Sari la conținut

Hai să vă povestesc despre realitate!

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Jenant.

Penibil.

Ridicol.

Dizgratios.

Aberant.

Neinteresant.

Cum este posibil ca tu, om echilibrat, sa simti toate acestea!? Ai grija de sănătatea ta, dragule!
  • Oras:Bucuresti
Postat

Vezi că poți? Tre' să mă rog io de tine să fii tu însăți?

:slap2

Nu merge prin explicatii, nu la nivelul care crezi...

Esti mai... decat te suspectam, asta are nevoie de pula regulamentar, una sa-i zdruncine visele periodic!  :laugh2

Te bagi? Nu cred.

Eu ma bag in pat ca ma apuca spumele la cat ma doare coloana... Poate, sper, reusesc sa dorm.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Glumeț băiat! Da, zici că m-am născut ieri!?

După mine sigur :))))

Postat

Un dobitoc imi dă minusuri pentru că am stat dreaptă si de neclintit in fața unui alt dobitoc!

Cu clonele astea pe aici e perfect posibil să fie din doi dobitoci...de fapt doar unul, acelasi... Si-aceasta ar explica multe.

Nu cer plusuri...pentru că nu cred că as avea cui cere!

Dar va zic!

Mă fut in regulile voastre nescrise!

Nu este normal ce se întâmplă!

Ce realitate e asta in care o fată este amenințată de niste useri că i se va strica familia si activitatea ei sexuală.

Eu dacă vreau sa ma fut, nu-mi stă nimic in cale!

Femeia lumii moderne crede ca trebuie sa scoată pumnul in fața bărbatului...si isi uită incet-încet adevărata ei valoare!

Dar voi!?

Bărbaților...

Ce scuza aveti!?

Ce scuză aveți să nu protejați femeia si valoarea ei implicit!

La ceea ce am văzut eu că s-au lansat aici oamenii sa-mi dea in bot, e clar ca nu mai e vorba...despre faptul ca a fost afectată o biata curva in orgoliul ei!

Nu mă plâng...eu zic doar ATENȚIE!

Buna seara ...

Imi cer scuze , dar pot sa-mi exprim o parere ? Vrei sa ne povestesti o realitate ... realitatea ta ? Teoretic , fiecare fiinta umana inzestrata cu inteligenta poseda 

propria realitate , ancorata in propriul sistem de referinta , indiferent cat de relativ este ... In particular , aici vorbim despre un mediu extrem de viciat , asa cum 

spunea un user mai devreme , deci referinta realitattii este complet deviata de la normal . in concluzie , realitatea de care vrei sa ne povestesti este afectata . 

Te superi ca cineva te minuseaza ? De ce ? Inteleg ca te deranjeaza desconsiderarea femeii in general , dar niste amarate de puncte ? Serios ? 

Aspectul nasol e amenintarea directa , cu referire la familie si viata personala ... Aici , sunt de partea ta , si te sustin . Dar , ar fi trebuit sa te astepti si 

la asemenea chestii , avand in vedere platforma de socializare ... 

In general , nu te inteleg ... nici n-am pretentia ca as putea vreodata . Ai o maniera foarte ciudata de exprimare , uneori te pot urmari , insa alteori ... nu esti 

lipsita de inteligenta , nici pe departe ... doar ca am impresia ca ne iei la misto ... faci niste experimente " sociale " ? Sau asta te amuza ? 

Iarta-ma daca te-am deranjat ... pur si simplu am dorit sa-mi exprim o parere ... atat . 

• Like 8
  • Minus 7
  • Oras:Ucea
Postat

:slap2

Nu merge prin explicatii, nu la nivelul care crezi...

Esti mai... decat te suspectam, asta are nevoie de pula regulamentar, una sa-i zdruncine visele periodic!  :laugh2

Te bagi? Nu cred.

Eu ma bag in pat ca ma apuca spumele la cat ma doare coloana... Poate, sper, reusesc sa dorm.

Tu ai impresia că mă "conversez" cu ea...?

Noapte bună.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Buna seara ...

Imi cer scuze , dar pot sa-mi exprim o parere ? Vrei sa ne povestesti o realitate ... realitatea ta ? Teoretic , fiecare fiinta umana inzestrata cu inteligenta poseda 

propria realitate , ancorata in propriul sistem de referinta , indiferent cat de relativ este ... In particular , aici vorbim despre un mediu extrem de viciat , asa cum 

spunea un user mai devreme , deci referinta realitattii este complet deviata de la normal . in concluzie , realitatea de care vrei sa ne povestesti este afectata . 

Te superi ca cineva te minuseaza ? De ce ? Inteleg ca te deranjeaza desconsiderarea femeii in general , dar niste amarate de puncte ? Serios ? 

Aspectul nasol e amenintarea directa , cu referire la familie si viata personala ... Aici , sunt de partea ta , si te sustin . Dar , ar fi trebuit sa te astepti si 

In general , nu te inteleg ... nici n-am pretentia ca as putea vreodata . Ai o maniera foarte ciudata de exprimare , uneori te pot urmari , insa alteori ... nu esti 

lipsita de inteligenta , nici pe departe ... doar ca am impresia ca ne iei la misto ... faci niste experimente " sociale " ? Sau asta te amuza ? 

Iarta-ma daca te-am deranjat ... pur si simplu am dorit sa-mi exprim o parere ... atat .

Băăă, ești nebun?!?!?!

Postat

Băăă, ești nebun?!?!?!

Eu sper ca nu ... dar nici nu pot sa ma exprim ca tine ... fara suparare . Vreau doar sa inteleg ... Nu stiu ce conflicte ai cu femeia , si nici nu ma intereseaza . 

