Sari la conținut

Provocare.....

Postări Recomandate

Postat
Fanica, si din spate, si din fata, sa vedem daca ai burta de bastan sau doar de incepator . Multumim tare mult !

@maseuza_ramona sigur burta  :flasher1 vrei sa-mi vezi?

@danutza tm nu te grabi! Desertul mai tarziu. E pregatit, dar o masa bine intocmita incepe cu aperitivul. Sa vi se deschida... apetitul.  :yummy Sa se mai inscrie lumea. Oricum bate vantul pe aici. O lipsa crasa de participanti. Sa vad cu cine concurez. Confratii cica se screm. Sunt pe vine. Sa vedem ce iese.

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

@fanebabane...bravo fratioare .Pai...confrati...si confratioare...voi credeti ca unii sunt dispusi ( inclusiv eu ) sa-mi barbieresc bucile doar sa le postez in public...io zic ca-i mai bine-n privat ( nu in Privata ) .  :P

Postat

@Ovii, recunosti in fata Marii Adunari Nationale ca ai par (a se citi esti flocos :laugh2 ) pe dermul ce acopera muschii fesieri ??

@Fane - nu te mai da lovit. Doar burta vroiam sa o verificam in ce stadiu e. Stii prea bine ca sunt 3 stadii: 1. in care ti-o vezi si cand e flasca, 2. in care ti-o vezi doar sculata, 3. in care NU ti-o mai vezi nici sculata !! Cu ce e mai jos de burta, nu-mi permit sa glumesc. :girly

Postat

@fratilor, cu regret va informez ca nu ma bag in aceasta selecta competitie si va zic si de ce... mi-e teama ca, daca voi posta o poza cu kurul meu aici, cu siguranta voi fi recunoscut de catre cineva si anume de catre seful meu, care mi-o trage cam des in ultima vreme, asa ca nu m-as risca. 

Deci ma pastrez pentru orice eventuale alte concursuri de gen... biceps, patratele pe abdomen, tricouri ude, oua incondeiate ori ce v-o mai trece prin cap.

Succes competitorilor!

Vizitator Josep_Guardiola
Reputație: 0
Postat

eu m-as baga doar daca ma va recomanda vreuna dintre fetele vizitate!! Am si eu nevoie de sustinatoarele mele, domne', ca sa am ceva sanse la victorie. Nu-mi place sa pierd asa ca, voi conta pe sustinerea voastra!!

Succes tuturor!!

Vizitator Ventrino
Postat
Din pacate se pare ca sunt nevoit sa intru si eu in concurs.....ramaneti aproape, in CURand o sa vedeti ce n-a vazut Parisul.

Se pare ca am avut gura aurita, cu parere de rau nu vreau sa am pe nimeni pe constiinta si sunt nevoit sa anunt retragerea prematura din acest conCURs....

toate cele bune   :xmas_tongue:

Postat

"ps. putini curajosi........sa intelegem ca de fapt numai gura-i de voi ??? Sau va pricepeti doar sa va "impungeti" intre voi? virtual bineinteles.

Asteptam pozele domnilor !"

@danutza tm nu-ai cu cine, dom'le n-ai cu cine

@maseuza ramona mi-o vad in toate ipostazele descrise de tine. important e sa fie simtita, nu vazuta.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Antrenorule,oricum te lauda fetele ca ai castiga la alt concurs asa ca nu fi rau,vrei sa castigi chiar totul?Aici oricum,castigatori sint cei care participa.

Fane,lasa vrajeala ala nu-i cur,sint chilotzi.

Ovii,MB,Ventrino, curaj fratilor,ne fac fetele de ras.

• Oras:EARTH
  • Oras:EARTH
Postat

Sincer voi nu sunteti sanatosi! iar eu sunt cel mai nesanatos. Citind de la serviciu topicul :PCx  intr-un final ma hotarasc ca atunci cand ajung acasa sa fac o poza.

Zis si facut! Ajung acasa, dau pantalonii jos + chilotii, programez camera sa faca o poza :snappy si ma dau un metru mai incolo. Revin la camera si m-am cracanat de ras :))).

Pe langa fund se mai vedea si un cap de _ula. :jackass :jackass

Asa ca daca o pun trebuie cenzurata!!!

@Fane - nu te mai da lovit. Doar burta vroiam sa o verificam in ce stadiu e. Stii prea bine ca sunt 3 stadii: 1. in care ti-o vezi si cand e flasca, 2. in care ti-o vezi doar sculata, 3. in care NU ti-o mai vezi nici sculata !! Cu ce e mai jos de burta, nu-mi permit sa glumesc. :girly

@ Ramona :masaje :)))
'iubita' imi zice ca am burta de 2, desi o vad si cand e flasca.....??

Vizitator Josep_Guardiola
Postat

nene 2X2, pai Barcelona se lupta pentru 3 trofee: Campionat, Copa del Rey si Champions league (iar Messi pentru balonul (prezervativul) de aur si sosonul de Aur :P.

Asa si eu, lupt pentru mai multe premii :P

Vizitator oly
Postat

PAMFLET.

La cererea publicului si cu gandul la "trofeu"  :blushing2 (desi e cam departe Timisoara), sau mai bine zis, special pentru @danutza tm  si ochisorii aia iscoditori:

TADAAAAAAAAAM! :snap

http://img708.imageshack.us/img708/3531/nimfo.jpg

@fane   asa cum se prezinta EL 

Multumesc @fane dar eu te-as trece la clone sau ceva de genul..........Asa imbracat stai si cand vizitezi domnisoarele?????

JOS TEXTILA !!!!!!!!!!

La cererea initiatoarei acestui topic...am intrebat toate cunostintele...C.I.A.   F.B.I.  MOSSAD...nimic despre el.Pana la urma am apelat la  S.S.P (service secret photoshop) si am reusit sa aflu o mica informatie..." ce se afla in spatele boxerilor"

http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/nimfo_zps671133c6.gif

Scz de caliate,dar si la ei timpul costa bani :P

Si, ca sa fiu si eu ON, as pune poza...dar am fundul prea frumos si imi e ca ma fac de ras.:P

Postat
@Ovii, recunosti in fata Marii Adunari Nationale ca ai par (a se citi esti flocos :laugh2 ) pe dermul ce acopera muschii fesieri ??

@ramona...cu strangere de inima recunosc . Si ca sa fiu sincer pana la final...mai am pe antebrate , picioare , piept...iar in rest ma cam epilez .  :D

Vizitator cioco
Postat

De o saptamana sunt plecat prin delegatii, dar miercuri promit sa fac o poza ! Asa ca fetelor pana miercuri, SUSPANS ! Atentie am spus FETELOR !

Postat
@ramona...cu strangere de inima recunosc . Si ca sa fiu sincer pana la final...mai am pe antebrate , picioare , piept...iar in rest ma cam epilez .  :D

@OVII - Vedea-te-as la masaj sa te mai "epilez" (trag de par) nitel prin partile paroase....ca prin partile fine, mangai pielicica cum numai eu stiu ! :icecream

Vizitator TheMachine
Postat

Clar m-am țicnit!  B)

post-48925-0-46232100-1355827668_thumb.jpg

Vizitator TheMachine
Postat

Magic, nicidecum... îți trezesc cumva ceva ”sentimente”? 

Vizitator TheMachine
Postat

HaHaHa... mai degrabă terifiat!

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Nu astept oferte . Sunt virgin si asa vreau sa raman tot restul vieti

post-10757-0-42805500-1355833663_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator futacios man
Postat

Domnilor, cu respect va atrag atentia ca una este sa nu te deranjeze sa faci dus la comun cu alti barbati(la sala de exemplu) si alta este sa adori asta...

Postat
Domnilor, cu respect va atrag atentia ca una este sa nu te deranjeze sa faci dus la comun cu alti barbati(la sala de exemplu) si alta este sa adori asta...

Fii mai explicit... tu din care categorie faci parte?

Vizitator futacios man
Postat
Fii mai explicit... tu din care categorie faci parte?

pai avand in vedere ca dorsalul meu nu apare pe aici zic ca ar fi usor de intuit :)

Postat
pai avand in vedere ca dorsalul meu nu apare pe aici zic ca ar fi usor de intuit :)

Da, dar avand in vedere ca te uiti aici... care ar fi concluzia logica?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...