Sari la conținut

Irina Ruxandra Masaj erotic Bucuresti

bic.c

Postări Recomandate

• Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Neata!

Sunt disponibila in acest weekend.

Mai ales pt cei care doresc epilare inghinala

Eu sunt foarte paros si de la lama ma irit foarte tare si cand incepe sa creasca nu mai zic :(

Ce fel de metoda ai pentru mine ?

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ceara traditionala decantata sterila calda

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Eu sunt foarte paros si de la lama ma irit foarte tare si cand incepe sa creasca nu mai zic :(

Ce fel de metoda ai pentru mine ?

Io mai dau cu bricheta din cand in cand, cel putin cand creste prea mult  :laugh2

• Oras:the buleni
Postat

Randu este o strengara , o scumpa si o simpatica ce traieste intens clipa.

sfinte cacat :) cum ma traieste clipa? da ochii pe spate de placere cand da cu ceara? ti-o zguduie, ce moartea caprioarei intensitate?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Daca nu experimentezi nu ai cum sa simti ......

• Like 5
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Daca nu experimentezi nu ai cum sa simti ......

Da le doar report acestor gunoaie,nu si satisfactia de a le raspunde.

Postat

Da le doar report acestor gunoaie,nu si satisfactia de a le raspunde.

n-am inteles, ne cunoastem de undeva de-ti permiti asemenea apelative? m-am adresat cumva tie? te simti lezata in vreun fel? cat bun simt poti sa pretinzi cand tu vorbesti asa despre o persoana cu care nu ai schimbat o vorba in viata ta?

unele dintre voi pare-se ca meritati din plin apelativele cu care va cadorisesc tovarasii de p-aici...

• Like 1
  • Minus 2
Postat

n-am inteles, ne cunoastem de undeva de-ti permiti asemenea apelative? m-am adresat cumva tie? te simti lezata in vreun fel? cat bun simt poti sa pretinzi cand tu vorbesti asa despre o persoana cu care nu ai schimbat o vorba in viata ta?

unele dintre voi pare-se ca meritati din plin apelativele cu care va cadorisesc tovarasii de p-aici...

e o "doamna" ea, asemenea euglenei :D

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Iar semnalizati....

• Like 1
Postat

Iar semnalizati....

Marş, fă! Tu semnalizezi de câțva ani că eşti o rapandulă incapabilă de a-şi câştiga existența altfel decât prin frecatul pulii.

Fă ceva cu unghiile alea galbene!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Marş, fă! Tu semnalizezi de câțva ani că eşti o rapandulă incapabilă de a-şi câştiga existența altfel decât prin frecatul pulii.

post-56202-0-23872500-1475760036_thumb.jpg

Postat

Iar ai dat limbi în cur şi ai bălegar la bot?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bau

Postat

Sunat pe parcursul a numeroase zile

prima data cand mi-a raspuns conversatia a durat putin sub 1 minut

si anume

Buna

aha

hai vedem suna-ma intr-o ora

astea au fost cuvintele. sunat dupa aprox o ora. fara raspuns 

ce sa zic :)

mult noroc in continuare!

• Like 3
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sory dar nu sunt telefonista.

Raspund si eu cum am timp.

Mai incearca!

Exista si sms,whatsapp...etc.

Nu lucrez non stop si nu sunt robotel. Am grija de sanatatea mea, sa aerisesc, sa fac totul bine pt ca cei care ma viziteaza sa fie multumiti si sa revina.

Si daca sunt ocupata cu cineva nu raspund.

Nici nu am pe altcineva sa raspunda in locul meu si nici nu stiu cum sa ma clonez ca sa pot raspunde tuturor celor care suna.

Kisses!

• Like 1
  • Oras:Pe undeva in lumea larga
Postat

Salutare baieti,

Saptamana asta mi-am luat inima in dinti si am hotarat sa incerc un epilat inghinal. Hoinarind pe forum, am vazut chestia asta facuta de Irinuca si am zis "let's try"! Ii scriu pe whatsapp si spre surprinderea mea chiar a raspuns relativ repede si mi-a spus ca e posibil sa fie libera in jurul orei 19:00, iar ce mi-a placut este ca desi era la volan, mi-a trimis mesaj vocal in care se scuza ca nu poate sa mai scrie si ca vorbim putin mai tarziu sa stabilim ora exacta. F profi chestia asta si + la orientarea catre client.

Ajung la ora stabilita in complex Rasarit de soare, urc la domnita in apartament si totul incepe cu un dush fierbinte recomandat de domnisoara care cred ca iti da - la durere :) S-a scuzat ca a ajuns de putin timp in apartament si nu erau toate chiar la locurile lor, insa nimic deranjant, a fost ceva politicos din partea ei.

Vreau sa spun ca ma asteptam la dureri mai mari, Irina chiar stie sa te faca sa uiti de jumulire. A fost foarte comunicativa pe toata perioada sedintei, mi-a explicat unde doare cel mai tare, unde nu doare si m-a luat foarte usor, nu la foc automat cum am auzit ca se mai face la saloane. Intr-adevar, cred ca durata a fost mai mare fata de un epilat la cineva care se mai facuse cu ceara pana atunci, dar nu a deranjat-o deloc si asta mi-a placut.

Dupa ce a terminat toate zonele, am avut parte si de un mic cadou de la ea, usurarea si eliberarea tensiunii printr-o mica "labuta" executata corect masand totodata si zona posterioara. (big like for this baby)

I-am lasat pe masa banutii, 150 pentru serviciile oferite si am plecat mandru de prima sedinta la un epilat cu ceara care nu trebuie sa ne sperie. (suntem barbati ce mama naibii). Pot sa spun ca m-a castigat de client :)

O seara frumoasa va doresc!

• Like 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

150 epilarea.

Hj este bonus (cui merita si am eu chef)

• Like 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

poate sunt care nu vor

sau poate vor toti

• Like 7
  • Minus 16
Postat

poate sunt care nu vor

Se pricepe, credeti-ma! A facut mai multe labute decat noi in viata asta :))

• Like 2
  • Telefon: leviatan2314
  • Oras:Targoviste
  • Telefon: leviatan2314
  • Oras:Targoviste
Postat

Felicitări pentru blog. Divin.
Tot caut cuvinte ca să exprim fascinația pe care am avut-o, citindu-l, dar nu le găsesc și chiar dacă le-aș găsi, mi-ar lua două ore să le înșir. Ca să concluzionez, Irina e cea pe care aș dori-o ca mamă pentru copilul meu. Damn, cum ar spune englezu'.

Cu drag :)

• Like 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

poate sunt care nu vor

Nu i obligatoriu.
  • Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...