raspunsuri rationale de la Tantrica 4 5
machucambo Reputație: -974 Postat August 24, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 24, 2017 Eu sper ca nu ... dar nici nu pot sa ma exprim ca tine ... fara suparare . Vreau doar sa inteleg ... Nu stiu ce conflicte ai cu femeia , si nici nu ma intereseaza . As vrea insa un raspuns din partea ei . Man , am si eu damblaua asta ... te superi daca incerc ? Thanks . Bă, nici în coșmarurile mele nu îmi închipuiam că o să te poți ridica la nivelul meu. Io n-am, bă, conflicte. Sunt cei mai buni prieteni ai mei.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat August 24, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat August 24, 2017 vise, n-am nimic cu tine, nu ne cunoastem si nici n-o sa ne vreodata. da' sa moara 5 vecini de inteleg ce scrii. esti singurul om caruia i-am citit mai mult de 10 comentarii si nu am inteles nici unul. ba, nici unul, stii ce-i aia? la inceput intrasem un pic in panica - plm, nu mai stiu a citi. dar e ok sunt bine
Vizitator Reputație: 0 Postat August 24, 2017 Postat August 24, 2017 "sa notăm cu A mare mulțimea de români care vrea s-te asculte,și cu B mare pe ceilalți 23 de milioane ":))))Vacanța Mare ))
katran Reputație: 1093 Postat August 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2017 Se vede ca nu prea intri pe aici , daca speri la raspunsuri rationale de la Tantrica Sunt inca in concediu ... " radarul " doarme deja , e rupta de oboseala dupa 15km pe carari de munte , asa ca am putin timp de " socializare " Intru rar pe forum , postez si mai rar ... pe mine ma amuza sa citesc , am invatat niste chestii de pe aici ... Dar sunt curios ... fata asta nu-i proasta , si vreau sa inteleg niste chestii ... si speranta moare ultima , parca asa suna un cliseu vechi ...
vistantric Reputație: -3413 Postat August 24, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat August 24, 2017 vise, n-am nimic cu tine, nu ne cunoastem si nici n-o sa ne vreodata. da' sa moara 5 vecini de inteleg ce scrii. esti singurul om caruia i-am citit mai mult de 10 comentarii si nu am inteles nici unul. ba, nici unul, stii ce-i aia? la inceput intrasem un pic in panica - plm, nu mai stiu a citi. dar e ok sunt bine Si nu te-ai intrebat niciodată cum se poate ca o persoana care-ti intelege până la ultimul cuvintel, orice sens învârtit de tine in diverse atitudini expuse...să facă in asa fel ca tu sau alții sa nu aibă acces complet la ceea ce exprima ea!?
promovator Reputație: -530 Postat August 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2017 vise, n-am nimic cu tine, nu ne cunoastem si nici n-o sa ne vreodata. da' sa moara 5 vecini de inteleg ce scrii. esti singurul om caruia i-am citit mai mult de 10 comentarii si nu am inteles nici unul. ba, nici unul, stii ce-i aia? la inceput intrasem un pic in panica - plm, nu mai stiu a citi. dar e ok sunt bine Pai normal frate ca nu o intelegeti , pentru ca sunteti niste inculti . Cititi astea : http://www.librarie.net/p/174428/psihoterapia-anxietatiihttp://www.librarie.net/p/150280/ghid-de-urgente-in-psihiatriehttp://www.librarie.net/p/172259/psihiatrie-clinicahttp://www.librarie.net/p/279853/icd-10-clasificarea-tulburarilor-mentale-si-de-comportament-descrieri-clinice-si-indreptare-diagnostice si o sa intelegeti din prima. 4 5
vistantric Reputație: -3413 Postat August 24, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat August 24, 2017 Buna seara ... Imi cer scuze , dar pot sa-mi exprim o parere ? Vrei sa ne povestesti o realitate ... realitatea ta ? Teoretic , fiecare fiinta umana inzestrata cu inteligenta poseda propria realitate , ancorata in propriul sistem de referinta , indiferent cat de relativ este ... In particular , aici vorbim despre un mediu extrem de viciat , asa cum spunea un user mai devreme , deci referinta realitattii este complet deviata de la normal . in concluzie , realitatea de care vrei sa ne povestesti este afectata . Te superi ca cineva te minuseaza ? De ce ? Inteleg ca te deranjeaza desconsiderarea femeii in general , dar niste amarate de puncte ? Serios ? Aspectul nasol e amenintarea directa , cu referire la familie si viata personala ... Aici , sunt de partea ta , si te sustin . Dar , ar fi trebuit sa te astepti si la asemenea chestii , avand in vedere platforma de socializare ... In general , nu te inteleg ... nici n-am pretentia ca as putea vreodata . Ai o maniera foarte ciudata de exprimare , uneori te pot urmari , insa alteori ... nu esti lipsita de inteligenta , nici pe departe ... doar ca am impresia ca ne iei la misto ... faci niste experimente " sociale " ? Sau asta te amuza ? Iarta-ma daca te-am deranjat ... pur si simplu am dorit sa-mi exprim o parere ... atat .Nu îmi asum această realitate...si nici nu o atest ca fiind a mea.