As vrea insa un raspuns din partea ei . Man , am si eu damblaua asta ... te superi daca incerc ? Thanks . 

Postat

Eu sper ca nu ... dar nici nu pot sa ma exprim ca tine ... fara suparare . Vreau doar sa inteleg ... Nu stiu ce conflicte ai cu femeia , si nici nu ma intereseaza . 

As vrea insa un raspuns din partea ei . Man , am si eu damblaua asta ... te superi daca incerc ? Thanks . 

Se vede ca nu prea intri pe aici , daca speri la raspunsuri rationale de la Tantrica

• Like 4
  • Minus 5
Postat

Bă, nici în coșmarurile mele nu îmi închipuiam că o să te poți ridica la nivelul meu.

Io n-am, bă, conflicte. Sunt cei mai buni prieteni ai mei.

• Oras:the buleni
Postat

vise, n-am nimic cu tine, nu ne cunoastem si nici n-o sa ne vreodata. da' sa moara 5 vecini de inteleg ce scrii. esti singurul om caruia i-am citit mai mult de 10 comentarii si nu am inteles nici unul. ba, nici unul, stii ce-i aia? :) la inceput intrasem un pic in panica - plm, nu mai stiu a citi. dar e ok :) sunt bine :)

Vizitator
Postat

"sa notăm cu A mare mulțimea de români care vrea s-te asculte,și cu B mare pe ceilalți 23 de milioane ":))))

Vacanța Mare :)))

Postat

Se vede ca nu prea intri pe aici , daca speri la raspunsuri rationale de la Tantrica

Sunt inca in concediu ... " radarul " doarme deja , e rupta de oboseala dupa 15km pe carari de munte , asa ca am putin timp de " socializare " 

Intru rar pe forum , postez si mai rar ... pe mine ma amuza sa citesc , am invatat niste chestii de pe aici ... Dar sunt curios ... fata asta nu-i proasta , 

si vreau sa inteleg niste chestii ... si speranta moare ultima , parca asa suna un cliseu vechi ... 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

vise, n-am nimic cu tine, nu ne cunoastem si nici n-o sa ne vreodata. da' sa moara 5 vecini de inteleg ce scrii. esti singurul om caruia i-am citit mai mult de 10 comentarii si nu am inteles nici unul. ba, nici unul, stii ce-i aia? :) la inceput intrasem un pic in panica - plm, nu mai stiu a citi. dar e ok :) sunt bine :)

Si nu te-ai intrebat niciodată cum se poate ca o persoana care-ti intelege până la ultimul cuvintel, orice sens învârtit de tine in diverse atitudini expuse...să facă in asa fel ca tu sau alții sa nu aibă acces complet la ceea ce exprima ea!?
Postat

Pai normal frate ca nu o intelegeti , pentru ca sunteti niste inculti .

Cititi astea :

http://www.librarie.net/p/174428/psihoterapia-anxietatii

http://www.librarie.net/p/150280/ghid-de-urgente-in-psihiatrie

http://www.librarie.net/p/172259/psihiatrie-clinica

http://www.librarie.net/p/279853/icd-10-clasificarea-tulburarilor-mentale-si-de-comportament-descrieri-clinice-si-indreptare-diagnostice

si o sa intelegeti din prima.

• Like 4
  • Minus 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna seara ...

Nu îmi asum această realitate...si nici nu o atest ca fiind a mea.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Clasic! De ce te complici baiatule!? Nu ti se pare ciudat că le cauti in directia aceasta, cand lucrurile stau destul de simplu in realitate!?
Postat

nu stiu daca e patologic coaie, ca nu sunt de specialitate. mie insa mi se pare fascinant.

Postat

Si nu te-ai intrebat niciodată cum se poate ca o persoana care-ti intelege până la ultimul cuvintel, orice sens învârtit de tine in diverse atitudini expuse...să facă in asa fel ca tu sau alții sa nu aibă acces complet la ceea ce exprima ea!?

atata inteligenta zace-n tine ca poti sa fii criptica pentru o lume intreaga si tot ce-ai gasit mai bun de facut in viata a fost sa-ti vinzi trupul? :) vezi o fractura logica p-aici?

• Like 3
  • Minus 2
Postat

atata inteligenta zace-n tine ca poti sa fii criptica pentru o lume intreaga si tot ce-ai gasit mai bun de facut in viata a fost sa-ti vinzi trupul? :) vezi o fractura logica p-aici?

Criptică îi spune acu', mai nou?

• Like 2
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

"sa notăm cu A mare mulțimea de români care vrea s-te asculte,și cu B mare pe ceilalți 23 de milioane ":))))

Vacanța Mare :)))

Vorbeai cu mine?

Cum adică să ma asculte, tinand cont de faptul ca eu nu am frustrări cu sentimentul de apartenența... De ce vrei sa proiectezi asa ceva asupra mea?

PS. Da, sunt iarăsi in vacanță.

Vizitator
Postat

Vorbeai cu mine?

Cum adică să ma asculte, tinand cont de faptul ca eu nu am frustrări cu sentimentul de apartenența... De ce vrei sa proiectezi asa ceva asupra mea?

PS. Da, sunt iarăsi in vacanță.

Nu,citam din VM ;)

Ooooleoooo, e 12 jumate.

Buh bye

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ia gandeste-te tu mai simplu!

Clarisa face sex!

Clarisa face sex!

Clarisa face sex!

Spune aceasta in gand de 20 de ori si o sa-ti treacă orice alta fantezie!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu,citam din VM ;)

Ooooleoooo, e 12 jumate.

Buh bye

Ok

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...