coolandhotman Reputație: 1198 Postat August 26, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 26, 2014 Se p are ca te-ai atasat si tu de ea, oarecum! Buuueey..ce faci? Tu centrezi, tu dai cu capul? Glumeam! Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 27, 2014 Costik , trebuie sa mai invete sa se descurce cu platforma. Dar daca s-a descurcat el cu prietena care l-a prins cu poze cu femei.... nu ma indoiesc ca nu gaseste el solutia si la platforma asta. 1 Link spre comentariu
costik10 Reputație: 3 Postat August 28, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 28, 2014 Costik , trebuie sa mai invete sa se descurce cu platforma. Dar daca s-a descurcat el cu prietena care l-a prins cu poze cu femei.... nu ma indoiesc ca nu gaseste el solutia si la platforma asta. Nu m-am descurcat cu prietena ! Nu-i iese din cap chestia asta ! Asa ca ... Stie cineva pe unde mai activeaza damesa despre care vorbim ? Am auzit ca s-a intors in Constanta ! As vrea sa o gasesc ! Daca tot mi-am stricat relatia... Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat August 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 28, 2014 As vrea sa o gasesc ! Daca tot mi-am stricat relatia... daca tot ai stricat relatia ai cam da in ea de ciuda ca surdu'n toba ca sa-ti scoti amarul~!!! 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 28, 2014 daca tot ai stricat relatia ai cam da in ea de ciuda ca surdu'n toba ca sa-ti scoti amarul~!!! Sau poate vrea sa-i faca un nou set de poze, ca baza de plecare pentru relatia viitoare. 1 Link spre comentariu
costik10 Reputație: 3 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Stie cineva cine este dama din anunt? http://www3.cta.ro/vad_anunt.php?id=275296&poza=AN_1_275296_45805391.jpg&idd=11 Link spre comentariu
costik10 Reputație: 3 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Sau de aici: http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/6667267/____ceea_mai_dulce_fata_/ Este acelasi nr de tel Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Costik numerele de telefon nu au mai fost folosite pe site, deci e clar ca nu ne spun nimc. Pozele insa mi se par cunoscute, dar nu pot sa fac o cautare la acest moment. Daca ai un pic de rabdare, maine iti pot da un raspuns mai la obiect. Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2014 o fi roxi ? de la ciresica ? Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Septembrie 5, 2014 daca sunati la nr respectiv , e usor sa aflati locatia. in caz ca aceasta este la fintina de la dacia ,linga crama tohani, atunci pozele sint false. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum