Sari la conținut

Zona vest

Postări Recomandate

• Oras:Ploiești
Postat

Salutari, se poate sa imi recomandati niste fete ok din zona de vest a Ploiestiului (gen fosta Billa , 9Mai, Aurora, imprejurimi)? Daca se poate cu tarif si dece merita. Va multumesc

• Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

Salutari, se poate sa imi recomandati niste fete ok din zona de vest a Ploiestiului (gen fosta Billa , 9Mai, Aurora, imprejurimi)? Daca se poate cu tarif si dece merita. Va multumesc

Nu prea stiu ce fete mai sunt in zonele astea. Ca sa fiu sincer...incep sa nu prea mai stiu ce fete sunt active pe Ploiesti (cu putune exceptii) la cat de mukte tranzitoare sunt pe aici.

Parca darya citisem ca sta prin 9 Mai.

De recomandat ... eu iti recomand sa citesti si sa iei singur decizia😆

http://nimfomane.com/forum/topic/52959-dariasunt-noua-in-ploiesti-0721-609-356/page-47?do=findComment&comment=2954632/

• Like 1
  • Oras:Ploiesti
Postat

Suferi de autism sau ti-e lene sa cauti? N-ai prefera sa imi dai banii si sa le fut eu in locul tau? Ce spui de asta?

Ceea ce consider eu ca e ok pentru mine ar putea sa nu fie ok pentru tine sau pentru altii.

Pune mana si cauta-ti singur. Cel mai bine e sa te deplasezi si sa descoperi cu simturile tale, decat sa te increzi in postarile unor necunoscuti.

• Like 1
Postat

Suferi de autism sau ti-e lene sa cauti? N-ai prefera sa imi dai banii si sa le fut eu in locul tau? Ce spui de asta?

Ceea ce consider eu ca e ok pentru mine ar putea sa nu fie ok pentru tine sau pentru altii.

Pune mana si cauta-ti singur. Cel mai bine e sa te deplasezi si sa descoperi cu simturile tale, decat sa te increzi in postarile unor necunoscuti.

. Nu vreau sa cred ca esti asa retardat ,intrbam de fete din zona aceia (tu de ce te iei dupa hatra, cand nu stii unde sa ajungi, ca doar e facuta de altii ! Oricum as incerca sa te inteleg rezultatul este acelasi ! mai citeste mai invata ca te-ar ajuta !
Postat

0799.252.145 zona vest, e f misto tipa. Bafta

La o cautare pe Google nu gasim nimik dupa nr...nici cu puncte...nici fara ...nici cu spatiu ...nici fara...

• Like 1
  • Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste
Postat

La o cautare pe Google nu gasim nimik dupa nr...nici cu puncte...nici fara ...nici cu spatiu ...nici fara...

baba aia din 9 mai :)))
  • Like 1
Postat

baba aia din 9 mai :)))

Mda tare...plm .."baba aia din 9 mai"....ai zis de parca trebuia sa o cunosc / cunoastem...

• Like 1
Postat

Altceva ce se mai gasesc?

Vrei neapărat in zona de vest? Nu înțeleg de ce. Plm, orasul nu e mare, se circulă bine..10-12 lei taxiul si ajungi unde vrei. :)

• Like 6
Postat

Vrei neapărat in zona de vest? Nu înțeleg de ce. Plm, orasul nu e mare, se circulă bine..10-12 lei taxiul si ajungi unde vrei. :)

Din Teleajen pana la gara de vest am dat 23 lei

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...