vistantric Reputație: -3413 Postat August 24, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat August 24, 2017 Pai normal frate ca nu o intelegeti , pentru ca sunteti niste inculti . Cititi astea : http://www.librarie.net/p/174428/psihoterapia-anxietatiihttp://www.librarie.net/p/150280/ghid-de-urgente-in-psihiatriehttp://www.librarie.net/p/172259/psihiatrie-clinicahttp://www.librarie.net/p/279853/icd-10-clasificarea-tulburarilor-mentale-si-de-comportament-descrieri-clinice-si-indreptare-diagnostice si o sa intelegeti din prima.Clasic! De ce te complici baiatule!? Nu ti se pare ciudat că le cauti in directia aceasta, cand lucrurile stau destul de simplu in realitate!?
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat August 24, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat August 24, 2017 Pai normal frate ca nu o intelegeti , pentru ca sunteti niste inculti . Cititi astea : http://www.librarie.net/p/174428/psihoterapia-anxietatiihttp://www.librarie.net/p/150280/ghid-de-urgente-in-psihiatriehttp://www.librarie.net/p/172259/psihiatrie-clinicahttp://www.librarie.net/p/279853/icd-10-clasificarea-tulburarilor-mentale-si-de-comportament-descrieri-clinice-si-indreptare-diagnostice si o sa intelegeti din prima. nu stiu daca e patologic coaie, ca nu sunt de specialitate. mie insa mi se pare fascinant.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat August 24, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat August 24, 2017 Si nu te-ai intrebat niciodată cum se poate ca o persoana care-ti intelege până la ultimul cuvintel, orice sens învârtit de tine in diverse atitudini expuse...să facă in asa fel ca tu sau alții sa nu aibă acces complet la ceea ce exprima ea!? atata inteligenta zace-n tine ca poti sa fii criptica pentru o lume intreaga si tot ce-ai gasit mai bun de facut in viata a fost sa-ti vinzi trupul? vezi o fractura logica p-aici? 3 2
machucambo Reputație: -974 Postat August 24, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 24, 2017 atata inteligenta zace-n tine ca poti sa fii criptica pentru o lume intreaga si tot ce-ai gasit mai bun de facut in viata a fost sa-ti vinzi trupul? vezi o fractura logica p-aici?Criptică îi spune acu', mai nou? 2 3
vistantric Reputație: -3413 Postat August 24, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat August 24, 2017 "sa notăm cu A mare mulțimea de români care vrea s-te asculte,și cu B mare pe ceilalți 23 de milioane ":))))Vacanța Mare ))Vorbeai cu mine?Cum adică să ma asculte, tinand cont de faptul ca eu nu am frustrări cu sentimentul de apartenența... De ce vrei sa proiectezi asa ceva asupra mea?PS. Da, sunt iarăsi in vacanță.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 24, 2017 Postat August 24, 2017 Vorbeai cu mine?Cum adică să ma asculte, tinand cont de faptul ca eu nu am frustrări cu sentimentul de apartenența... De ce vrei sa proiectezi asa ceva asupra mea?PS. Da, sunt iarăsi in vacanță.Nu,citam din VM Ooooleoooo, e 12 jumate.Buh bye
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat August 24, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat August 24, 2017 Criptică îi spune acu', mai nou? m-a speriat nenea cu cartile am zis sa bag si eu un cuvant mai greu macar
vistantric Reputație: -3413 Postat August 24, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat August 24, 2017 atata inteligenta zace-n tine ca poti sa fii criptica pentru o lume intreaga si tot ce-ai gasit mai bun de facut in viata a fost sa-ti vinzi trupul? vezi o fractura logica p-aici?Ia gandeste-te tu mai simplu!Clarisa face sex!Clarisa face sex!Clarisa face sex!Spune aceasta in gand de 20 de ori si o sa-ti treacă orice alta fantezie!
vistantric Reputație: -3413 Postat August 24, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat August 24, 2017 Nu,citam din VM Ooooleoooo, e 12 jumate.Buh byeOk
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum