Vizitator futacios man Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2012 Postat Decembrie 18, 2012 Da, dar avand in vedere ca te uiti aici... care ar fi concluzia logica?eu am scuza ca-s nou si am luat tot forumul la citita ta care e?
magic blue Reputație: -409 Postat Decembrie 18, 2012 Postat Decembrie 18, 2012 eu am scuza ca-s nou si am luat tot forumul la citita ta care e?eu sunt mai vechi si vreau sa vad ce mai e nou... sa fiu la CURent.
Vizitator TheMachine Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2012 Postat Decembrie 18, 2012 Concluzia logică ar fi că papa midnite s-a încris ieri pe forum FIX ca să se uite ca posterioarele noastre!
Vizitator futacios man Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2012 Postat Decembrie 18, 2012 Concluzia logică ar fi că papa midnite s-a încris ieri pe forum FIX ca să se uite ca posterioarele noastre! :laugh2 pai nu ca sa atrageti amatori le-ati postat?cred ca aveti pm-uri la greu :doggystyle
Afriq Reputație: 1265 Postat Decembrie 18, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2012 Prospaturi... interesaaaant....
Vizitator TheMachine Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2012 Postat Decembrie 18, 2012 Mda, ”prost-pături”!
Vizitator futacios man Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2012 Postat Decembrie 18, 2012 Mda, ”prost-pături”!awwww, ce dragutzce e barbate, nu ai primit la fel de multe laude pentru urANUS precum euflo si esti deprimat?sunt sigur ca excelezi la alte capitole ( )
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2012 Postat Decembrie 18, 2012 @papa midnite, vezi poza mea si sa stii ca nu ai, tu, nici imparatul, bani sa-mi mangaie baiatu'.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2012 Postat Decembrie 18, 2012 De azi ma bag la CURa si in CURand o sa fiu mai CURajos
pisicipecreier Reputație: 37 Postat Decembrie 18, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2012 Ntz-ntz. Curat-murdar, coane Florine.
danutza tm Reputație: 70 Postat Decembrie 18, 2012 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 18, 2012 Slaba miscare.........dar macar mai misca ceva.....Concursul se incheie in 20.12.2012, iar in 21, daca nu ne sfarsim, vom delibera ps. bucile, unde-s bucile ???????????????
Vizitator TheMachine Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2012 Postat Decembrie 18, 2012 Deh, Dănuța, băieții ăsția mai mult cu gura... cu gura mare, if you know what I mean! La polemici/politici/picioare-n-minge toți îs tari, dar sânge în instalație... lipsă!
Afriq Reputație: 1265 Postat Decembrie 18, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2012 Dadada... astept sa vaz cu ce va laudati!!! si dupa aia... ... fac si io o lista...
danutza tm Reputație: 70 Postat Decembrie 18, 2012 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 18, 2012 .........., dar sânge în instalație... lipsă!@Afriq - la tine chiar e greu cu instalatia ca daca se umple cu sange apoi tre' sa vina SMURD-ul sa te perfuzeze ps. asa vorbeste "gura" targului.....
Afriq Reputație: 1265 Postat Decembrie 18, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2012 Lasa Danutza... ca poate la anu o pun de o deplasare la TM si vedem noi cine are nevoie de SMURD Sa inteleg ca informatia ti-a parvenit inainte de presupusa deplasare la Bucuresti si de aia ti-ai schimbat planurile?
danutza tm Reputație: 70 Postat Decembrie 18, 2012 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 18, 2012 Nuuuu dragule, de aia m-am hotarat sa vin
Afriq Reputație: 1265 Postat Decembrie 18, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2012 Nu s-a vazut... de cand te tot lauzi ca ce-mi faci...
ovii Reputație: 185 Postat Decembrie 18, 2012 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Decembrie 18, 2012 @ramona...nu de "epilare" am eu nevoie de la tine...ci de un masaj adevarat , cum numai tu sti sa faci...ca am o durere de spate draga mosului... ...dar cine stie cand s-o arata un drum la Buc
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2012 Postat Decembrie 19, 2012 Am promis, am promis .
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Decembrie 19, 2012 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Decembrie 19, 2012 @cioco - esti ciocolatiu si acuma ! ( a se citi bronzat) ma oftic rauuu di tat !! sau bagi solar ?@ovii - be my guest la un adevarat, cand vii prin zona.
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2012 Postat Decembrie 19, 2012 Ramonica nu bag solar, dar sa stai o luna la plaja..... , ca de anul asta am vrut sa ma rasfat.
doixdoi Reputație: 941 Postat Decembrie 19, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 19, 2012 Ramona,ai grija,be my guest poate insemna invitatie,si asta inseamna de obicei gratis.Ovii,sa n-o lasi sa-ti faca si erotic ca ai...incurcat-o.Pleci mai nauc decit cind ai ajuns .Mai cioco(flendere) ala nu-i cur bre, e shold.Si in luna ai baga niste nudism sa vezi atunci cioco(latiu). Bic.c ,poate totusi te razgandesti,ma fac pestele tau,uite asa scapam si noi de saracie si futem doar de la top .Cu asa competitie eu ma declar invins.Astept premiul de consolare sa vina la bucale sa ma sufoce cu tatele ei alea frumoase.
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2012 Postat Decembrie 19, 2012 Bine 2x2, mai am o poza pe care am sa o postez doar daca fetele considera ca nu este suficienta asta
Afriq Reputație: 1265 Postat Decembrie 19, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 19, 2012
doixdoi Reputație: 941 Postat Decembrie 19, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 19, 2012 Domnilor observ o prezenta destul de insistenta pe aici dar cam...pasiva :Afriq.Sefu` ce moderezi matale pe aici?Ca vad ca-ti cam place topicul.Si acum sa nu-mi spui ca in poza aia esti tu,ca nu ti se vede...simbiotul .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum